Отговори
# 240
Момичета , здравейте !
Аз тази вечер съм при другия Прокурор , но и нашият Фърат си го мисля , как ще се скрие с неговите 2 метра ? Трябва да започне работа в някой волейболен или баскетболен отбор , за да не се набива на очи .

Да ви кажа ,снощи през нощта изгледах 4 епизода на сериала Когато един мъж обича ( В Контакта , на бг )  .Слава Богу , по 45 мин. , явно е на платформа .Много ми хареса - градски , лек .  Този сериал има много общо с нашата Ябълкова тема :
1. ГГ Алперен Дуймаз , приятел на Онур , преди да се ожени беше все в ергенските им сбирки .
2.ГГ-я отрицателна Ясемин Алън , бивша официална приятелка на Онур
3. Жилището на ГГ положителна е жилището на нашата Зейнеп - разбира се с друг интериор и даже бликът в пребоядисан , но е на 100% същият апартамент .
Препоръчвам ви го .

# 241
Дано не греша
Онур и Алперен

Онур и Ясемин

# 242
  • София
И аз гледам "Когато един мъж обича", но с руски превод, защото след 5-ти епизод не го откривам на български. Може ли линк с всички преводи на български, ако ги има? Жалко, че се води интернет сериал и няма да е дълъг. Сега чакам 13-ти епизод, всеки четвъртък излиза. Да, в същият апартамент са снимките, но както казахме - апартаментите се ползват от различни сериали, сигурно са само за снимки и ги резервират за определен период. На Сами синът (не му помня името) живее в апартамента на Серкан Б. от "Почукай на вратата ми", вече не ме изненадват с жилища и ресторанти, едни и същи са.
Phillipine, dterziiska, мерси за инфото, не знаех кой е бивш и кой настоящ, но не мога да възприема главната героиня в "Когато един мъж обича", стърчи пред Алперен. Той един сладур, а тя като голямото пиле му говори отвисоко, неприятна ми е. Не е виновно момичето, но са ужасна двойка. Хем се опитват да ги показват по-равностойни, както Онур казваше в ЗЯ, че режисьорите се справят с разликите в ръста.

# 243
Монако , само до 4 еп има в Контаката на бг , моля дай ми линк на руски или английски .
Що се отнася до Алперен , и двете каки стърчат над него ! Да му слагат столчето .Понякога се чудя на кастинг директорите , слепи ли са ? Предишната му партньорка Мелиса Аслъ Памук и тя беше доста висока .
Бюшра е най високата актриса в индустрията - ами да и избират по-високи партньори . Ясемин също е доста висока , а те в последния и сериал Озан Долунай , сега Алперен . И двамата са страхотни сладури , но са със среден ръст .
Така и на наш Онур - най -дребните актриси му избират Севда и Хазал Кая . Хазал си е закръглена и женствена , добре ,че и Севда в сезон 2 напълня ,че в началото на сериала - пролетта на 2018 , направо Онур ми изглеждаше като педофил до нея .
Дари, браво добре си ги изнамерила снимките . Ние , тук още от 2018 сме разнищили личния живот на Онур .Макар той винаги да е бил дискретен по отношение на момите , особено след Седа Гювен . Животът му е повече с мъжката му компания - приятелят му Бурак , зъболекарите , Алперен и той беше там , Неслихан , Кадир ( напоследък имам чувството , че Кадир обгради Несли с други хора , но това е друга тема за другата тема )

# 244
  • София
Phillipine Ето тук всеки четвъртък пускат по два епизода с руски превод. Има опция да е и със субтитри, но аз ги слушам на руски и ми е все едно на български, то няма толкова важни разговори. Simple Smile https://turkru.tv/esli-muzhchina-vlyublen14/
За мен е важно да си подхождат партньорите, да има химия, да ти изглеждат реалистично като двойка. Едва я изтрайвам, не само до него, по принцип си ходи като Голямото пиле момичето. Ако ще й дават роля, по-добре да не е с мъж, а самостоятелна. Laughing

# 245
Бюшра не ми харесва визуално , много е дългунеста , горката , в лице е приятна , не е хубава .Тя си е за манекенка .
Но иначе е добра актриса , гледала съм я в Божествено и ми хареса .

# 246
Монако, Фили, сега ме бъзнахте да  изгледам поне една серия от този филм - Когато един мъж обича. На туркру-то го има , и често ми се набива в очите, но на мен Бюшра ми стои като статуетка и реших да го пропусна.
Вчера една приятелка ми каза че филмчето е леко и ненатоварващо.
Относно Онур - от снимките които съм виждала с предполагаемите му гаджета аз най го харесвам с Ясемин. Защо са се разделили не знам . А като екранна двойка - със Зейнеп. Вярно че имаше разлика в ръста но успяха да я прикрият и на преден план излезе химията между двамата. Усеща се - в Чуждата между Езо и Али нямаше такива искри. И те се обичаха ама ...Може и да съм пристрастна - на мен любовта между Алихан и Зейнеп ми влезе под кожата.
Предвид че и Злати не пропуска техни снимки явно не съм сама...
Лека вечер !

# 247
Не си сама , Юра , ЗейАл фор евър , Grinning , обожавам ги .А с Ясемин са се разделили заради ...изневяра , познай кой се е отегчил и е кръшнал ? Rolling Eyes Satisfied
Аз също не харесвам Бюшра , но снощи ми се набиха 4-те епизода на бг в Любими сериали с превод в Контакта и ми хареса .Сега ще гледам 5 - са пуснали . Така и така ми е трудно заспиването в неделя Smile

# 248
Добро утро,момичета!
Понеделник изпраща февруари, но и е начало на нова седмица.
Нека всичко лошо остане назад и с вяра за по-хубави идни дни погледнем напред.
Пролетта наближава и се събуждаме с нови надежди и мечти!
Да си пожелаем здраве и мир по света!
CoffeeFlowers TulipFlowers Four Leaf Clover

В последния ден на февруари е и моя РД! WinkSimple Smile

Скрит текст:

Вчера сте коментирали друг сериал и актьори.Аз не го гледам.Но актьорите съм ги гледала в други сериали или филми.ЮраHug,аз ЗЯ го започнах заради Онур и Севда, и описанието,което бяха дали отначало.

Днес е денят на ''Забранената ябълка''

Новите снимки за 133 еп.

и озета...
Кумру, решила да стъпи на краката си, ще започне да живее в къщата на Езги. От друга страна Йълдъз, за ​​да спечели доверието на Доаан, ще иска да бъде човекът, който ще върне Кумру у дома.Докато Ендер и Чаатай правят всичко, за да разделят Доаан и Йълдъз, ще дойде неочакван гост Хандан.

🆕 Според слуховете, Ендер ще измисли друг план за отмъщение и ще намери майката на  Кумру. Хандан с удоволствие ще влезе в тази игра, тъй като мрази Доаан. Но омразата й ще се пренесе и върху Йълдъз.

''Затворник''

Желая ви приятен ден,макар да е дъждовен и снежен!

# 249
Хелоу дружки Hug
Довечера е ден на двете ЗЯ=ОИ , кучките са в действие Stuck Out Tongue Winking Eye
Скъпа Злати Heart , да си жива и здрава Flowers Four Leaf Clover , както и близките ти да са до теб в отлично здраве и настроение Revolving Hearts .Радвам се ,че вече години си моя виртуална приятелка и съмишленичка Grinning
Ти си майката на хубавата ни Ябълкова тема , която се сдоби с нови попълнения Simple Smile

# 250
Здравейте

Злати Честит рожден ден Всичко най-хубаво желая

# 251
Здравейте, момичета! Hug

ЗЯ: Все още изоставам много със сериите, просто нервите ми не издържат да гледам по два часа как се въртят в кръг и не излизат от него. Някой помни ли в кой епизод се развеждат най-накрая Йълдъз и Чаатай, защото вече ми дотегна. Горе-долу по един епизод на седмица успявам да изгледам, много зациклиха на тоя развод. То в пети сезон явно ще гледаме само сватби и разводи.

Злати, честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве, мир и любов, повече спокойствие и стойностни хора в живота ти! TadaBalloonParty Time

# 252
  • На зелено
ЗЯ: според мен беше ясно защо вкарват майката на Кумру. Сигурно иска да отмъщава на Доаан и ще си намери дружка в лицето на Ендер, като естествено на прицел ще и Йълдъзка. Дано този път има истинска подкрепа от съпруга си, а не живот в постоянен режим на оправдания и извинения.

# 253
Здравейте!

Фили Hug,Дари Hug,Дейзи Hug,благодаря ви много за пожеланията и красивите картички с цветя! Heart Eyes

Отново имаме познат хаштаг - #yasakelma - #забранената ябълка
Този път за кой? Wink

линкове за онлайн гледане на Фокс тв.
https://youtu.be/hEKLBRtOQ08
http://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.canlitv.mobi/fox-tv
http://www.tvizlek.com/2014/04/fox-tv-iz
http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/

Приятно гледане на всички! HugHugHug

Седмичният рейтинг....
...Тотал...

...АВ....

..АВС..

# 254
Честит рожден ден, Злати !
Пожелавам ти здраве и много щастливи моменти със семейството!
Благодаря ти за всекидневния сутрешния поздрав , на мен лично много ми допада !

Общи условия

Активация на акаунт