Отговори
# 510
Привет! Hug

Фили Green HeartFlowers Tulip

Новите снимки за 136 еп.на Ябълката...

и озета:
Йълдъз, която се кани да каже „да“ на Доаан, остава пред дилема поради някои от действията му!
Чаатай се опитва да сключи мир с Йълдъз и да спаси семейството си!
Истинското лице и намеренията на Хандан ще бъдат разкрити!

# 511
Здравейте
Севда

# 512
Дари Hug,благодаря за снимките. Flowers Rose

Понеже сме с лятно часово време се изравнихме с Турция.
Така,че довечера озета започва в 20 ч.,а новия епизод около 21 ч.!

И хаштагът се появява по-късно!Той е #planlarplanlar - #планове планове

линкове за онлайн гледане на Фокс тв.
https://youtu.be/hEKLBRtOQ08
https://www.canlitv.today/fox-tv-1
https://www.fox.com.tr/canli-yayin

# 513
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

Вчера успях да наваксам със сериите на нашите сериалчета.
„Ябълката” си е все така забавна, макар че липсваха култови моменти в епизода.
А „Затворника”…, да си призная, хич не ми допада посоката, в която зави сценария в последния епизод. Зарязаха основната интрига и сега и прокурора и престъпника ще играят по свирката на мафиота, който ги върти на пръста си и ги използва за собствените си цели. Жива да не бях да видя как принципния прокурор се сдружава с врага си и тича да краде артефакти, за да ги поднесе на чинийка на мафиота. Вярно, че нямаше избор, но в повечко ми дойде този престъпен тандем. Всъщност беше забавно, както и при другата престъпна двойка - Саша/Паша, които ги направиха съдружници по неволя.

За Джемре, никакви индикации, че ще напуска сериала героинята, дори напротив. Тепърва ще се разплита историята с „баба”, а и на Фърат все още е нужна. Тъкмо му каза, че той вече е единствения й близък човек. Дали пък тази новина не е партенка, много ми се иска.

И как можаха да ни покажат такъв финал на серията, сега ще си изгризем ноктите какво е станало с нашия човек. Някакво чудо трябва да е….

Дано не ми мине котка път и тази вечер да мога да гледам онлайн „Ябълките”. Единственото хубаво нещо в смяната на времето е, че онлайна ще почне по-късно, че хич не ми стига времето напоследък.

Озета пък е скръндзав Grinning, почти нищо не ни разкриват, освен ,че пак всички дружно ще опитват да поставят прът в колелата на Йълдъзка.И на Хандан най-накрая ще й лъснат истинските мотиви да се върне- обедняла е и й трябват парите на дъщеря й. Дали е способна да навреди на Доан, за да наследи Кумру милионите му. Дано не залитат в такава посока и да си останем в лекия жанр на дребните хитрини и интрижки.

До по-късно, дружки!

# 514
Здравейте момичета ❤️
Браво на Кумру, както си мислехме спаси Йълдъзка. Доан отиде в празна къща 🏡😁

# 515
Хайде..най-после започна...

Както и предположихме появи се Кумру.. и й каза,че е капан...
Йълдъз се обади и му каза да не идва..после ще му каже
Пристигна Доаан....и видя че няма никой...

# 516
Браво на Кумру, но то се очакваше още в миналата серия, когато реши да изслуша майка си като разбра, че ще има капан. Хубаво е, че реши да върне жеста на Йълдъзка. Тя сега е от другата страна и вижда нещата по-различно.

Тая Хандан е кучка на кучките. Но е много красива и изискана жена.
С Ендер пак се провалиха, ха ха.

Ама Йълдъзка не си оставя магарето в калта, отиде в детската градина да търси сметка за фалшивото обаждане.

# 517
Хандан е бясна...Кумру й каза да не я забърква в плановете си..
Ендер остана изненадана като видя Чаатай да се прибира...
И Доаан е бесен,че се върза на Ендер...Simple Smile

Доаан пита Ендер защо го е направила?Никой не бил на адреса.

# 518
Ами нека го е яд Доан, хукна като луд, въпреки че я знае тая каква интригантка е.
Хайде да го видя ше й потърси ли поне сметка, че го разиграва.

# 519
Йълдъз се срещна с Чаатай за да му каже какяо е станало.Според нея Ендер е намесана.
Четин видя Йълдъз и Чаатай заедно и се обади на Доаан в кафето.Той попита дали Халит Джан е бил с тях,тъй като Йълдъз беще казала,че с Чаатай се вижда заради детето.

# 520
Ендер и Хандан обсъждат ситуацията. Ендер изглежда сравнително спокойна. Сигурно е измислила добро оправдание пред Доан. Вероятно замислят нов план.

# 521
Йълдъзка трябваше да иде не при Чаатай, а направо при Доан и да му разкаже за капана на ония кучки и как Кумру я е спасила. Аман от тия интригантки. Сега тя трябва да дава обяснения.

# 522
Доаан се прибра и попита Йълдъз за срещата й с Чаатай.Тя му каза,че са се видели заради детето.Да и има доверие,да й вярва.Е...Доаан осъзна грешката си и отиде в стаята на Йълдъз да се извини.

# 523
Кумру и ЕКин отидоха в някакви развалини и се грижат за кученца. Колко сладко. Чак не мога да повярвам.. Кумру в такава роля. Толкова надменна, а сега изобщо не прилича на себе си. Започва да ми харесва особено и след постъпката й с Йълдъз.

# 524
Боже, какво чудо направи Екин с Кумру....
Грижи се за уличните кучета, при това с удоволствие.
Добре й влияе той и май се харесват. И двамата глупаци Джано и Емир вече забелязаха, че нещо се случва.

Общи условия

Активация на акаунт