Професионални серии за коса- тема 154

• 66 072
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Магнолия, косата ти е страхотна. Heart Eyes
Безсмъртничето ми е от Arometera.
За възможна реакция някъде в коментарите ти видях, че е възможна, но аз мислех, че причината е друга и не обърнах внимание на време. Ще ти пиша след няколко дни, когато направя тест.

В Арлен шампоаните на O.Way вече се продават без помпичка. Трябва да се заяви отделно в коментар при поръчка. Казвам го, защото успях да счупя в банята почти пълен Rebuilding шампоан.

# 91
Момичета, някакви отзиви за тази боя?
В сайта на ЗР, доста положителни отзиви има.

# 92
Оway е намален в Арлен.
Освен капките нещо друго като финиш да има суперско? Някое спрейче?

# 93
Вчера тествах новия шампоан за мазни корени на Керастас Bain Divalent и маската Specifique masque rehydratant. Доста приятен е шампоана, изми идеално без да заплита и премива. Има приятен свеж аромат и перлена текстура. Маската е с гелообразна текстура подобна на Архитект, аромата не ме впечатли. Нанесох два лешника по дължините  поседях 5-7 минути. Косата ми беше добре разплетена и напоена, но без да е лигава. Изсуших с четка и Дисциплин термик крема смесен със серума за връхчета на Инсайт. Бих взела шампоана, докара ми страхотен обем и свежест на скалпа, но ме притеснява че го водят дълбокопочистващ и няма да е окей за често ползване.

Ето и резултата:

Замислихте ме какво мога да направя за да коригирам и аз топлите оттенъци, особено сега след като съм решила да пускам корен 3 месеца и няма да боядисвам скоро…

# 94
  • Някъде там
Здравейтв, по въпросите
1 Протокол преди боядисване нямам. Отивам в салона и се доверявам на фризьорката си. Не правя големи промени, на почти черна коса нямам голям избор.
Сега се опитваме да върнем естествения ми цвят и постепенно с натрупване ще махне черното. Ще е дълъг процес.

2. Не правя експерименти.
Единственото ново което ме е впечатли е терапията на кюн, но не е за постоянно използване. След поредни измивания ми докарва сухота. Използвам я два пъти месечно.
Искам да ви помоля да препоръчате добър продулт з накъсване на косата.
На голямата ми дъщеря доста и се накъсва косата.
Мислех за това приемам и други предложения.

# 95
Оway е намален в Арлен.
Освен капките нещо друго като финиш да има суперско? Някое спрейче?
При някоя от предните поръчки трябваше да добавя нещо за безплатна доставка и си вех този https://www.arlen.bg/product/9464/sprey-za-uplatnyavane-i-zashti … -water-240ml.html . Смесен с капки го ползвам. Бързо се изсушава касата, разприта я, не утежнява

# 96

Ползвала съм 6.17 + 6.0 + 6% оксидант, цветът стана много хубав и студен, но осезаемо по-тъмен от очакваното, получи се ниво поне 5, дори към 4. Иначе не забелязах изтощаване или изсушаване от самата боя.

# 97

Ползвала съм 6.17 + 6.0 + 6% оксидант, цветът стана много хубав и студен, но осезаемо по-тъмен от очакваното, получи се ниво поне 5, дори към 4. Иначе не забелязах изтощаване или изсушаване от самата боя.

А цвета пада ли бързо, и избиват ли рижави оттенъци? И покривна ли е. Защото точно пепеливо искам да пробвам, а с всички, които съю пробвала до сега след седмица няма и следа от него. Рижавото избива... Благодаря ти много! И се извинявам за многото въпроси. Grinning

# 98
Ами конкретно при боядисване с тези двете 6 - ци не избиха никакви нюанси, докато не реших, че искам да изсветлявам и започнах едно мацотене с всякакви щуротии. Иначе покри доста добре и имаше хубав блясък.
В момента съм с Лакме Хрома, ниво около 6-7 (7.17+8.17 + 6% окс) , не покрива добре и рижавото избива за отрицателно време, ще търся начини за покриване и тониране, защото боята иначе е доста щадяща. Най-вероятно ще й дам шанс като добавя малко натурална 6-ца за да покрие корените. Ако пак лъсне бялата коса (която не е чак толкова  много, но е отпред) ще сменям и нея. Rolling Eyes

# 99
Ами конкретно при боядисване с тези двете 6 - ци не избиха никакви нюанси, докато не реших, че искам да изсветлявам и започнах едно мацотене с всякакви щуротии. Иначе покри доста добре и имаше хубав блясък.
В момента съм с Лакме Хрома, ниво около 6-7 (7.17+8.17 + 6% окс) , не покрива добре и рижавото избива за отрицателно време, ще търся начини за покриване и тониране, защото боята иначе е доста щадяща. Най-вероятно ще й дам шанс като добавя малко натурална 6-ца за да покрие корените. Ако пак лъсне бялата коса (която не е чак толкова  много, но е отпред) ще сменям и нея. Rolling Eyes

Ами да им е честито на рибите, трета поръчка за месец от 100лв.
Следващите два месеца няма да отварям групата, че като прочета нещо се въодушевявам и поръчвам. Grinning Joy

# 100
  • на правилното място, в точното време

Здравейте, моля за мнение за тази маска.  На опаковката има доста стряскащи инструкции. Някой ползвал ли я е, доволен ли е, странични или притеснителни алергии, обриви или нещо подобно да е получил?
Благодаря!

# 101
Темата е една от най-информативните, страхотни сте! Вече знам какво е ДПШ 😂, но все още се чувствам супер невежа (еластидайзъри, киселини, основи, плексове, преуош... 😅)
Протокол нямам, защото се боядисвам отскоро. Ще дам трети шанс на фризьора и, ако не са ок пак нещата, ще пиша за помощ.
Като цяло рутината ми е супер постна - ш+б, продукт за обем и термозащита.
В тази връзка, препоръчайте ми нов режим, за боядисана, нормална към суха, плътна, чуплива коса, която суша с четка и сешоар на 7-10 дни. Не съм впечатлена от Angel серията за боядисана коса на Kevin Murphy (може и да ѝ е минал срокът - 1 година стоя неотворена, докато се наканя да се боядисам).
Назад се питаше за обем, ще похаваля отново Kevin Murphy Plumping Wash ш+б и особено терапията Full Again. Дори когато беше под раменете, обемът се задържаше 4-5 дни.

Благодаря!

# 102
  • Пловдив
Момичета, какво ви е мнението за балсама Chi Keratin?
Знам, че Agent много я харесва Simple Smile , изчетох всички нейни мнения.
Как усещате косата си след тази серия? По принцип съм правила кератинова терапия на Ланза в салон и след това 1 месец косата ми беше двойна, а аз не търся такъв ефект - искам да ми е мека и гладка. Общо взето се чудя какъв лек протеин да взема, защото имам само шампоана Редкен Екстрийм и май нищо друго, с което да го съчетавам. Основно използвам хидратиращи продукти, но все пак ми се иска понякога да вкарам малко протеин.

# 103
Лили, мисля че Чи инфра ще ти хареса. Дава точно такъв ефект, какъвто търсиш, лек протеин е. Единственият минус за мен е миризмата на стар мъжки одеколон. Но както казват, вкус другар няма и на теб може да ти хареса.

# 104
  • Пловдив
Да, миризмата наистина и аз не я харесвам - на Коприната, де, друго май не съм ползвала на Чи - предполагам, че тук е същата Simple Smile Ама ще я преживея.

Общи условия

Активация на акаунт