Смешки от форума 38

• 86 626
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Скрит текст:
С най-добри чувства към авторката, по не толкова веселата тема за ковид, в която тя влиза със самоирония!

Цитат
  ...реших, че ме втриса и пак се разболявам. Тогава се ядосах на себе си и отидох да вадя картофи в двора. Загрях се, изпотих се, забравих какво усещам , оправи ми се настронието и всичко ми мина. Не за първи път гръба ме отпуска след вадене на картофи Simple Smile
  Никога не бих се ядосала толкова, че да вадя картофи. Grinning

Да бе, даже не мога да си представя такова нещо. Да подкарам някого с мотика - да, ама да копая картофи...

# 676
Ако някой не е видял темата за името на град Пазарджик, има уникални предложения. Смях се с глас.

https://www.bg-mamma.com/?topic=1468144

# 677
Цитат
Оплаквам се, че напоследък кучката всяка нощ ме буди, защото се ближе шумно. Не може ли да си прави тоалета като всички нас - сутрин?!

# 678
  • Пловдив
Цитат
Здравейте имам закъснение един месец тестат за борбеност ми е положителен но нямам никакви симптоми възможно ли е да сам бременна

# 679
След някой месец ще се разбере.

# 680
Следват месеци на напрегната борба..😂

# 681
  • Mars Hotel
То си е борба - борба да си вържеш връзките на обувките, борба да си обуеш чорапи, борба да си намериш удобна позиция за спане... Yum

# 682
Е,що за въпрос? Ама разбира се, че след положителен тестат за борбеност 🤣 си бременна. То ако това не е показател, кое 🤔

# 683
По време на цялата схватка, ако жената е била предимно в партер - теста рано или късно излиза позитивен. Щом са я туширали всяка вечер лошо няма. Ако и се падне някой по-голям пехливанин дето да знае повече фатки - може и четири черти да излязат.

# 684
Чудех се дали не е за страшките това, то горкото дете ама аз се смях Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Възпитавам по Уолдорф, Монтесори, Сузуки, Шичима и Долман. Отделно имаме уроци по етикет и детето в момента само подрежда масата веднъж в седмицата за закуска, веднъж за обяд и веднъж за вечеря, като от миналия месец започнахме да имаме и часове по етикеция на следобедния чай. Но мен не ме гледай за пример. Аз ходя по мишелин ресторанти. Не ставам за мерило.

Сам си пуска пералнята. Сам си простира. След това сам си сгъва дрехите (и аз ги пресгъвам). Плете не 5 пръста.

Умението да имаш вечерен тоалет (къпане, обличане на пижама, миене на зъби), сутрешен тоалет, етикет по събуване и обуване на обувките, по домашен и външен тоалет, по това да си поддържаш чисто и да си подреждаш, да спиш в определени часове, да ядеш в определени часове и да знаеш кое кога се яде и кога не (например любимото ми - салата вечер, ами - такова не се яде ако искаш да имаш здрав стомах)- всичко това се учи в ранна възраст и за мен това е задължително.

# 685
Чудех се дали не е за страшките това, то горкото дете ама аз се смях Stuck Out Tongue Winking Eye

Цитат
Възпитавам по Уолдорф, Монтесори, Сузуки, Шичима и Долман. Отделно имаме уроци по етикет и детето в момента само подрежда масата веднъж в седмицата за закуска, веднъж за обяд и веднъж за вечеря, като от миналия месец започнахме да имаме и часове по етикеция на следобедния чай. Но мен не ме гледай за пример. Аз ходя по мишелин ресторанти. Не ставам за мерило.

Сам си пуска пералнята. Сам си простира. След това сам си сгъва дрехите (и аз ги пресгъвам). Плете не 5 пръста.

Умението да имаш вечерен тоалет (къпане, обличане на пижама, миене на зъби), сутрешен тоалет, етикет по събуване и обуване на обувките, по домашен и външен тоалет, по това да си поддържаш чисто и да си подреждаш, да спиш в определени часове, да ядеш в определени часове и да знаеш кое кога се яде и кога не (например любимото ми - салата вечер, ами - такова не се яде ако искаш да имаш здрав стомах)- всичко това се учи в ранна възраст и за мен това е задължително.

Това е сарказъм, нали? Кажи че е сарказъм.

# 686
  • Down south

Цитат

Добро попадение.
Браво на теб, че си го забелязала и разбира се, браво на майката юнашка Sunglasses

# 687
Абе тая за мъжа си ли говори?

# 688
  • Mediterraneo
Ако детето е на около 3 години, сигурно Тоца го е писала това.

# 689
  • Down south
Ако детето е на около 3 години, сигурно Тоца го е писала това.
Едва ли може да го напише, съдейки по другата тема. Освен това, децата и трябва да са значително по-напреднали Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт