Професионални серии за коса- тема 154

• 66 247
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
Сега искам да си взема на Lakme-TEKNIA Frizz Control мога ли да го използвам вместо на Маракеш крема против цъфтежи

Не става ясно на кое от серията или за цялата серия таиш надежди, но няма да помогнат за целта.
По-добре помисли за този продукт:

# 586
Привет прекрасни Flowers Hibiscus
Скоквам да споделя резултати от боядисване с Joico lumishine crème , както и да изкоментирам ампулите Napura Anagen.

Здравейте, боята покрива ли бели коси?

# 587
Здравейте! Ако някой поръчва черно ямайско рициново масло от Амазон, дали ще мога да се включа към поръчката? Ще съм много благодарна!

# 588
Привет прекрасни Flowers Hibiscus
Скоквам да споделя резултати от боядисване с Joico lumishine crème , както и да изкоментирам ампулите Napura Anagen.

Здравейте, боята покрива ли бели коси?

Нямам такива и не мога да кажа. Майка ми веднъж се боядиса с 5ца и май и се отми сравнително бързо и лъснаха по-скоро от очакваното.

# 589
Минавам само да похваля шампоана Kay Pro Macadamia. Останах много доволна - омекоти страхотно косата и има уникален аромат! Замислям се да взема и балсама от същата серия. Някой дали има отзиви за него?

# 590
Минавам само да похваля шампоана Kay Pro Macadamia. Останах много доволна - омекоти страхотно косата и има уникален аромат! Замислям се да взема и балсама от същата серия. Някой дали има отзиви за него?
Отдавна хваля Кей про серията макадамия и тази с арган. И двете са супер бюджетни, хидратиращи и разплитащи 😍

# 591
  • София
Пиша за да споделя впечатления от три нови за мен продукта:

1. Шампоан Balmain moisture

Получих го като подарък за рд в едно сетче травел  шамоан балсам и гребен.
Нямах никакви очаквания за него - нито миризмата, нито текстурата ми хареса.
Текстурата ми напомняше пресечено мляко.

Въпреки това, след няколко употреби мога да кажа че супер много ми допадна.
Оставя косата напоена и не ми се оплита, прави я жива и мека, което за моята изсветлявана изтормозена коса е рядкост.

Мисля да взема и големият размер.

2. Шампоан за обем alterna caviar

Имах една мостра която току що пробвах.
Пълен ужас. Първо че ми влезе малко в окото и не помня скоро така от др продукт да ме е щипало.

Но негативното ми мнение идва от това че изсипах цялата мостра а косата ми не е от най-гъстите и въобще не можах нито да разпеня добре, нито да измия.

Ужас. Според мен е без сулфати, на мен повечето безсулфатни ми действат така.
За мен е пълно недоразумение

3. Ампула концентрат про лонгър
И по-рано съм я ползвала, но това е невероятен продулт. Влюбена съм! Резултата е мека гладка и загладена коса

# 592
Aлатерна зa обем беше ужaс зa моята коса, но реших , че грешката си е моя , защото се изрусявам от години и стм с много тънък косъм . Безсулфатни шампоани харесвам на Керастаз и Медавита.

# 593
  • Пловдив
За изрусена и изтънена коса да предложите нещо?
Ампулите на Лалга нещо спряха да ми действат като преди, а и искам да сменя малко.

# 594
  • София
Aлатерна зa обем беше ужaс зa моята коса, но реших , че грешката си е моя , защото се изрусявам от години и стм с много тънък косъм . Безсулфатни шампоани харесвам на Керастаз и Медавита.

И моята е изрусена с тънък косъм.
Беше ужасно 😩

# 595
Зa сега съм доволна от кератинова терапия най -вече 😅

# 596
Melisande, и аз се разочаровах от алтерна ,купих си травъла за обем , толкова суха ,не знам как не се накъса ,може би за не измъчени косици ...
А за про лонгър ,пробвай цялата серия ш. м. ,ампула получавам винаги страхотен ефект .
Пийч , всеки път се изненадвам ,колко ти е хубава косата , мисля че полагаш достатъчно грижи ,и дори след кичурите ,ще се справиш и ще изглежда чудесно. А и аз напазарих още септември ампули по кутия анаген и стамиген ,сега на намалението пак се заредих ,но не намирам ефект ,както от серума керастаз.

# 597
  • София
Код за 5% отстъпка от Златна рибка, който няма да ползвам:

P4fsUFL85j

# 598
Серумът на Керастаз при мен е яко разочарование - хем ми омазнява, хем ефект не виждам почти никакъв.

# 599
  • Някъде там
Пийч, косата ти е разкошна и преди съм казвала,че за мен е най хубавата коса,която съм виждала в темите.
Аз имам два въпроса,първи въпрос е дали сте използвали Балсам за персонализирана грижа на косата KEUNE YOU Conditioner 180ml,замислям се да си поръчам един такъв със сини пигменти и за блясък.
Втори въпрос е кои витамини и добавки са били най добре за вас и имало ефект с борбата с косопада.

Общи условия

Активация на акаунт