Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 756
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Записвам се смело в новата темичка 😍
Рейвче, както винаги, перфектно изпипана темичка! ❤️
Бъбълз, толкова мило и сърдечно орисване 🥰 Благодаря! 😘 Къпя се с розов прашец и отивам на преглед да видим яйчицата как растат. 💓
Калъмче, много се радвам, че борбената ви принцеса бързо наваксва. Взимам розовичко и от теб, за късмет! 💖💓💕
Пожелавам ти скоро да си я гушкате вкъщи! 😘
Взимам си за резерва и синичко. 💙
Желая на всички много любов и много бебчета есента! 🍀🍀🍀

# 46
Кактус, изоращам ти много положителна енергия и ти (ви) желая мнохо успех! 😊

Калъм, Матея, и от вас си взимам прашец. Да има!

Аз се отбелязвам с тест с изпарителна черта. Начесах си крастата. Joy

# 47
Лютиче, сигурна ли си, че е изпарителна? Може пък...

# 48
Лютиче, сигурна ли си, че е изпарителна? Може пък...

По-сигурна никога не съм била. А и се появи след времето за отчитане така че не я броя. Май се отказах да пробвам след два дни. Ще чакам закъснение или поне датата на М.

# 49
Благодаря за прекрасната тема на rave и за орисването.
Heart
Кълъм , да ви е жива и здрава борбената госпожица! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 50
  • София

По повод тромбофилиите - аз вродените ги правих в Геника, придобитата в Бодимед.
--> И в този ред на мисли - освен АГ специалист какъв друг специалист може да ми разчете резултатите,може ли да ми кажете? Защото имам разминаване на мнения до момента и искам трето мнение, но не от АГ. Също ако имате контакт за София би било още по-добре.

За тромбофилиите хематолог, мисля че АА беше писала за др Лисичков назад, друг вариант е най-спряганата др Паскалева, но там е трудно стигането за час и е за по-тежки случаи.

Калъм браво на борбеното момиче и за 4те цифрички!

# 51
Относно разчитането на генетични резултати, като вродени тромбофилии - някои гинеколози са много в час, при мен разяснения получих и от ендокриноложката ми, освен това се консултирах и с генетиците на МД София. В общи линии, сама си сглобявам пъзела, всеки казва по нещо. Не е перфектният вариант, но аз сякаш след изживяното трудно се доверявам.

# 52
  • Замък сред облаците
Паскалева консултира терапии основно.

За консулт за вродени тромбофилии директно препоръчвам проф. Лисичков в НСБАЛХЗ, първо че отделя 40-50 мин за консултация, второ че обяснява много подробно и то в дълбочина неща, които АГ няма как да обясни с думи прости Simple Smile
Отделно че АГта за съжаление карат по американския протокол и за нискорисковите вродени тромбофилии, примерно, не изписват друго освен АП, а той не е най-добрият вариант при нас винаги.

За придобитите пак консултация с хематолог и ендокринолог (защото там говорим за автоимунна реакция) също са задължителни според мен, защото при придобитите автоимунната реакция засяга коагулантния процес на организма - виждате че засягат 2 отделни системи.

И съветът ми е колкото и да са в час АГтата ви, винаги да ходите и при хематолог, освен ако АГто не е с втора специалност хематология или да са специализирали високорискови бременности. С цялото ми уважение към тях, понякога не хващат неща, които хематологът ще хване, и обратното. Неслучайно всяка специалност се учи години наред.

# 53
Много ви благодаря ☺ Сега ще проуча как да си запиша час. И аз съм на мнение,че АГ-тате няма как да разбират изцяло от всичко.

# 54
  • Замък сред облаците
На сайта на НСБАЛХЗ звъниш на телефона на неговото отделение и те ще ти запишат час. Обикновено има за след два-три дни.

# 55
Лютиче, стискам палци следващия тест да е категорично положителен.
На мен днес ми е датата на новия Ц.
Тази нощ вдигнах температура 37.5°
Преди малко си направих тест, като не е с първа урина, тъй като ставах в 2, 6 и 8 ч, а нямах друг тест.
В аптеката до нас нямаше друг освен Lady test. Според мен си е положителен, а не е изпарителна:

Тази нощ казах и на съпруга си. Още не мога да повярвам, че се случва по естествен начин след толкова много години.

# 56
M-angel, много хубава втора чертичка! Стискам палци всичко да е наред и да имаш лека и спокойна бременност!

# 57
M-angel , тихичко честито ,мила ! Heart

# 58
Angel, честито!!! Изглежда напълно положителен! Heart

# 59
M angel, честито !
Лютиче , мисля , че и твоят тест е положителен ! При последната ми бременност първия ми тест също беше с втора черта след указанито време!

Общи условия

Активация на акаунт