Отговори
# 180

Йълдъзка беше много красива в роклята, която избра за нея Доан. А изненадата с операта във Виена беше наистина класа. Ето такова отношение към себе си, такава галантност и уважение от страна на мъж Йълдъз досега не е получавала и със сигурност ще ги оцени по достойнство......
.......И Халит и Чаатай постоянно я хокаха и това само я караше да постъпва още по-глупаво и инфантилно, докато Доан приема леките й изцепки по един много възпитан и снизходителен начин, без истерии и без упреци, а по-скоро с хумор. Той наистина изглежда влюбен в нейната естественост, доброта и искреност. Все неща чужди на обществото, в което живее.

Веднъж  злата кака Ендер се увърташе около Доаан и плетеше интриги  срещу бившата му , която се настани в офиса . Тогава той и каза ,че не иска  сложна връзка с жена , която ще го кара непрекъснато да е напрегнат , иска нещо  по-леко като контакт и взаимоотношение . С Йълдъзка  е точно така - весело му е от нейната непринуденост и дребни тарикатлъци . А в промото направо си изглеждаше  ревнив и бесен Joy Крайно време е Йълдъзка да си даде сметка за чувствата му и да му обърне внимание Heart

# 181
Здравейте,момичета!

Благодаря ви за споделените коментари и снимки! HugFlowers Bouquet

за Ябълката...

от преди дни... гледаемостта на фрагмана за 18 часа...

''Ще успее ли Кумру да преодолее всичко, което преживя?“

..''Заключен''...

От погледа на Джемре към Тахир разбрахме той какво означава!

От епизода разбрахме как се започнаха Баръш и Саша...

за Севда...

Дари, беше пуснала снимка с инфо,че Севда ще участва в театрална постановка!

....Излезе повече инфо....
Още тази пролет, на 17 март, талантливите актьори #DefneKayalar/Дефне Каялар, #EnginНepileri/Енгин Хепилери, #DogaНalis/Доаа Халис и #SevdaErginci/Севда Ергинджи ще се срещнат на сцената на театър Moda Sahnesi в нова постановка, наречена "Мама"/''Anne''!

Ярка комедийна история очаква публиката!Спектакълът ще разкаже на публиката за изчезването на майка в патриархална семейна структура!Дефне и Енгин ще играят ролята на семейна двойка, а Севда и Доаа ще изиграят техни деца!

(Проверих годините на раждане....Севда с Дефне имат 18 г. разлика,а с Енгин - 15 г.)

Желая ви приятна неделна почивка!

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 09:41 от Zlatina3

# 182
Привет!

Благодаря за споделеното, момичета!

Сценаристите на „Затворник” са взели ново решение според което ще изменят историята в сериала. От 15 епизод, който ще се излъчи на 24 март настъпва нова епоха. От известно време сценаристите работят над историята на новия персонаж Сеньор/Талат Булут, който ще се впише в сюжета на сериала по много ефектен начин и ще удиви зрителите. Новият герой ще има много важна роля в историята, а сериалът ще поеме в нова различна посока.

Може би до средата на март ще се изчерпа историята на оригиналния сценарий и ще започнат да надграждат. Надявам се да е все така напрегнато и интересно.

Звездата на „Забранената ябълка” Еда Едже е отговорила на въпрос на журналистите относно възлюбения си Буурхан Тунджер.

„Нашите отношения с Буурхан са наред, нямаме никакви проблеми. Имало е моменти, когато  съм му се ядосвала за нещо и съм и в момент на емоции съм се отписвала от профила му в инстаграм, но бързо ми минава и отново се абонирам. Той обаче никога не е правил това."

Наистина ми е много забавно това със социалните мрежи и отписването и записването в социалните мрежи.  Уж интелигентни, зрели и успели хора, пък това е детинско. При това знаят, че са популярни личности и ги следят под лупа и си правят изводи за личния им живот. Явно това са емоционални реакции, но нима човек може да изтрие миналото като изтрие една снимка…:grinning:GrinningGrinning

Много се радвам, че Севда ще участва в театрална постановка, при това с един много любим за мен актьор - Енгин Хепилери. Много я бива в комедията, жалко че няма да можем и ние да я гледаме, но пък и  пожелавам успех.

Хубава неделя, дружки!

# 183
Здравейте
Баръш добре го изигра човека с белега ама да видим какво ще е отмъщението Накрая се намери ключа от сейфа,появи се телефона и се изписа Сеньор А Саваш колко паспорта има и други документи Аферист отвсякъде
Предателството е самоубийство Много черен този прокурор Сега и секретарката на Саваш явно е забъркана в тъмните дела И снимката на жената на Фърат там а и Джемре покрай Джейда започна да подозира Тахир Ех любов и предателство Фърат разбра какъв приятел е имал
Май искат да изкарат майката невменяема Сигурно и тя знае за мръсните им тайни
Цял епизод тичаха в тунела ама най накрая излезна светлина Дали ще избяга Фърат или ще измислят още нещо като слушах думите в края на серията
Хаджи няма равен на себе си Аз съм такъв криминален човек както и ти прокуроре  
Убийството на душата на Назлъ също е престъпление Много ми хареса Бюге
Много трогателна среща баща и дъщеря Браво на Бюге Това момиченце хем хубаво,хем добре играе
Много хора научиха ,че Назлъ е жива ама да видим кой ще каже пред всички тази истина
Думите на Баръш  -Ако искаш да победиш мен трябва да повярваш в себе си Фърат
Справедливостта рано или късно ще намери своето място
Относно ЗЯ Аз съм накрая на четвърти сезон  Направо се чудя как може да показват майка и дъщеря толкова прости А и тези бели лъжи вски ден ама сериал да става  Шаика най накрая умря ама и тя голяма отровителка Йълдъз и Чайтай уж много се обичат ама никаква химия

Отнова заедно

# 184
Здравейте,момичета!

С наслада да отпием глътка кафе и се изпълним
с положителна нагласа за новия ден и седмица!
Two Hearts

Дъга Hug, Дари Hug,благодаря за инфото и коментарите! Two Hearts

Днес сме отново с новия пореден епизод на Ябълката...

Новите снимки за 132 еп.

и озета:
Скрит текст:
Каквото и да е преживяла с Кумру, Йълдъз се вслушва в съвестта си и обещава да не казва на никого
за това, което е видяла!
Докато Йълдъз се опитва да скрие случилото се от Доаан, Ендер ще направи всичко възможно да прекъсне връзката между Доаан и Йълдъз!
Последният ход на Ендер неочаквано ще бъде повратна точка в живота на Кумру.

Заключен...
Очаквам с интерес появата на Талат Булут в ролята на сеньора.
Дали Саваш го е познавал и как ще се справи Баръш с предизвикателството!

Приятен ден и спокойна седмица!

ПП редактирах поста за да подменя с по-големи новите снимки от 132 еп. и допълних преведения озет

=======================================

ПП 2 редактиране...

хаштагът за 132 еп. е #yüzyılınnankörü - неблагодарни на века

линкове за онлайн гледане
https://youtu.be/hEKLBRtOQ08
http://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitv.mobi/fox-tv
http://www.tvizlek.com/2014/04/fox-tv-iz
http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/

От официалния акаунт на Fox в Instagram!
Мислите ли, че отношенията между Йълдъз и Кумру ще се подобрят?

Ще успее ли Кумру да се възстанови от загубата на бебето си?

Приятно гледане! HugHugHug

================================

няма пост все още...

https://youtu.be/zhZnAlg3hxA

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 19:57 от Zlatina3

# 185
# 186
Здравейте момичета ❤️
Започна... Но изтървах началото сякаш.
Кумру и Йълдъз говорят нещо, май Кумру се извинява. А може и ситуацията да обсъждат. Преди това Йълдъз се постара да влязат в къщата без другите да видят Кумру.

# 187
# 188
Марти,Джанер ги видя!

Дари,благодаря за преведения фраг. Hug

Онур зад камерата...

Йълдъз се започна с приятелката на Екин...

# 189
Злати благодаря ти, не съм видяла.
Ендерката е вече по тв, явно това от фрагмана дават. Показват голямата си любов с Чаатай.
Асуман и Йълдъз гледат шоуто им.
Йълдъз отива при Чаайтай, но май го няма. Счупи му чистачките Grinning луда глава.
Йълдъз и Кумру нещо обсъждаха.

# 190
# 191
Марти, и аз пропускам някои неща.Тази вечер нещо не ми се пише.

Стана беля...Чаатай се видя с Йомер в ресторанта....и накрая видях,че Чаатай го е блъснал с колата..арестуваха го...оказаха се фалшиви полицаи...накрая се оказа,че е представа на Йомер...

------------------------------

Ей,Мерич взе че каза на Чаатай,че Кумру е била бременна и е загубила бебето...

# 192
Злати благодаря ти и аз го пропуснах този момент и не го разбрах. Беба се събуди и ходих да я приспивам пак.
Ендер и Джанер нещо умуват пак да направят.
Чаатай разговаря с приятелката на Кумру. Същата после отиде и при Кумру.
Двете двойки се засякоха на представление на Халит Джан и Ендер показа видео на Доан. По реакцията на Йълдъз разбирам ,че е някакъв неин гад. Не разбрах дали е свързано с Кумру. Може би по-нататък ще разбера. Доан се ядоса...
---
Май видеото е от чупенето на чистачките. Сигурно заради това Доан ще каже на Йълдъз, че още обича Чаатай от фрагмана. Само не разбрах защо Ендер и Доан тръгнаха заедно.

# 193
  • София
Дано тази серия да е интересна и да се развива действието, че предната ми беше скучна. За пръв път изчаквах да приключат някакви разговори, за да продължи с нещо съществено.

# 194
Марти,видеото  беше момента от фрага,когато Йълдъз изби огледалото и счупи чистачката на колата на Чаатай. На това се ядоса Доаан.Ендер нарочно отпрати Чаатай и после тръгна с Доаан.

Халит Джан на сцената...

Е Мерич....устрои среща на Чаатай с Кумру...

---------------------------

А така Четин засне как Чаатай прегърна Чаатай....и я показа на Доаан...

Реклама.....

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 21:48 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт