Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 752
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Имам и някакви тромбофилии пуснати, момичета, тях май изпращат там. Значи имам тромбофилии, фолат, б12 и витамин Д. След 2 седмици може и да съм в цикъл, проблем ли е да ги пускам по това време?

Я дай списъка, че аз също имах такива, за придобити. Виж за вродените е 10 дни със сигурност

# 31
И за вродени имам, май точно за тях каза Калчев, че ги пращат в Германия. Дали пък да не направя следното - другата седмица да пусна тромбофилиите, а витамините след 2 седмици почивка от фолиевата? Приемът й дали ще даде отражение върху резултатите за тромбофилиите?

# 32
  • Замък сред облаците
Вродените тромбофилии са ДНК изследване, не се влияе от храна, хапчета и т.н.
Обаче в бодимед ли точно вродените? Защо не в Геника или Майчин дом? Там има генетици.

# 33
Оттам ми даде листче доктор Калчев, явно ще ги гледат немските генетици Grinning

# 34
Ще те разочаровам, не го правят вече в Германия, а в България. Круела пита преди няколко дни и писах.

# 35
Много полезни неща си пишете в последните страници, изчетох всичко. Аз от време на време си пускам витамини, хормони, ензими - профилактични изследвания. Последно б12 ми е бил 500. Вит. Д е 44.9 при долна 30, мислех си, че той ми е проблемът. Хомоцистеин бях пускала преди да ида при професор Лисичков, но той каза, че съм го пуснала безсмислено, защото нямам проблем с MTHR, но стойността му беше 5.3. Явно ще си продължа с б12. По едно време много го пиех.

Иначе благодарско за темата, дано заглавието й ни стане реалност. Нямам нищо против да имам момиченце, даже, ако може две, ще е супер. Моят тест е на 18ти чак, днес усетих някакви придърпвания. Пети ден ми е от инсеминацията, отказвам да мисля в каквато и да е посока - на практика ПМС симптомите и тези за бременност са едни и същи.

Моите тромбофилии се изследваха тук. Основния пакет направих в Майчин дом, после ме насочиха да видя още някои неща, тях ги правих в Геника. НК клетки (което не е тромбофилия, знам) пусках и в Малинов, и в Щерев - по различно време. Значи съветът ми е, ако ги правите, направо в Иван Рилски да отидете, ще си спестите доста пари. Иначе беше голяма изненада там. 2020 г. лятото бяха силно увеличени, а последният път, преди може би 2-3 месеца бяха в перфектна норма. Доколкото съм чела, нямат общо с ТАТ и МАТ, но е факт, че и те бяха в норма, въпреки че съм с Хашимото. Факт е, че си промених много навиците и в интерес на истината няма от какво друго да са се повлияли.

Четох, че обсъждате андролози. Половинката ми беше с гранична морфология, но ходи при Бъчваров в Щерев, той му изписа една торба добавки и вече е отличникът в клиниката. Разбира се, много зависи и от случая.

# 36
Благодаря за новата тема, дано донесе много + на всички ни.
Не си взимам тестове за О, понеже я усещам, а и с нашия проблем даже спрях да се надявам на нормално забременяване.
Рей, а какво ти е АМХ, аз съм със 13 антрални на 28г. Док казва че е добре, но АМХ ми е 1.5

# 37
Здравейте, здравейте 🌞

Бях писала преди време. С ММ си искаме вече второ бебче, не се пазим, но не ми беше възстановена менструацията след раждането. Не се бях включвала след представянето си, защото просто нищо не се случваше. Нооооо най-накрая, вчера се появи моята забравена менструация 😂
Тааа реших отново да се включа. Вече съм обнадеждена, че може и да стане нашата работа скоро. Нямам никаква представа кога ще имам овулация, колко дълъг смята да бъде цикъла и изобщо кога да го правим това бебче 🤷‍♀️, смятам да си купя тестове за овулация и да започна още след края на менструацията. Дано не се пренавия докато дойде време за тестове 😂😂

Желая успех на всички 🍀🌞🙏

# 38
Запис и от мен в новата тема. Hug Прекрасно орисване, дано е на късмет на всички ни Hug
Аз съм на 3ти ден закъснение, но все още стискам за тест. Имам усещане, че ще ми дойде и ще остана разочарована, ако го направя. Иначе от няколко дни имам една отвратителна болка в гърдите, чак пулсират.. Никога не е било така. Ще чакам още някой друг ден и ако няма нищо, ще правя тест Hug

# 39
Честито нова темичка ❤ Благодаря на Rave за старанието всеки път 😇😍 Орисването също е прекрасно!

Аз също се на четох на страхотни истории ня много силни жени в тази тема❤

Вече пак ми се приисква да съм клуба на бебеправещите, продължавам да си чета темата и ми е приятно тук. Нека в месеца на любовта да има много втори чертички и живот и здраве към Коледа пухкави бебета 🙏😇

П.С. Ръся ви с моето смело розовичко, което е много силно и се бори. Вече сме с 4-ри цифрено тегло и дишаме що годе сами 🤗 Благодарение на грижите на лекарите от неонатологията в Стара Загора ❤

# 40
И аз благодаря за новата тема.
До розовия прашец на орисницата оставям и синичък от мен, грабете всички и скоро с 2 чертички ни се похвалете. 😉

# 41
Привет, скъпи момичета, следя от доста време темичката и реших да се престраша да пиша.
Ние с ММ правим опити за второ детенце като този месец бяхме по-сериозни. Ову беше около 31-ви от няколко дни имам някакви симптоми не знам дали си внушавам, но имам много странен вкус в устата и съм като водопад със слюнка Close имам леко замайване и придърпвания в корема. Нямам търпение да направя тест, но много ме е страх да не се разочаровам. Живея в чужбина и за кръвен тест няма да мога да се добера в близката седмица. Купих си тест, който уж показва до 6 дни преди Ц , но не смея да го направя не знам колко е точен на Clear Blue.
П.С Исках да си излея душата някъде, че не обичам да споделям такива теми с приятелки, а ММ ще ме подгони с тестове 😂😂😂

# 42
Благодарности на Рейв за прекрасната тема и на орисницата! Късмет на всички, много любов и положителни тестове! 🍀🍀🍀

# 43
Цоп! Благодаря Рейв,че се постава за поредната тема и мерси Бъбълз за страхотното орисване, както и на останалите бъдещи майкии Two Hearts
Надявам се тази тема да донесе много положителни резултати.

Добре дошли и на новите момичета. Не се застоявайте и ви съвсетвам да не се вторачваме много в ранни симптоми. Аз имам такива, откакто почнахме да правим опити, тоест повече от година и половина Rolling Eyes

По повод тромбофилиите - аз вродените ги правих в Геника, придобитата в Бодимед.
--> И в този ред на мисли - освен АГ специалист какъв друг специалист може да ми разчете резултатите,може ли да ми кажете? Защото имам разминаване на мнения до момента и искам трето мнение, но не от АГ. Също ако имате контакт за София би било още по-добре.

Пожелавам на всички усмихнат ден и чакам днес + тестчета, знаете за кои момичета говоря Flowers Four Leaf Clover

# 44
Рей, а какво ти е АМХ, аз съм със 13 антрални на 28г. Док казва че е добре, но АМХ ми е 1.5
Моето е съвсем нисичко - 0.860, а пък вчера доктор Калчев видя общо 15 антрални. Момичетата тук ме насочиха към връзката между ниско АМХ и дефицит на витамин Д, който аз си влача от кой знае кога.

Общи условия

Активация на акаунт