Отговори
# 120
Здравейте дружки Heart Eyes
Колкото и да ми се иска Еда да се махне от ЗЯ , няма начин , защото без нея няма да стане . А Аксой ще продължи сериала , няма начин с този рейтинг да ги занули Grinning
Но пък тя може да се изяви и на някоя платформа . И тя , като Онур в момента е на гребена на вълната Heart

Нали си мислехме ,че дъртия богаташ може да е баща на Джемре , като нищо обаче може точно богаташът да  е пратил зад решетките  нейния баща , точно както синът му прати Фърат . Ако Джемре разбере , направо ще ги отвее , тя е малка и нежна , но има ''топки '' повече от 5 мъже взети заедно Simple Smile
Обаче аз бих предпочела Джемре да му е дъщеря да им вземе проклетите пари Imp , но това е турски сериал , не е латино Satisfied
Интересно ми е какво ще измислят турците , защото и корейската , и руската весии са кратки , и вече трябва да има развръзка . На мен би ми харесало  Фърат , оправдан да се върне на работа и да започне борбата с Баръш . Бившият му приятел е шеф на юридическия отдел . Писано му е Фърат да го побеждава винаги  Stuck Out Tongue
Ще видим какво ще се случи .Аз и на 30 хубави , умни и завършени епизода бих се зарадвала . Не знаем какво са планирали Асена и Аксой , но това им е най рейтинговият им сериал в момента .
Злати , Дъгичка Hug Hug

# 121
Здравейте, момичета,
благодаря за коментариите относно ЗЯ/ОИ - 131епизод. Hearts
Сериите вече са малки и общо взето няма кой знае каква динамика - женят се , развеждат се , сплетничат ....и все така. Въпреки всичко бг превода го следя.
Фили, и аз се чудя как ще го развият турците предвид, че тук няма място за много локуми. Вярно рейтинга е висок и интереса е голям.  Да разчитат само на 16 епизода - не ми се вярва. Дето се вика ще поживеем и ще видим. Дано - мен ми се гледа Затворника и Онур покрай него Laughing

# 122
Доаан с много ухилени очи подари  луксозен тоалет на  жена си , а после  с още по-голямо удоволствие лично и закопча огърлицата .
Когато излязоха навън да се качат в голямата лимузина и се засякоха с новата двойка съседи , погледите на  Чаатай и Ендер бяха безценни - щяха да се отровят от собствения си дъх Joy

# 123
Здравейте! Hug Доста бързо се развиха нещата с бременността на Кумру, мислех, че ще зациклят като на развода, но не. Браво! Сега приятелки ли ще ги направят с Йълдъз, тя наистина успя да се сприятели с всички, какво е това сърце, което носи - голямо, благородно, без злоба към никого и към нищо.

Изненадва ме и двойката Йълдъз - Доган, и то приятно. Да си призная, аз най я харесвах с Кемал, не знам защо, може и да съм единствената, но усещах някаква тръпка с тях. От всичките ѝ мъже най-малко ми допадна с Чаатай, да ме прощават почитателките им, но дори с Халит имаха повече химия според мен, де. Innocent

За Затворника като чета, ох, много се вманиачавам по такива сюжети и ме е страх да го погледна, защото няма да мога да мигна, докато не го изгледам докрая. А и този актьор, лошият, какво изражение има, само от снимките ми всява някакъв тих ужас, дори когато се усмихва. Flushed

# 124
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за коментарите! HugFlowers Hibiscus

за ...Ябълката...

Нови снимки пуснати в сторитата на актьорите....
от Еда Едже....

концерт на Шевал Сам

от Биран Дамла

честити РД на Мелиса/Асуман...писала съм напред в темата,кога беше...

... Емре...

..Берк..

и от финала на епизода

''Затворник''

Новите снимки за 10 еп.

и озета...за сега така...

Желая ви приятен и успешен ден!

# 125
Здравейте Благодаря за всичко споделено
10 серия Озет Кой е Рафи не знам

Adalet er ya da geç yerini bulacak!”

Rafi’nin büyük meydan okuması karşısında seçim yapmak zorunda kalan Barış, yeni bir yola girmek üzeredir. Savaş’ın karanlık geçmişini aydınlatmaya çalışırken, ailesini korumak için büyük mücadele vermeye devam eder. İşlemediği günahların bedelini ödeme zamanı gelmiştir. Zaman, Barış’ın aleyhine akmaya başlar.

Fırat’a desteğini gizlice sürdüren Cemre, Tahir ile ilgili büyük bir sırrı öğrenir. Fırat’a büyük ızdırap verecek bu sırrı açıklayabilecek midir?

Alevlerin içinde kalan Fırat, ona ve arkadaşlarına bu komployu kuran ismin peşindedir. Cehennemin ortasından kurtulmaya çalışırken, zekasıyla bunu fırsata çevirir. Büyük kaçış planında önemli bir koz öğrenmiştir. Ya bu cezavinden kaçacak ya da burada ölecek. Fırat büyük sona bir adım daha yaklaşır. Bu dört duvar arasından çıkabilecek midir?
 С гугъл
Скрит текст:
Рано или късно справедливостта ще бъде въздадена!”

Баръс, който трябваше да направи избор пред голямото предизвикателство на Рафи, е на път да поеме по нов път. Докато се опитва да освети тъмното минало на Саваш, той продължава да се бори да защити семейството си. Време е да плати за греховете, които не е извършил. Времето започва да тече срещу Баръш.

Продължавайки тайно да подкрепя Фърат, Джемре научава голяма тайна за Тахир. Ще успее ли да обясни тази тайна, която ще причини голяма болка на Фърат?

Фърат, който е обхванат от пламъци, е на името на името, което създаде тази конспирация срещу него и неговите приятели. Докато се опитва да избяга от средата на ада, той превръща това във възможност със своята интелигентност. Той е научил важен коз в страхотния план за бягство. Той или ще избяга от този затвор, или ще умре тук. Фърат е една крачка по-близо до великия край. Ще успее ли да излезе от тези четири стени?

# 126
От ЗЯ - Емир май се усъмни ,че новото момче/непукистът , който е син на починалия богаташ/ е убиец . Просто така без излишна емоция "разчиства" вредните и непотребни хора . Единият  тормозел животните , другият  малтретирал деца и жени... Нещо  прехвърлях  , докато гледам , но  останах с такова впечатление .
Те всички го ухажват да им е  партньор , а той ще се окаже доста  вреден .

# 127
dterziiska
10 серия Озет Кой е Рафи не знам

Според мен е този с белега. Само дето до сега не стана ясно как точно е свързан със Саваш. Накрая да не излезе че Баръш е цвете пред скритата лимонка Саваш....

Благодаря за превода на озета ! Време е Фърат да излиза и да започва войната за справедливост.

# 128
Според мен Баръш има психологически проблеми от дете и в еп. 1 думите на онова момиче отключиха лудостта му и той я уби .После всичко останало произлезе след това .А тази приятелка Саша не е само хакерка , тя е цинична убийца .Ако тя беше нормална , като най близък човек щеше да го възпира .
Саваш също не е бил медна билка .Но Баръш заслужава да поеме и неговите негативи , които вървят в комплект с Бюге и властта .
Само не разбрах дали жената на Фърат е съжалила ,че е с него и е имала връзка с другия , или той просто си е имал някакви мечти за нея и си пази снимката .

# 129
По-скоро ми прилича на фантазия на Тахир .

# 130
Миме , Hug , ще продължат ли бТВ с 3 сезон , знаеш ли ?

# 131
Миме , Hug , ще продължат ли бТВ с 3 сезон , знаеш ли ?
Фили Hug,и аз мога да ти отговоря! Wink Да ще продължат с 3-ти сезом!В четвъртък и петък ще го дават от 20 ч. до 21,30 ч.!От понеделник ще бъде по 1 час...от 20 ч. до 21 ч.!Започва Сървайвър от 21 ч.!Това го видях от програмата на БТВ!
https://www.тв-програма.bg/tv/btv/%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%8A … 1%82%D1%8A%D0%BA/

🆕 Баръш Кълъч се присъединява към актьорския състав на сериала ''Всичко за брака''.
Съобщава се, че актьорът ще си партнира с Гьокче Бахадър и ще замени Yigit Kirazcı/Йиит Киразджъ(бившият на Пънар Дениз от ''Присъда'').

......Анъл Илтер и Синем Йълдъз се женят.
Актьорът Анъл Илтер, който в момента играе ролята на прокурор в телевизионния сериал „Затворник“, обяви, че е взел решението да се ожени за своята любима Синем Йълдъз.
„Все още нямаме дата...“
Красивият актьор каза: "Имаме много добри отношения. Все още не сме получили дата, но ще увенчаем съюза си с брак", каза той.
През 2019 г. Анъл Илтер, който се разведе със съпругата си Ипек Илтер, след 10-годишен брак, от който има дъщеря, ще седне за втори път на сватбената маса.
До колкото разбрах Синем Йълдъз е волейболистка.

Скрит текст:

# 132
Злати , мерси Heart
Анъл е чаровен мъж ,но и той както Онур ми харесваше повече в предишния си външен вид Grinning
Тук е в отрицателна роля , но не само играе чудесно , а сериалът , в който участва е толкова успешен Simple Smile

# 133
# 134
Добро утро,момичета!

Нека денят бъде успешен за всички ни и
имаме много поводи за радости и усмивки!

....Днес отново е денят на ''Заключен''...
Настъпи времето Фърат да осъществи плана за бягство!

Дари Hug,ни е пуснала футболния отбор на сериала!Благодаря за видеата от ВК! Flowers Hibiscus
   Онур е вкарал и гол! Hands Plus1

...други кадри от вкарването на гола и след това...

....и как Онур свири...

Най-силната връзка в сериала ...

От офиц. страница
Как мислите ще се разбират ли Джемре и Джейда?
(На мен ми се струва Джейда съмнителна) Thinking

Ябълката...

От официалния акаунт в Instagram на сериала.
Ще успее ли планът на Чаатай?

Да видим какви ще ги свърши Екин?

Снощи беше финалът на 2 сезон на ОИ/ЗЯ по БТВ. Довечера продължава 3 сезон.

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт