Секс по график

• 16 980
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
Аз пък какво да кажа, като мъжа и с месеци понякога няма желание.
Разменете се с авторката Satisfied

# 166
Това е подозрително...

# 167
Stone Girl, тия неща, дето не ги харесваш са доста стандартни практики, повечето хора ще искат да те целуват по описаните места и начини, както и ще искат да влязат... по-дълбоко.
На мен ми звучи като да имаш проблем с близост и интимност, не знам дали само с този човек, а и с другите е било така... В случай, че и с други е така, защо не обърнеш внимание на емоционалният аспект от нещата?
Едно от хилядите неща, които ми натежаха вече много с бившият, беше че не искаше да се целуваме. Еми аз пък обичам да се целувам, една от най-силните прояви на интимност и близост ми е именно целувката.

# 168
  • Great Britain
И аз тогава да се оплача. Или по-скоро мъжете да тръгнат да се оплакват от мен. Била съм с няколко мъже, да кажем около 6, нито един не успя да ми смогне. Все се заканват в началото и после дават назад с темпото. Мисля, че няма нещо, което да съм отказала. Но ми е интересно като цяло дали обратното щеше да се счита за насилие, ако жената иска повече секс.
Обаче в интерес на истината, винаги съм се съобразявала. И за честотата, и за неща, които другия не харесва. Секса е за двамата, и от самата мисъл, че на другия не му е приятно, ще ми изчезне цялото желание.

Тц...! Не вярвам!
Кое не вярваш? Че не насилвам мъжете. Ми, може и някой да тръгне да се оплаква, знам ли вече. За съжаление не е провокация, а е самата истина. 😄 А защо стоя с мъжа си тихо и кротко, не е защото няма с кого. Сигурно има и много по-сексуални от него, примерно такива с много високо либидо като мен, но къде отиват другите ценни неща. Или като животните да сме. Твърде много уважавам и обичам мъжа си, за да ме води нагона. Simple Smile
Правете суинг.Картите са на масата.Всичко е ясно.

# 169
  • София
В бг-мамма, ако не ти оправят сексуалния живот - няма къде.

# 170
  • Сф
Авторката, на 30+ е много тъжно,че се съгласяваш да правиш неща в секса, които не ти харесват. Без значение кой влак гониш и какви са конкретните неща. И на всичкото отгоре 9 месеца се мъчиш! Защо? Не разбирам.Честотата на секса също ви е проблем. Идва ло задължение ,не като вътрешен порив.
При положение и че сте говорили , този мъж си държи на своето да получава. Ами това си е манипулация, едва ли не в теб е проблема. Баси егоиста, сега сте без деца , представям си ако ви се навърта по някое и тоя пак си гледа задоволяването . И аз се сетих за един лаф. "На големия е' ач лизане му не трябва." Да му кажеш  така и го прати по живо по здраво да се лигави другаде!

# 171
Не искала целия.
Ами ако е отзад няма да иска.Нито всеки ден,нито пък целия..

Не искала да се целуват с език.
Ако има лош дъх Мунчо,жената е права.
Или ако и се плюнчи в устата.Гадно е..
Айде да не изреждам повече,че някой може да закусва...

# 172
Няма нужда да се изпада в цинизми.

Бебе с този индивид, би било голяма грешка, независимо от влаковете дето закъснявали и часовниците. Той ще реве повече от бебето като види какво е баш "секс по график" с малко дете..

# 173
Човек на 36 вече някак си иска да си е намерил пътя. Не му се почва пак от начало. Не е само това. Този човек в началото беше за мен голяма опора. Любов и щастие. Сега...усещам тежест.   
E от няколко месеца я влачиш тая тежест и ти е додеяло, а 50-60 години нататък пътят тепърва ще изглежда нанагорнище. Не си последния влак да обира изостаналите пътници. Сега хората се женят доста по-късно, все ще е останал някой вразумил се ерген, разведени пък има още повече, всички са из интернета в днешно време, дори не ти трябва да ходиш до съседния квартал, седиш си пред компа, цъкаш и избираш. Само малко време трябва, но биологичния часовник може да се заобиколи по разни начини, само информативно споменавам.

# 174
Бе той рамена няма, къде половината, там и целия. Ама номера е да го направи така, че тя сама да го иска ...целия и навсякъде. Нещо което видимо не се получава.

# 175
  • ...на безопасно
Божке, що не ми се падна на мене такъв...
Сега сериозно. Имате тотално разминаване в най- важната, сплотяваща, създаваща интимност и усещане за стойност компонента. Девет месеца само сте заедно. А вече и двамата сте неудовлетворени.
За мен няма перспектива.
Гледам, по напред са разсъждавали, дали той с липса на умения и отношение те е отвратил от секса. Поразсъждавай и ти в тая насока. Особено, преди него пак така ли си била. И вземи мерки.

# 176
Тя в началото нали е била щастлива, уж е трябвало да се напасват по-нататък, но вместо напасване се е получило насилване.
И ти да видиш, даже доброволно тя сама се е насилвала, месеци и месеци до пълно отвращение. Не е добра тактика.
"На никого вий верни не ще бъдете,
на себе си не бъдете ли верни".

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 12:30 от Uncommon

# 177
Абе много алтруистични тия жени, бе, поне авторките на последните теми из форума. Насила какви неща правят заради на някой си кефа..
За пореден път ми се потвърждава тезата, че егоцентризма е много полезно нещо. Предпазва от прекалено себераздаване. Мисля, че големия проблем е липсата на любов и уважение към себе си на първо място. Не знам във възпитанието ли е сбъркано нещо, ама чак толкова да не можеш да се заявиш и отстоиш и месеци /и години понякога/ да търпиш и да пренебрегваш себе си. Мисля си, че ако жената се обича и се поставя на първо място, ще привлича и мъже, които да я поставят на първо място и да се съобразяват с нуждите й. А ако е такава алтруистична като авторката, все ще я ползват по предназначение.

# 178
Авторката, колкото и някои да се опитват да изкарат теб сбъркана, не смятам, че е така. Просто това не е твоят човек. Примерно аз, с бившия ми, смятах, че клоня към фригидна, също не харесвах особено начина, по който се целуваше, което гарнирано и с кофти отношение доведе до катастрофа. Със сегашния ми партньор обожавам да се целувам и да правя любов колкото може повече, но той е изключително внимателен и грижовен и дори казва, че предпочита той да не свърши, но да достави удоволствие на мен.

# 179
Ми като не иска, какво прави с него 9 месеца.
Мъчи него ,мъчи себе си.

Общи условия

Активация на акаунт