Отговори
# 165
хахах ехе горе долу е станало както във филма Grinning

Йлдъз и аз мисля, че е много добричка, но не разбирам защо продължава да се натиска колкото и да я гони и унижава... '

Искам да се появи в сериала някой сериозен, адекватен и стабилен мъж като Кая и да има по-важна роля. Понякога просто не искам да гледам заради Халит, особено сега когато любимата ми Зейнеп я няма. Но следващите епизоди определено ще ги видя, искам да разбера как ще се върне Йлдъз и какво ще стане с бебето й, с Ендер и с новата жена... ще бъде ли разкрита и т.н.

# 166
Става сериал на кучките , Шахика е и убийца . Сериалът се променя.

# 167
Севда ще участва в представление  на 17 март

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 19:53 от dterziiska

# 168
Имаме 1 фрагман за 132 еп. за ''Забранената ябълка''

https://youtu.be/FmdpFFELCKg

и с руски субт.
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-132-seriya.html

Доаан е бесен!Предполагам,че думите да напусне дома не са отправени към Йълдъз, а към Кумру,ако е разбрал,че е била бременна! Знаем,че фрагманите са объркващи!

# 169
Красив Онур , но аз още се надявам да си пусне брадата , за да се прикрива и да се прави  ,че не е Фърат Stuck Out Tongue Winking Eye
ЗЯ - пак цирк , Ендера е в стихията си Grinning

Последна редакция: пт, 18 фев 2022, 22:47 от Phillipine

# 170
Flowers Apple Flowers Apple Flowers Apple Момичета, които следите в момента най-новите серии - Ябълката ще има ли шести сезон или целият цирк ще приключи с текущия пети сезон?

# 171
Доаан чисто си изревнува Йълдъзката . Надявам се да не я изгони , Кумру да се застъпи за нея .

# 172
Доаан чисто си изревнува Йълдъзката . Надявам се да не я изгони , Кумру да се застъпи за нея .

Ще бъде гадно, ако я изгони…а и не съм сигурна, че Йълдъз обича Чатай.

# 173
Добро утро
Еда и Шевал

https://youtu.be/EhfD_eQiN9g

# 174
  • На зелено
ЗЯ:

Аз си мисля, че ще направят 6ти сезон, защото имат стабилен рейтинг. От друга страна вече се изчерпаха, въртят и сучат през различни ъгли един сюжет от 2ри сезон. Донякъде сериите с тази Шай(х)ика бяха различни, но и тя беше втръснала с убийствата и че само нейните планове успяват.
Относно Йълдъз, и на мен ми харесват като двойка с Доан. С Чаатай, чисто визуално и като химия никакви ги нямаше. Красиви, но не добре стоящи един до друг. Преди Йълдъз много ми харесваше с Кемал, но и самата актриса Еда беше по-различна: по-слаба, по-леко гримирана и с друг стил на обличане. Сега е с костюми, някак си по-едра, тежко гримирана, изглежда по-възрастна и определено Доан седи много добре до нея.
6ти сезон ще има, в зависимост от това и какъв край искат за филма.

# 175
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделеното! HugFlowers Hibiscus
За 6 сезон се пише,че ще има!Предполагам към края на 5 сезон,май или юни ще кажат окончателно.
Зависи и от рейтинга какъв ще е към финала.Така,че чакаме решението на Фатих Аксой! Wink

Дари,благодаря за магазинното предаване с Еда и Шевал, и за снимките на Севда и Онур. Hug
Дано има превод на руски ез. за да разберем какво си говорят!

от официалния акаунт на сериала
Кой образ ви хареса повече?

и още ...
Тези тримата ще имат ли достатъчно сили да довършат Доаан?

''Заключен''

Решението на Баръш забива мистериозния мъж в ъгъла.

Фърат научава от Джемре за предателството на Тахир.

Пожарът в кухнята беше част от плана за бягството!

Желая ви приятен почивен ден!

======================================================

-------------------------------------------------------------------------------

Днес не ви се пише.Явно използвате слънчевото време за разходка! Wink

Имаме БГ превод на 131 еп. на ...Ябълката...Благодаря на екипа! Flowers HibiscusFlowers Cherry BlossomFlowers Blossom

Забранената ябълка 131 еп. - БГ субтитри
https://ok.ru/video/3196147534398
https://cloud.mail.ru/public/mCgo/5Kii2qB5e
и в двете групи във ВК:
https://vk.com/lubimis
https://vk.com/club113691288

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 16:06 от Zlatina3

# 176
# 177
Привет, дружки!

Малко се поизгубих тези дни, че ме налегнаха грижи и ангажименти, но ще опитам да наваксам.
Благодаря ви за споделеното!

Радвам се, че сте толкова активни, опитвах поне да ви чета, за да съм в крак с новостите.
Не гледах „Затворника” онлайн в четвъртък и нямам търпение да видя какво стана.
Много ще се радвам, ако момчетата  са успели заедно да избягат от затвора и да си помагат и навън.
Най-после да излезем от това мрачно здание.

Затова пък изгледах „Ябълката”.
Благодаря на момичетата за превода!

Този път серията беше много свежа и интересна.
Интригите на Кумру се върнаха като бумеранг върху нея и самоувереността й рязко спадна. Крайно време беше да разбере, че светът не се върти около нея. Тя си беше въобразила, че цял живот ще е така. Отгоре на всичко май Чаги й е влязъл под кожата и изпитва чувства към него и това я вбесява, защото си дава сметка, че той не го заслужава. Мен ако ме питат, и двамата се заслужават един друг, тъкмо ще си изправят острите ръбове взаимно, но нейсе. Иначе Кумру явно се променя покрай бременността. Асуман й прави оценка и й дава съвети, а тя не само че не й отговори, а се замисли и разстрои от думите й, че не става за семейство и деца.

Коментирахте тези дни за липсата на химия между Йълдъз и Чаатай и аз също споделям това мнение. Някак си и двамата актьори ги харесвам, но заедно не изглеждат добре. Но аз лично си го обяснявам с характера на героя на Чаатай. Създадоха го един такъв никакъв, безличен. Уж симпатичен, възпитан, но болезнено амбициозен, отмъстителен и често се захваща с неща, за които няма капацитет. Едно от тях е фирмата на баща му. Той я доведе почти до фалит с некадърното си управление и се наложи да дойде Доан като инвеститор, а сега се напъва за го гони. За връзките му с жените пък да не говорим. Ама нищо де, ако беше някой перфектен как ще стават ингриги. Нека сега да си ползва Ендер както си поиска. Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи. Тоя ще го накара да си говори сам.
Голям зор да се похвалят пред Йълдъзка и Доан с брака си. Може да се каже, че ги изненадаха, но още е рано да се радват. А и новото им другарче в белите Екин във всеки момент може да им поднесе изненада. Скрита лимонка ще се окаже и зад това спокойствие се крие агресия. Едва ли ще позволи да стане инструмент за отмъщение в ръцете им, по-скоро обратното.

Ендера съобщи, че Чаатай е любовта на живота й, а във фрага той  връща жеста като казва, че за първи път е влюбен. Голям майтап. Голям праз, че зорлем навират в камерите на пресата фалшивия си годеж, ама им изтекоха очите като видяха Йълдъз и Доан да се качват в бялата лимузина на път към операта във Виена. Даже на Ендер й стана ясно, че онова, което смятаха за представление се превръща в истина.
Всъщност Ендер направи много точна преценка на личността на Чаатай като го сравни с Доан.
Каза му, че е млад, красив, културен и най- вече – богат. Но има един голям недостатък - не може да му се има доверие, очите му шарят настрани. Докато Доан е мъж, който е надраснал това и впечатлява жените с характера си. Право в целта.
И за Кумру се изказа, че всъщност не е влюбена в Чаги, просто е разглезено момиче, което е свикнало да получава всичко, което пожелае и понеже той й се е опрял, си въобразява че се е влюбила.

Войната между бившите дружки Ендер и Йълдъз се разпалва с пълна сила.
Ендер дори на кабинета на Йълдъзка посегна, но е смешно да прибягва до такива глупави методи.
Ще й накриви шапката.   Чаатай нали пращи от акъл, та смята че Йълдъзка е ядосана на Ендер, че се е сгодила за него. Пука й на жилетката на Йълдъз, а той тепърва ще сърба попарата на кака си Ендер. Да си изконсумира петте минути слава с лъскавата кака, а после ще плаща сметката.

Йълдъзка беше много красива в роклята, която избра за нея Доан. А изненадата с операта във Виена беше наистина класа. Ето такова отношение към себе си, такава галантност и уважение от страна на мъж Йълдъз досега не е получавала и със сигурност ще ги оцени по достойнство.

И Халит и Чаатай постоянно я хокаха и това само я караше да постъпва още по-глупаво и инфантилно, докато Доан приема леките й изцепки по един много възпитан и снизходителен начин, без истерии и без упреци, а по-скоро с хумор. Той наистина изглежда влюбен в нейната естественост, доброта и искреност. Все неща чужди на обществото, в което живее.

Много ми хареса реакцията на Чаатай и Ендера на техните отношения. Като сиви мишки набюдаваха какво се случва между двойката. Ендер се почувства ужасно от видяното и бясно завидя на Йълдъз, че може да бъде обичана от мъжа, до който тя не успя да се докопа.

Да видим кого ще изгони от къщата Доан. Обикновено е точно обратното на това, което ни внушават във фрага, така че се надявам това да е Кумру. А и за нея ще е добър урок, за да смени най-после курса, че плочата дето върти на татковата глезла вече ни писна. А може би Йълдъз ще се застъпи за нея.... или обратното...

Много хубав финал на епизода. Опасявах се, че пак ще тръгнат по изтърканото русло Кумру да обвинява Йълдъзка загубата на бебето и се радвам, че не го направиха. Дали е искрено разкаянието и молбата за прошка пред Йълдъзка, предстои да видим.

Между другото, забелязахте ли, че  Халитджанчето слуша същата детска песничка като дъщеричката на Фърат в „Затворника”, тази която той й пееше. Някак мило ми стана като я чух. Радвам се и на присъствието на Талат Булут в каста, надявам се да е интересен герой.

Чудесно е, че имаме превод и на "Затворника", подхващам го веднага.

Хубави почивни дни, момичета!Flowers Four Leaf Clover

# 178
  • Плевен / София

Ендера съобщи, че Чаатай е любовта на живота й, а във фрага той  връща жеста като казва, че за първи път е влюбен. Голям майтап. Голям праз, че зорлем навират в камерите на пресата фалшивия си годеж, ама им изтекоха очите като видяха Йълдъз и Доан да се качват в бялата лимузина на път към операта във Виена. Даже на Ендер й стана ясно, че онова, което смятаха за представление се превръща в истина.
Всъщност Ендер направи много точна преценка на личността на Чаатай като го сравни с Доан.
Каза му, че е млад, красив, културен и най- вече – богат. Но има един голям недостатък - не може да му се има доверие, очите му шарят настрани. Докато Доан е мъж, който е надраснал това и впечатлява жените с характера си. Право в целта.
И за Кумру се изказа, че всъщност не е влюбена в Чаги, просто е разглезено момиче, което е свикнало да получава всичко, което пожелае и понеже той й се е опрял, си въобразява че се е влюбила.

Войната между бившите дружки Ендер и Йълдъз се разпалва с пълна сила.
Ендер дори на кабинета на Йълдъзка посегна, но е смешно да прибягва до такива глупави методи.
Ще й накриви шапката.   Чаатай нали пращи от акъл, та смята че Йълдъзка е ядосана на Ендер, че се е сгодила за него. Пука й на жилетката на Йълдъз, а той тепърва ще сърба попарата на кака си Ендер. Да си изконсумира петте минути слава с лъскавата кака, а после ще плаща сметката.

Йълдъзка беше много красива в роклята, която избра за нея Доан. А изненадата с операта във Виена беше наистина класа. Ето такова отношение към себе си, такава галантност и уважение от страна на мъж Йълдъз досега не е получавала и със сигурност ще ги оцени по достойнство.

И Халит и Чаатай постоянно я хокаха и това само я караше да постъпва още по-глупаво и инфантилно, докато Доан приема леките й изцепки по един много възпитан и снизходителен начин, без истерии и без упреци, а по-скоро с хумор. Той наистина изглежда влюбен в нейната естественост, доброта и искреност. Все неща чужди на обществото, в което живее.

Много ми хареса реакцията на Чаатай и Ендера на техните отношения. Като сиви мишки набюдаваха какво се случва между двойката. Ендер се почувства ужасно от видяното и бясно завидя на Йълдъз, че може да бъде обичана от мъжа, до който тя не успя да се докопа.

+1
Обикновено Ендер е винаги с много добре подбрани тоалети, но въз късата червена рокля за мен е проява на лош вкус. Въпреки перфктната за годините фигура, все пак актрисата не е на 20 години за този супер къс минижуп...
Дочаках да видя Йълдъз наистина ухажвана от мъж заради самата нея...такава каквато е...Ендер ще си оплюва брадата и още как...До сега всичките и бракове са по принуда, а не защото умират да са женени за нея. Smirk

# 179

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 19:27 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт