Ели
,и аз търсих,но няма дори озвучка на 136 еп.!Преди имаше закрита онлайн озвучка,вечерта когато излъчваха епизода и на др. ден я пускаха.Но сега май са я спрели и нея.Сутринта в ''SesDizi| Перевод и озвучка турецких сериалов'' са пуснали инфо,че озвучката е готова,но за сега само за спонсорите.Явно вече трудно събират парите.
Монако

Ябълката..
От вчера...
🆕
Еда е обновила своя инстаграм...

Биран Дамла...

на сета...

на сета с фенове

''Затворник''
От пресата...
Беше съобщено, че 16-ият нов епизод от сериала "Затворникът" ще се срещне със зрителите в четвъртък, 7 април.
В новия епизод на сериала партньорството на Фърат и Баръш, които действат заедно, за да спасят децата си от ръцете на Синьор, отново ще засили вълнението.
Синьорът казва, че ще пусне децата, ако му се предадат.
Фактът, че историята на шоуто толкова се изменя, че героите не знаят какво да правят по-нататък, увеличава вълнението.
В новия епизод ще имате възможност да се уверите, че твърденията, че персонажът Джемре, изигран от Серай Кая, ще напусне сериала в 16-ти епизод, са верни.
(мой превод от руски ез.)

и още от пресата...
Причината за липсата на нов епизод в четвъртък не е обявена официално, но вероятно причината е случай на коронавирус.
Твърди се, че новият епизод на #Mahküm не може да бъде заснет поради случаи на коронавирус на снимачната площадка и затова следващият епизод не беше излъчен тази седмица.

Севда

Желая ви приятен пролетен ден!

Щяха да бъдат супер , нямаше да гледаме измъчената втора половина на сезо 2 , която доведе до отказ на актьорите от сезон 3 .

Аз наистина много я харесвам и ме е яд, че се изчерпа като образ, нещо трябва да се промени спешно. 

Всички са любопитни кога ще започне любовта между Йълдъз и Доаан?
Йълдъз научава за желанието на Чаатай да станат отново семейство, използвайки Халитджан за това.