Отговори
# 555
Добро утро,момичета!

Ели Hug,и аз търсих,но няма дори озвучка на 136 еп.!

Преди имаше закрита онлайн озвучка,вечерта когато излъчваха епизода и на др. ден я пускаха.Но сега май са я спрели и нея.Сутринта в ''SesDizi| Перевод и озвучка турецких сериалов'' са пуснали инфо,че озвучката е готова,но за сега само за спонсорите.Явно вече трудно събират парите.

Монако Hug

Ябълката..
От вчера...
🆕 Green HeartЕда е обновила своя инстаграм...

Биран Дамла...

на сета...

на сета с фенове

''Затворник''

От пресата...
Беше съобщено, че 16-ият нов епизод от сериала "Затворникът" ще се срещне със зрителите в четвъртък, 7 април.
В новия епизод на сериала партньорството на Фърат и Баръш, които действат заедно, за да спасят децата си от ръцете на Синьор, отново ще засили вълнението.
Синьорът казва, че ще пусне децата, ако му се предадат.
Фактът, че историята на шоуто толкова се изменя, че героите не знаят какво да правят по-нататък, увеличава вълнението.
В новия епизод ще имате възможност да се уверите, че твърденията, че персонажът Джемре, изигран от Серай Кая, ще напусне сериала в 16-ти епизод, са верни.
(мой превод от руски ез.)

и още от пресата...
Причината за липсата на нов епизод в четвъртък не е обявена официално, но вероятно причината е случай на коронавирус.
Твърди се, че новият епизод на #Mahküm не може да бъде заснет поради случаи на коронавирус на снимачната площадка и затова следващият епизод не беше излъчен тази седмица.

Севда

Желая ви приятен пролетен ден!  

# 556
Злати , Еда изглежда  много добре в това  резидаво костюмче Kissing Heart
Даже  ми се струва доста  заслабнала /освен ако не е някакъв фотошоп/ Grinning

Много ми се искаше да чуя диалозите от последните 15 мин. от епизода /136/ , но явно ще гадаем...

# 557
  • Плевен
Здравейте, дами!
Има превод на Затворник еп. 15
https://ok.ru/video/3734290434580

Целувки!

# 558
Привет, дружки!

Дългоочакваната 136 серия на „Забранената ябълка” с бг субтитри.

Сърдечни благодарности на  екипите и на двата ни сериала, че ни зарадваха!

https://vk.com/video240632932_456240865

https://ok.ru/video/3304422312510

https://cloud.mail.ru/public/wAL6/jgxNjW9qP

https://videa.hu/videok/film-animacio/136-bg.mp4-CSqd..

Хубава съботна вечер!Flowers Hibiscus

# 559
Здравейте Благодаря за преведените серии и за всичко споделено

# 560
Добро утро,момичета!

Благодаря на двата екипа за преведените епизоди и на момичетата,които пуснаха линковете! HugTwo Hearts

Изгледах  Ябълката снощи.И както предположих на онлайна накрая Чаатай  каза,че си иска семейството!
Видя как другите бащи тръгнаха с децата и съпругите си и се натъжи!Както се разбра от фрагмана за новия епизод,ако Ендер не беше изпратила СМС от тел. на Чаатай за Кумру,Йълдъз би ли се развела и върнала при него.Тя на два пъти беше решила да каже ''Да'' на Доаан.Да видим и какво ще предприеме Хандан.Има дългове и както загатна смята да  се отърве от Доаан за да си върне Кумру,а с нея и богатството!
Много се смях,когато Ендер разбра,че дизайнера,който търсеше от Лондон се оказа дизайнер на дрехи за кучета!И после когато той я попита как се казва нейното,тя отговори-Джанер! Grinning

нова..обновена от Еда Едже...

🆕 От официалния акаунт на нашия сериал в Instagram...
Хандан знае точно през кого да действа!

нови от Несрин Джавадзаде

''Затворник''
Днес ще изгледам последния преведен епизод.

Благодаря на Дари Hug,за новите снимки на Онур,направени от познатия от др.фотосесии фотограф Джем Талу!

и по-отблизо ...

зад кадър...

''Mahkum''  ще се излъчва в Гърция!

статията от където е  инфото
https://www.turkishtvclub.com/mahkum-series-has-started-broadcasting-in-greece/

Севда

Желая ви приятна почивка!

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 09:25 от Zlatina3

# 561
Привет, дружки!

Благодаря за споделеното!

И аз изгледах  поредната серия на „Ябълката” и впечатлението ми е, че леко зациклиха с интригите и имат нужда от някаква освежаваща нишка. Доан като е толкова впечатлен от Йълдъз, някак да покаже истински интереса си към нея, да направи някакъв жест, да ни докаже на нас, че наистина я харесва, а не само да я ревнува и да се ослушва около Чаатай. Да видим дали ще се промени нещо със завръщането на Кумру в имението.

Все повече се затвърждава впечатлението ми, че Ендер в този сезон съвсем я изтикаха в ъгъла.
Преди беше доста по-оригинална в ингригите , а сега все не й се получават. На едно такова ниско, махленско слезе и тя. Доан се оказа костелив орех и дори за миг не успя да го заблуди, а тя самата ще се скъса от ревност, че той обръща внимание на Йълдъз за която тя смята, че е класи под нея. Направо я настъпиха по мазола с този неочакван брак.
Ендера непрекъснато повтаря, че никого не обича и това се вижда с просто око, но не й ли се иска все пак някой нея да я обича, това е съвсем нормална човешка потребност. В този ред на мисли, винаги съм искала в един момент Джанер да й обърне гръб, за да се почувства сама и да си преоцени поведението, но отдавна изгубих надежда това да се случи. Очевидно е, че той се е отказал да има личен живот и изцяло се е посветил на нея и не му достига смелост да промени това. Всъщност така е по-лесно.

Иначе, не мога да не призная,че Ендера има нюх за хората. Веднага усети, че новото  другарче в белите Хандан има скрити помисли и целта й в никакъв случай не е да си върне дъщеря си. Оказа, се че мъжът й е фалирал, а след това е умрял и тя няма пукната пара. За да играе ролята на богаташка  е взела много кредити и вече я  притискат да ги връща. Доан пък я притиска да си тръгне и й връчи обратния билет, та се очаква тя  незабавно да премине към действие. И понеже  е ясно, че няма как да завоюва отново мъж като него, реши че трябва да го отстрани и така да получи богатството му, което щяло да стигне и за двете им с Кумру. Хитра лисица.

Йълдъзка ще я видим дали няма да си провали отношенията с Доан с тази двойна игра с Чаги, която подхваща. Надявам се някак да се застрахова и да не се получи объркване. Изобщо не мисля, че е изкушена да приеме предложението на Чаги, защото не смятам, че някога е била влюбена в него.  Но след начина, по който приключиха отношенията им и като всяка жена, на която са изневерили и са се отнесли зле с нея, със сигурност  й е приятно  да чуе това, което той й каза.

А Чаатай ми е много странен. Не знам дали наистина иска да си върне Йълдъз или го прави напук от мъжка гордост, но поне да беше си дернал ризата пред нея, да беше казал, че си е дал сметка каква голяма грешка е направил и се разкайва, а той само повтаря като латерна, че я обича и иска да си върне семейството. Ще видим докъде ще го докарат, но и образа на Чаатай се поизчерпа.

Нашето момиче Санем Юнсал/Назлъ от „Доктор Чудо” ще участва в нов летен сериал.
Партньорът й се казва Халит Йозгюр Саръ. Симпатяга е, но ми е напълно непознат.
Героите им ще се казват Наз и Памир и ще бъдат полицаи, които работят под прикритие.
Сега се информирах, че партньорът току що е напуснал каста на сериала „Моите братя и сестри”.

Приятен неделен следобед, дружки!

# 562
Много секси партньор за ''Назлъ'' , дано е успешен сериалът
Още ме е яд ,че не свързаха Назлъ с Ферман , а Али с новата героиня , на която в момента не се сещам името Rolling Eyes Щяха да бъдат супер , нямаше да гледаме измъчената втора половина на сезо 2 , която доведе до отказ на актьорите от сезон 3 .
Дружки , за вас сладка картинка Grinning

И още по-сладък фотошоп Smiley

Езо беше героинята , сетих се , много ми харесваше , както и талантливата актриса Езги  Heart

# 563
Здравейте, момичета! Hug

ЗЯ: И аз напоследък имам проблем със сайтовете, на които преди гледах епизодите. Наложи се да си ги свалям на компютъра и съм много благодарна, че има и такава възможност!

Значи не е само мое усещането, че Ендер е излишна. Тази ревност, която проявява, е защото го знае въпреки егоцентризма си. Никой не се нуждае от нея, а Йълдъз винаги е заобиколена от хора. Единствено Джанер, който много правилно е оприличила на куче - тя се държи с него точно така, обучила го е на всякакви команди и му подхвърля по някоя похвална дума, един вид: браво, добро момче! Наистина, да не се повтарям, но ще бъде интересна и повратна точка, ако той се пусне от полата ѝ и заживее свой живот.

Дъга се чуди дали Ендер няма нужда от обич. На няколко пъти опитва, но разбрахме, че спокойния семеен живот не е за нея. Става ѝ скучно без интриги, аз така и не разбрах мотивите ѝ да се върне от Лондон - явно защото там няма фирма, в която да поръчва кафета и да изпраща имейли. Joy Аз наистина много я харесвам и ме е яд, че се изчерпа като образ, нещо трябва да се промени спешно.

Йълдъз ако иска да няма проблеми с Доган, да му каже какви ги върши. Само че не съм сигурна дали той ще приеме радушно жена му да си играе игрички с бившия си мъж за отмъщение. Струва ми се, че и той като Кая иска спокоен семеен живот, а Йълдъз подобно на Ендер не може да живее така.

Чаги всичко в тоя сезон го прави напук. Да си намери нова жена и да остави Йълдъз на мира вече. В началото го играеше доста вървежен и приличаше на мъж, който не е създаден за семейство. Видяхме колко продължи брака му.

Приятна неделя и хубава седмица на всички! Hug

# 564
Да не остана по назад - и аз гледах бг превода. Право да си кажа Ендер чак ме изнерви - едни и същи мимики, едни и същи жестове с пръстите , физиономии на божа кравичка , вечно любовта на някои и пречи и тръгва подмолно да я проваля ....Вярно че всеки има нужда от обич но тя и с Кая не я намери. Едвали обича и Доан - по скоро е обида от отхвърлянето . Джанер всичко това прекрасно го вижда и разбира но му е удобно да си живурка така. Ако се появи някоя мацка да го центрова може и да зареже сестра си , но това 5 сезона вече не се случва .
Йълдъз - не мисля че обича в момента - нито Доан, нито Чатай. Затова няма да има проблеми с двойната игра. Чатай си е женкар, Доан е властолюбив . Просто тя бързо забравя лошото и може да продължи напред без проблеми.
Благодаря за снимката на Алихан и Зейнеб - само като ги видиш и усешаш привличането - страхотна любов показаха . След тях такава в сериала не е имало. Не знам на какво разчитат за следващия сезон.
Лека вечер ви пожелавам !

# 565
Здравейте,момичета!

Благодаря на всички за инфото и коментарите от вчера! HugTwo Hearts

Днес отново сме с Ябълката...

Джансел Елчин се присъединява към ''Забранената ябълка'' като гост в два епизода като партньор на Хандан.
(Гледала съм в няколко сериала)...

🆕 Nature FireВсички са любопитни кога ще започне любовта между Йълдъз и Доаан?
Nature BoomЙълдъз научава за желанието на Чаатай да станат отново семейство, използвайки Халитджан за това.
 В крайна сметка тя ще направи мощен ход, като каже „Да“ на Доаан.

Затворник''

Как ще реагира Фърат на предложението на Баръш?
"Заради спасяването на децата. Да се ​​помирим"

снимки зад кадър...

Желая ви приятен ден и успешна седмица!

# 566
Здравейте

ПП

Серай Кая напуска в 17 епизод на Затворника
https://www.tv100.com/ismail-hacioglu-ve-onur-tuna-ile-basroller … galeri-602332?p=2

Ще има гост звезда - Elit Andaç Çam

https://www.tv100.com/ismail-hacioglu-ve-onur-tuna-ile-basroller … galeri-602332?p=3

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 16:36 от dterziiska

# 567
Здравейте! Hug

Дари Hug,благодаря за новите снимки на Севда за априлсия брой на сп. Re Touch и инфото....

Да допълня....

Сутринта все още не бяха пуснати Новите снимки за 137 еп. на ЗЯ!
По-късно нямах възможност,така че ги пускам сега!

и озета:
Докато Чаатай прави всичко възможно да спечели Йълдъз, той е сигурен, че тя ще се върне!
Когато Ендер разбира, че Чаатай се опитва да се помири с Йълдъз, тя ще направи още един ход.
Йълдъз най-накрая ще вземе важно решение!

===========================================

ето и хаштага #sonoyun - #последна игра

линкове за онлайн гледане...
https://youtu.be/hEKLBRtOQ08
https://www.canlitv.today/fox-tv-1
https://www.fox.com.tr/canli-yayin

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 18:16 от Zlatina3

# 568
Злати благодаря

Тук има снимки на Севда Дано има видео Не разбрах защо нямаше такова за Онур и Серай

https://www.instagram.com/p/Cb7p-seKMgF/

# 569
Започна...
Чаатай настоява....по пътя...
Йълдъз му казва,че е омъжена,а той е сгосен...
Чаатай я попита дали обича Доаан...
Хандан говори с Кумру по телефона

Йълдъз привика Емир и му разказа за разговора с Чаатай...

А Асуман с тази игра на карти да видим до къде ще стигне...

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 21:32 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт