Професионални серии за коса- тема 154

• 66 262
  • 761
  •   2
Отговори
# 615
  • Някъде там
Имам въпрос,някой използвал ли е тези продукти https://www.functionofbeauty.com/?utm_source=google&utm_medi … AYASAAEgIeLPD_BwE ?Как стои въпроса с доставката?

# 616
Включвам се и аз да споделя моя опит с витамините изпила съм много но най голям ефек видях от тези два вида.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 617
Привет , прекрасни !
Включвам се да споделя за боите нa Lakme , за които писах преди около месец. Предвид това , че пепелните цветове се измиват доста бързо , моят рижав пигмент и това, ме мия косата си всеки ден. Боята издържа три седмици, чак след това се появи лек червеникав оттенък , но не и този , който имам обикновено. Сега пробвах без амонячната на Olioseta за поддържане на цвета между боядисанията , средно пепелно рус , който отново след първите две-три измивания беше почти черен.Покритието е много добре , за трайност все още е рано да кажа. И също да споделя за последните три нови продукта , които пробвах.

Дали ще  имат ефект за цвета също тепърва предстои да разбера , но косата ми е бляскава, мека и гладка. Доволна съм.

И този спрей , четвърти продукт на марката , в който съм влюбена. Единственото, което не ми допадна е шампоан от една мостра. И не , че не е хубав просто моята коса е мазна в корена , а продуктите им придават блясък и мекота. Нещо , от което нямам нужда в корена, там ми трябва обем. Спрея наистина е страхотен, блясък, здравина , без накъсване, както и аромата на всичките продукти , които съм пробвала. И последно един експеримент , който направих и много ми допада .

Към половината от серума , добавих и половин ампула на Olioseta , ефекта е още по-добър.И така нанасям и от ампулата ежедневно без да премахвам , някой друг продукт. По малко и с натрупване на ефект.
Имам нужда и от съвет за косата на майка ми. Някаква серия за блондинки с тънка коса като перушина. От останалите серии знам какво да и взема , но искам и специално за блондинки , с които аз нямам опит.

# 618
Момичета, имате ли нещо набелязано на Филип Кингсли? ЗР са пуснали 20%

# 619

Честно казано на тези завишени цени (в сравнение с преди 6-7 месеца), единственото което според мен си струва е шампоана за обем и балсама moisture extreme (лилавия хидратиращ). Серията за боядисана коса е доста хвалена, но аз не съм в пробвала.

# 620

Честно казано на тези завишени цени (в сравнение с преди 6-7 месеца), единственото което според мен си струва е шампоана за обем и балсама moisture extreme (лилавия хидратиращ). Серията за боядисана коса е доста хвалена, но аз не съм в пробвала.

Шампоана за обем и аз го заглеждам. А балсамът не е ли хубав? Еластисайзер голяма опаковка исках, но не е наличен.

# 621
Балсамът за обем на ФК е един от най-добрите, които някога съм пробвала. Колкото и да искам да разнообразя,все се връщам към него. Прави косата ми лесна за разресване, гладка и еластична. За блясъка да не говорим. Голям обем не виждам, поне при мен,но аз търся изброените ефекти 🤩

# 622
  • Някъде там
Аз си намерих заместител на балсама за обем на ФК.
Използвам дори гламо.

# 623
Май само аз не харесвам Филип Кингсли. До сега не съм попадала на техен продукт, който да ме зашемети и в интерес на истината спрях да им пробвам нещата.

# 624

Поръчах втора опаковка витамини и протеин.

# 625
Аз си намерих заместител на балсама за обем на ФК.
Използвам дори гламо.
Искрица, следя те, защото косата ти се доближава до моята. Какъв заместител си си харесала?

# 626
Май само аз не харесвам Филип Кингсли. До сега не съм попадала на техен продукт, който да ме зашемети и в интерес на истината спрях да им пробвам нещата.
И аз не го харесвам особено.

# 627
Здравейте,
Аз реших да пробвам  Алтерна като марка, но не мога да реша коя серия е най-подходяща за изрусената ми тънка косица.. Помагайте Simple Smile

# 628
  • София
Бих ви посъветвала да пробвате Bond Repair серията. Аз също съм с изрусена коса и ми допада ефекта.
Когато се чудя за нови продукти, поръчвам малки разфасовки от тук:
https://www.glamot.com/b/7798785/alterna

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 11:14 от Silver_Mist

# 629
Алтерна е най-изгодна в английския амазон.

Общи условия

Активация на акаунт