Професионални серии за коса- тема 154

• 66 107
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм много доволна от Hmilk, но харесвах и Олаплекс, така че не знам колко ще ти е полезен отговорът ми.

# 181
Само аз ли не видях някакъв осезаем ефект от Олаплекс?
В моя случай също. Направила съм стъпка 1 и 2 при фризьор, 3 и 4 ползвах вкъщи. Само две-три седмици при мен имаше осезаем ефект. После даже като че ли ми бяха сухи дължините.

# 182
  • София

аз също съм  много светла ,но от както подържам по-перлен и дори по-златист цвят много си харесвам цвета и повече ми отива на кожата .
danielad страхотен цвят - с каква комбинация го постигаш ?

Пермес 11.31 микс с 12.76,а корена отпред с мажирел 9.22,защото имам бяла коса отпред.Тониране отвреме навреме с бежава маска.

# 183
  • Toronto
Онзи ден си направих терапия Ланза - много уплътняване, много... Но и на Ланза вдигнаха доста цените. Гледам маската с кератин е вече над 100 лв., че и с намаление пак идва много.

За коя тепапия на Ланза става въпрос, може ли някакъв линк?

# 184
Само аз ли не видях някакъв осезаем ефект от Олаплекс?
В моя случай също. Направила съм стъпка 1 и 2 при фризьор, 3 и 4 ползвах вкъщи. Само две-три седмици при мен имаше осезаем ефект. После даже като че ли ми бяха сухи дължините.
Всъщност ефектът на Олаплекс не се усеща веднага, а става с натрупване. От една терапия при фризьор няма да се постигне кой знае какъв ефект. Освен това, колкото повече време се стои с терапията, толкова по-добре за косата, а при фризьор едва ли ще останете 4-5 часа.

# 185
Онзи ден си направих терапия Ланза - много уплътняване, много... Но и на Ланза вдигнаха доста цените. Гледам маската с кератин е вече над 100 лв., че и с намаление пак идва много.

За коя тепапия на Ланза става въпрос, може ли някакъв линк?
Ето я терапията, цената й е ужасна вече .. беше 180 ..
https://agorabbeauty.com/keratin-healing-oil-luksozna-hidratatsi … emergency-service

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 06:51 от krystall

# 186
  • Варна
Терапиите с Олаплекс мога да си спестя защото косата ми е добре,но да се боядисвам без него не искам. Да има много други добри терапии и Ланза кератин и Кератиновото протезиране и Hmilck и Клетка майка и Лалга ампулите,но нито една не ми върши работа със силноизветляваща боя с 12-ка оксидант.

# 187
  • Toronto

Тук не е чак толкова скъпа, или поне не още. Пише, че е за употреба в салон. Обаче явно вие си я правите вкъщи сами или как?

Prinzesata, сигурно си споделяла, но не знам къде да го търся, кой Олаплекс ползваш и как? И как помага?

# 188
По принцип е за салон, то и разфасовката е голяма, но който иска може да си я ползва и вкъщи. Има подробно описание  как.
Само днес -22% намаление в ЗР. Керастаз не са включени!

# 189
  • Някъде там
По принцип е за салон, то и разфасовката е голяма, но който иска може да си я ползва и вкъщи. Има подробно описание  как.
Само днес -22% намаление в ЗР. Керастаз не са включени!
Napura също не е включена  Sad

# 190
И Ланза .. ще чакаме Wink)

# 191
  • София
И аз не виждам ефект от ползването на олаплекс 3, вчера си поръчах H milk, и от вас знам, че трябва по телефона да се каже, че искам и помпичката към него, но на мен засега никой не ми е звънял за поръчката.. Дано да се обади някой и да не ми го пратят така 😆

# 192
  • Варна
tuparowa 1и 2 системата ползвам на Олаплекс или по-скоро за нея съм писала. Иначе ползвам и профи маската 4в 1,която сама по себе си приложена с терапевтична преса или загряване си е баш терапия. Имала съм и 3-ката,но тя е смес от 1 и 2 тъй,че ако реша да правя преуош с Олаплекс просто капвам няколко капки единица в шепата с двойка и плескам на главата.

# 193
Момичета някоя от вас дали ползва четка на Philip Kingsley?

# 194
Момичета,тези които сте ползвали ДПШ на Лакме бута ли цвета на боята? Мисля да пусна поръчка от ЗР и се оглеждам за щадящ ДПШ.

Общи условия

Активация на акаунт