Секс по график

• 17 007
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
  • Тра-ла-ла
На 36 съм. Без деца. Той на 38, също без деца. А, времето върви.
И трябва да се хванеш като удавник за сламка?! Тоз момък какви връзки е имал преди това?

Аз пък смятам, че ако на човек не му харесват някои неща в секса - не трябва да се връзва на "Ама може и да ти хареса с правилния партньор". Кво правим, ако се хванем с партньор, на който му харесва, пък нас така и не ни е харесало дори и с него?!  По-добре още от началото да е ясно кой до къде е готов да стигне под завивките.

# 121
В случая няма значение какви са точно нещата дето не се харесват.
Всеки има право да не харесва нещо. И това трябва да се уважава.
Авторке, аз пък имах колега, който съм чувала да казва, че свирки не понася да му правят, но той френска обича да прави. Хора всякакви.

# 122
Разбира се,че нещата се нагаждат с времето.Не всеки човек се отпуска от първия път кое как го предпочита.Но вие сте 9м заедно и на теб не ти харесва.Казваш му,но той не те отразява,напротив билки да взимаш.Не мисля,че в случая ще се нагодите,а това ще рефлектира върху връзката ви като цяло

Сега прочетох и последния ти пост.По това,което описваш,това не е твоят човек.
Не сте един за друг,няма да се получат нещата

# 123
В случая няма значение какви са точно нещата дето не се харесват.
Всеки има право да не харесва нещо. И това трябва да се уважава.
Авторке, аз пък имах колега, който съм чувала да казва, че свирки не понася да му правят, но той френска обича да прави. Хора всякакви.
Именно. Хора всякакви. На един му харесва 1, на друг друго. Но трябва да уважаваш дригия...

# 124
  • София
Ти НЕ харесваш този човек. Дълбоко в себе си. Но иначе не си го признаваш, заблуждаваш се, затваряш си очите така добре, че даже си мислиш, че го обичаш.

# 125
Според мен, ако в секса сте несъвместими, няма начин да се задържите дълго.
Разбираш ли ,че  ти не му отговаряш на нуждите и в един момент той ще ги потърси другаде.
Не казвам, че неговите са нормални, в никакъв случай.

Ха, че кое му е ненормалното? Да иска да си го вкара целия? Ми то и аз искам, а и не само аз, всички мъже го искат,  че и жените също. Нима е ненормално мъж да иска да достави френско удоволствие на жената? Ненормално е жената да не иска такива ласки.

# 126
Говори с него, така както тук с нас. Това са сериозни неща и могат да унищожат връзката ви. Трябва да се съобразява с това което искаш и не искаш да правиш, просто няма друг начин. Ако е достатъчно интелигентен и държи на теб, ще го вдене. Не стане ли, няма смисъл да се продължава нататък, тия работи се влошават с времето, не да очакваш подобрение.

# 127
Разбираш ли ,че  ти не му отговаряш на нуждите и в един момент той ще ги потърси другаде.

Ха, че кое му е ненормалното? Да иска да си го вкара целия? Ми то и аз искам, а и не само аз, всички мъже го искат,  че и жените също.

Много зависи от предпочитанията,  КЪДЕ?

# 128
  • София
Говорят, той просто не чува.
Съжалявам за шанса, но нямаш право да си причиняваш това. Лекота трябва, не рев!

# 129

Ха, че кое му е ненормалното? Да иска да си го вкара целия? Ми то и аз искам, а и не само аз, всички мъже го искат,  че и жените също.

Как къде? Където може да влезе. Или където го пуснат.

# 130
Ми трябва да го накара да чуе, иначе чантичката и пътя. Просто е.

# 131

Как къде? Където може да влезе. Или където го пуснат.

Очевидно мъжът на авторката не се съобразява.

# 132
  • Далечният изток
Всичко, което те кара да страдаш, е проблем. Това е издевателство. Не знам защо си го причиняваш...
Той бил много мил, когато бил задоволен... Айде моля ти се, кога, в следващите 10 минути ли?!

# 133
Сигурно така започват семействата, в които след детето секс, близост и комуникация изведнъж изчезват.

Сексуалната съвместимост е важна, колкото всичко останало. Да не кажа, че на 9 месеца връзка е по-важна и основа за всичко останало.

# 134
Той иска най- нормални неща. Ти не искаш да му ги дадеш. Разбирам те, че те е страх да не останеш сама и без деца, но това не е причина да задържаш този мъж, съвсем нормален и стандартен според мен, в тази измислена връзка. На 38 години мъж без деца, сексуален, има много възможности са бъде щастлив и да има пълноценна връзка.

Общи условия

Активация на акаунт