Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е масло от авокадо и какви са неговите предимства за косата?
Какви са разликите в нуждите на косата въз основа на цвета й - руса или тъмна?
Какви са протоколите за боядисване и грижа за боядисана коса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е масло от авокадо и какви са неговите предимства за косата?
-
Какви са разликите в нуждите на косата въз основа на цвета й - руса или тъмна?
-
Какви са протоколите за боядисване и грижа за боядисана коса?
-
Какви са препоръките за боядисване и поддръжка на боядисана коса, както и за подготовка и последваща грижа за косата преди и след боядисване?
-
Какви са препоръките за грижа за косата с бързо омазняващи се корени?
но засега инатливо не се отказвам. И аз съм с финни руси кичури и дължините ми са по-светли, а корена по-тъмен, оранжавеещ и бързо омазняващ се и както ти казваш не е опция да се остави в естествен цвят дълбок корен,защото става по-зле. При мен мата изобщо не ми хваща в корена ,а само по дължините и то на места, там където са блондирани отделни кичури, те стават сиви много лесно , а корена продължава да рижавее. Май и при теб е нещо такова. И ми пада мата след около 2 до 3 измивания..
то за никой не е добра опция, каму ли за тънки, крехки коси, които не търпят много третиране и обработка, но може би само така може да се постигне равномерен хубав цвят без да излиза това оранжево. С боя при мен то винаги излиза, независимо каква е боята, дори и с най-светла и с най-силен оксидант пак рижавее, само с блондор си става светло русо, каквото искам (Това са моите наблюдения на моята коса) и затова все избирам кичурите с идеята след време с кичури да се просветли цялата коса, но си е трудна работа в корена най-вече. Там все не е такова каквото искам

с доста голям корен бях и смея да твърдя,че се получи много добре.

).