Отговори
# 30
Йълдъз заслужава най после някой , който да я обича Heart

И аз искам да изживее една истинска любов с човек, който я защитава и обгрижва. Доан мисля, че точно такъв надежден и грижовен мъж. Бих искала Йълдъз да изживее и една прекрасна втора бременност, а не като Халитко да я подхвърля в стаята на слугите.

# 31
Привет, дружки!

Злати   Гости  Марти   СтрелкичкеФили  Дари    Ели    Юра

Естела   Мери 

Ябълковата серия снощи беше много забавна, с думичките ще е още по-интересна, чакам ги с нетърпение.
Хем повтарят едни и същи сюжети, хем част от нещата предварително ги разгадаваме, хем винаги успяват да ни изненадат и да ни поднесат събитията по интересен начин. Нацелили са формулата от екипа и си я следват.

Йълдъзка евентуално ще има внук от бившия си мъж. А Халтиджанчето може да стане вуйчо на детето на баща си. Направо кръстоска между латино и индийски сериал.Grinning
Всъщност аз по-скоро мисля, че Кумру няма да роди детето. Не си я представям като майка, а  няма да си развали рахатлъка тя, за да задържи мъж, с който искаше да бъде ей така на инат, само за да се надскача с Йълдъзка.

Сигурна бях още снощи, че Ендера все пак ще навие Чаги да се оженят, той е толкова лесен, а и тя няма друг полезен ход. Нарекла съм го  него „много шум за нищо”. Все се пеняви и подскача, но го въртят жените на пръста си както си желаят. По-скоро смятам, че той ще се заинати да си върне Йълдъзка. В някаква степен я харесва той, а също и защото този брак с Доан му бръкна в здравето. Само дето няма да му се получи.

А Доан наистина харесва Йълдъзка. Тя може да не блести с ум и да е импулсивна  и инфантилна понякога и да се държи глупаво, но пък е добър човек и носи една такава свежест и жизненост, които зареждат хората около нея с положителна енергия. С еднаква лекота успява да се измъква от неприятните ситуации, както и да забравя причинените й злини. И явно Доан е оценил тези нейни качества на фона на всичкото лицемерие и фалш в обкръжението му. Нашата зеленоока красавица наистина заслужава един мъж, който да се отнася с уважение към нея и да я цени. Досега все на куци коне залагаше.

Бракът на Ендер с Чаги, ако се състои ще бъде голям цирк. Ендера ще му похарчи парите и ще го направи да си говори сам, ама нека му. Доан не можа да го фалира, но Ендера ще свърши тази работа. А той вече колко деца има да издържа – това на Кумру , ако се роди ще е третото.
А ако се оженят Чаги и Кака, Кумру ще го играе любовницата - съдба.

От официалния канал:
Погледът на Ендер говори за всичко…

Екин ще излезе голяма фога.

Чаатай: Ще бъдеш дясната ми ръка.
Екин: Ти си още млад, защо не използваш собствените си ръце?

Приятна вечер, дружки!

# 32
  • София
Привет! Чудесна нова тема!
ЗЯ - Като се има предвид отношението (мъж-жена) към брака в Турция, наистина сюжетът с тези нереални бракове във въртележка е доста преувеличен. Сценаристите явно са зациклили на това и вече никой брачен съюз в сериала не би ме изненадал.
Парк Шеввал Сам!
Понеже гледам (превъртам серии, че е малко скучно) прехваления във форума сериал "Почукай на вратата ми", там прокурорът от Затворника - Анъл Илтер е с брада и много готин, не мога да го възприема като лош и всеки момент очаквам да се окаже добър и да помага на Фърат.
В момента там участва и Хакан Карахан в много тъпа комедийна роля на готвач Александър. Нищо общо със сериозния му вид в ЗЯ.
Друг познат от ЗЯ, пак любовник го играе Сарп Джан Кьоролу.
Интересно ми е да ги гледам в различни роли. Всъщност само тези три турски сериали съм гледала през живота си и явно си въртят актьорите по продукциите постоянно.

# 33
# 34
А какво пише на последната снимка ?

# 35
Добро утро
 Накратко през гугъл в първото изречение питат кога ще излезе песента и че настъпил  дългоочаквания момент
А второто е името на песента Bi Hiçmişim Gibi - Все едно никога не съм бил/ не знам дали е точно/ и че ще излезе на дигитална платформа

Един превод на английски

Finally after the length of waiting for the expected song of the creator "onur tuna" 👑
Where it will be displayed on all platforms in the date of 💙11/2/2022💙
The song name is "Like Nothing", "Bi Hiçmişim Gibi" 🖤
it will be displayed like a video clip where it will be for the first time in a precedent since its albums and his previous songs, and the song music and word from him🎶 🧿💙
He Has been congratulated from a lot of his friends😌💙
In this post you will find a congratulations from "Mahkum" Cast

# 36
dterziiska, благодаря ти ! Flowers Hibiscus

# 37
Toзи Онур не знае ли ,че имам фобия от змии , та е сложил тази ''кака'' в клипа Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Успех на песента Flowers Four Leaf Clover
Здравейте дружки , мерси за инфото Heart
Няма да дочакаме героя на Анъл - другият прокурор да стане добър , много дребна душица е той ( ама дано се лъжа ) Наистина актьорът с брада е много по-чаровен . Да казвам ли пак за чичовите мустаци на Онур Satisfied Stuck Out Tongue как ми изглеждат ?
Монако Hug
Скрит текст:
Аз гледах Почукай на вратата , първият ми ромком , там очарованието дойде от главните актьори и другите симпатични актьори вкл. Анъл ) , сценарият си е лятна бозица , макар в началото и в края на сериала сценаристката е добра ,и си личи , др.СЦ - ти  на епизодите , които гледаш в момента са много зле и е тъпотия , но като се върне първата СЦ става по-добре . Но сериалът си е летен и от него не се иска кой знае какво , аз такива обикновено не гледам . Партньорката на Анъл от Почукай в момента е в другия прокурорски сериал Присъда - горещо го препоръчвам. Аз този сезон съм с тези 2 сериала Grinning 

# 38
Добро утро,девойки!

Всяка сутрин трябва да се събуждаме с нещо добро:
добро настроение, добри чувства, добри намерения...
     и хубаво кафе.
CoffeeHeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Благодаря на всички за коментарите и инфото!

Имам една молба..ако може видеата да се дават от ВК,почти всички имат регистрация, или от ЮТуб.
От линковете в ИГ нищо не мога да видя,само някои в ТТ и се налага да си ги търся във ВК.

Ето видеото с инфото за песента на Онур от ВК
https://vk.com/onur_tuna?z=video-164262731_456240094%2Fc82774753 … l_wall_-164262731

Новите снимки за 9 еп.

и озета..за сега на турски ез.,по-късно на БГ,когато излезе руския превод...

за Ябълката...

голям сладур е Халит Джан....изцапал си ръцете с шоколад...

от мама Йълдъз...
https://vk.com/edaeceworld?z=video-128910523_456246217%2F52e3c2b … -128910523_572426

а тук се крие с тати....Wink

и ЗейАл...Two Hearts

селфи...

гледаемост на сцената...

Желая ви приятен слънчев зимен ден! Hug

ПП Докато подготвях поста изскочиха 2 отговора... Wink

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 09:43 от Zlatina3

# 39
Момичета ,
Ето и озета , става много интересно и най вече нашият прокурор започва да възвръща силата си
"Затворник" 9 серия. OZET👇🏻

▪Каним ви да гледате новия сериал #Prisoner всеки четвъртък в нашата група с онлайн гласова игра от феята Сама😈🔥

🔻OZET: Време е да пренапишем историята💥💪🏻
Baris, който нанесе голям удар на Fyrat заради   Nazli, сега осъзнава, че е нанесъл достатъчно щети, за да го унищожи😈 Отсега нататък Barısh ще бъде който поиска⚡👌🏻 Но мистериозното и изрязано от белези лице продължава да притиска Бариш в ъгъла🤯 Единственият начин да избягаш е да разгадаеш тайната на този човек👤🤔 Но в напълно неочакван момент той ще се окаже на кръстопът🤷🏻‍♂

Оставяйки дъщеря си на Бариш , Фърат решава да промени правилата на играта🌪 Той няма да може да продължи тази война в рамките на четири стени🤦🏻‍♂💥 Той решава да направи първата стъпка от своя грандиозен план за бягство 🎯
❓Ще успее ли да избяга, което може да му коства живота? 🤔

Пуснах го в Преводача за по-бързо , но го поправих малко .
Ако руският превод е ок , и на бг е добре .Жалко ,само ,че детето остава при маниака Imp

# 40
  • София
Привет! Още чакам трепетно преведен на български осми епизод на Затворника. Свиркайте, моля! Simple Smile
Phillipine, за "Почукай на вратата ми", не знаех, че така се сменят сценаристите. Много пълнят сериите с глупави случки, а съм свикнала на действие, промени и интриги от ЗЯ. Минавам през серия с превъртане за 15 минути. Бях гледала само Ябълката, влязох в бг мама да търся друг подобен интересен сериал, който да започна и "Почукай..." беше на първо място в една класация. Доглеждам го само, защото се надявам нещо да се случва. Сега съм на 32-ри епизод. Кога става пак интересно и колко общо са сериите всъщност?
Хубав ден!

# 41
Moнако , препоръчвам ти Присъдата , има на бг всички епизоди без последния ( в неделя по Канал Д онлайн ) , пак е прокурорски , но няма нищо общо със Затворникът , чудесен е .
Почукай на вратата е 60 и няколко епизода , има тема тук в мамата за него .Първите 20-ина и последните 10-ина са на една добра СЦ ( е, на ромкоми ) , но не съм сигурна колко точно са нейни . Там в темата момичетата знаят по добре .
Иначе мои любими сериали за всички времена са Забраненият плод и Кара севда ( и двата са градски ) , също Гордата Аси и Любов и наказание . Е, и Забранената ябълка , която ни събра тук преди 4 години .

# 42
Здравейте, за първи път пиша тук, но търся информация за сериала Доктор Чудо, днес дадоха последния епизод от първи сезон, а за сезон две не намирам нищо, някой има ли информация?
 Благодаря предварително!

# 43
Здравейте, за първи път пиша тук, но търся информация за сериала Доктор Чудо, днес дадоха последния епизод от първи сезон, а за сезон две не намирам нищо, някой има ли информация?
 Благодаря предварително!

Гергана Hug,здравей!Добре дошла при нас! Flowers HibiscusПроверих в програмата на БТВ за утре от 15 ч. е даден друг сериал - ''Буря от любов'',както и за др.седмица.Предполагам правят почивка.Не ми се вярва да са закупили само 1 сезон.
ето линк за програмата на БТВ за утре и следващите дни ...
https://www.тв-програма.bg/tv/btv/%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%8A … 1%82%D1%8A%D0%BA/

Ако желаеш можеш да изгледаш 2 сезон с БГ субт.
Тук са и двата сезона- https://vk.com/topic-113691288_40450636

# 44
Много благодаря
 Благодаря предварително!

Гергана Hug,здравей!Добре дошла при нас! Flowers HibiscusПроверих в програмата на БТВ за утре от 15 ч. е даден друг сериал - ''Буря от любов'',както и за др.седмица.Предполагам правят почивка.Не ми се вярва да са закупили само 1 сезон.
ето линк за програмата на БТВ за утре и следващите дни ...
https://www.тв-програма.bg/tv/btv/%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%B2%D1%8A … 1%82%D1%8A%D0%BA/

Ако желаеш можеш да изгледаш 2 сезон с БГ субт.
Тук са и двата сезона- https://vk.com/topic-113691288_40450636

Общи условия

Активация на акаунт