Колкото и да ми се иска Еда да се махне от ЗЯ , няма начин , защото без нея няма да стане . А Аксой ще продължи сериала , няма начин с този рейтинг да ги занули

Но пък тя може да се изяви и на някоя платформа . И тя , като Онур в момента е на гребена на вълната

Нали си мислехме ,че дъртия богаташ може да е баща на Джемре , като нищо обаче може точно богаташът да е пратил зад решетките нейния баща , точно както синът му прати Фърат . Ако Джемре разбере , направо ще ги отвее , тя е малка и нежна , но има ''топки '' повече от 5 мъже взети заедно

Обаче аз бих предпочела Джемре да му е дъщеря да им вземе проклетите пари
, но това е турски сериал , не е латино 
Интересно ми е какво ще измислят турците , защото и корейската , и руската весии са кратки , и вече трябва да има развръзка . На мен би ми харесало Фърат , оправдан да се върне на работа и да започне борбата с Баръш . Бившият му приятел е шеф на юридическия отдел . Писано му е Фърат да го побеждава винаги

Ще видим какво ще се случи .Аз и на 30 хубави , умни и завършени епизода бих се зарадвала . Не знаем какво са планирали Асена и Аксой , но това им е най рейтинговият им сериал в момента .
Злати , Дъгичка

Да ще продължат с 3-ти сезом!В четвъртък и петък ще го дават от 20 ч. до 21,30 ч.!От понеделник ще бъде по 1 час...от 20 ч. до 21 ч.!Започва Сървайвър от 21 ч.!Това го видях от програмата на БТВ!