Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 32 076
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
M-angel супер си е теста, напълно +
Пожелавам ти леко бременеене,  до финал!
Калъм, взимам си още розово💖
Целувки на малката принцеса, скоро да се гушкате вкъщи!
На новите добре дошли при нас! Дано сте за кратко!

# 61
Имам малък въпрос - кога цикълът се счита за нередовен? Например моят варира от 28 до 32 дни, нередовен ли е?

# 62
Лютиче, стискам палци следващия тест да е категорично положителен.
На мен днес ми е датата на новия Ц.
Тази нощ вдигнах температура 37.5°
Преди малко си направих тест, като не е с първа урина, тъй като ставах в 2, 6 и 8 ч, а нямах друг тест.
В аптеката до нас нямаше друг освен Lady test. Според мен си е положителен, а не е изпарителна:

Тази нощ казах и на съпруга си. Още не мога да повярвам, че се случва по естествен начин след толкова много години.

Малееее, Ейнджълчеееееее, ще полудея от кеф! ❤ честито, миличка! Още едно разкошно ноемврийче ти желая, па и октомврийче да е, да ти топли душичката. Стискам палци! Кво ще правиш с работата сега?

Брех, обнадеждих се и аз, че ако станем редовни, ща стани 😀

# 63
M-angel, тихичко честито, дано е леко, до пухкав гушав финал 🙏🌞🎉

Greyspirit, аз не бих казала нередовен цикъл на това, ама може и аз да съм в грешка. Моят е бил точно на определен ден само като пих противозачатъчни, иначе винаги е бил +/- ден, два.

# 64
M-angel, честито и стискам палци всичко да се развива добре! В никакъв случай не е изпарителна черта, доста е ярка и наситена.

Greyspirit, не се води нередовен, когато варира до 5 дни, особено ако примерно веднъж в годината е 32.

# 65
  • Замък сред облаците
28-32 е в рамките на редовния, ако варира с над 5 дни както е казала Бъбълз ще е нередовен.

М-ангел, честито, до финал!

Лютиче, само ще кажа че моята изпарителна черта на 10 ден след О в момента е в 5 месец Grinning

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 11:33 от АА

# 66
Misery, Grinning
Ако всичко е наред ще е октомврийче и то покрай моя рожден ден, но да не връзвам "каруцата пред коня".
Относно работата мисля да се върна и да поработя няколко месеца.
Надежда винаги има. Щом на нас ни се случва.
Правихме ин витро заради мъжки фактор. Имаме един опит на 24.01, когато лекарката видя доминантен фоликул 28 мм май беше и после на 29 или 30 януари. Не съм си записала, защото бях отписала месеца.
На 24.01 ходих на втори преглед и АГ каза, че О е минала много скоро.
Бях решила, че с лошата спермограма няма как да се случат нещата.
Благодаря на всички. Стискам ви палци и ще ви следя Heart

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 11:53 от m-angel

# 67
Здравейте,момичета,когато имам възможност Ви чета и се надявам след година-две и аз да мога да се върна в редиците Ви. Честито на всички с две чертички,а останалите да не се задържат дълго!

Лечението на баткото ще е дълго,а сега за капак не може да излекува една кашлица и не можем да продължим,надаваме се да е съвсем скоро вече. Иначе е много добре и не спира да дивее.

М-angel,тихичко честито и до пухкав финал!

Преди да ни се случи точно това лошо нещо аз бях пускала полови хормони и амх ми излезе 0.54,след само 18 дни 0.44. На 34 години съм. Бях в шок, защото само преди година и половина беше 3.14 и забременях с малкия ,а и с баткото на втория  месец. Оказах се с липса на витамин д,стойност 9.39,бях споделила,приемах го и сега с надежда ще си пусна пак след 10 дневна почивка. Силно се надявам да е това причината,двама АГ казаха,че всичко ми е наред и имах 18 антрални фоликула,което съответства на много добър резерв. Дано наистина е свързано с витамин д. Пиша го,защото видях,че две момичета бяха коментарали ниски стойности на амх.

Пожелавам много късмет на всички Ви,но най-вече бъдете здрави, защото това е безценно! ❤️☺️

# 68
Angel, честито и спокойно да ти е до финала!

Аз също съм безкрайно доволна от проф. Лисичков. Не се чака за час, разпитва всичко, така че се подгответе - начин на живот, среда, навици, други заболявания, родители, баби, дядовци, инсулти, инфаркти, аборт при майката евентуално, разширени вени на близки, високо кръвно, кой от тях какви заболявания има. При мен дори се интересуваше дядо ми, който е на 91 г., какво точно му е на сърцето и какви лекарства пие.

# 69
m-angel Честито Heart

Лека и успешна бременност до финал. Hug

# 70
Аз със закъснение се включвам, rave, благодаря ти отново за прекрасната тема!
Нека месецът на любовта ни донесе много плюсчета! Heart

Bubblezz, благодаря ти за орисването!
Грабя си от розовия прашец от теб и callum, както и от синия от Mateya Zoe, и се надявам следващата седмица да успея да зарадвам ММ на празника! Gift Heart Blue Heart Heart

m-angel, честито!!! Няма никакво съмнение, положетелен е!
Лека бременност ти желая и до пухкав финал! People Baby

Irnata_87, пожелавам ти баткото скоро да се излекува напълно!
Ще те чакаме отново в редиците ни, когато нещата при нас се успокоят! Flowers Four Leaf Clover

На останалите пиша в скрит текст, че цял роман стана..

Скрит текст:
Лютиче, сестра ми има рожден ден на 22.11., та няма да имам нищо против да го превърнем в двоен празник!
Стискам ти палци втората чертичка от днес да е реална, но просто много рано да тестваш и да не се е наситила още, че все пак беше от групата за 14-ти/15-ти. Heart

meri.d.3, стискам ти палци на 15-ти да видиш две дебели черти! Flowers Four Leaf Clover

Rayy, дано на празника са добри новините за тръбите, а ти пожелавам направо положителен тест преди това, че да ти се размине проверката! Flowers Four Leaf Clover

Greyspirit, най-хубаво е О като се падне уикенда, пожелавам ви да оцелите момента и в края на месеца да се похвалиш с две чертички! Flowers Four Leaf Clover

Ssolleill, видях представянето ти в миналата тема, добре дошла и да не се задържаш много! Nature Sparkles

stonefaced, стискма ти палци на 18-ти да ни се похвалиш с две дебели черти и високо ЧХГ! Nature Star2

vdgvdg, добре дошла отново в темата, ще очакваме да си по-активна и скоро да ни изненадаш с положителен тест! Nature Star2

Limonka31, браво за търпението! Пожелавам ти две дебели черти след два дена! Nature Star2

# 71
  • Бургас
Здравейте, мили дами.
И аз като други ще започна, че от доста време ви чета, но все не се престрашавах да пиша. Реших, че новата тема би била идеално начало да се представя.
На кратко за мен на 29 години съм, а съпругът ми на 30. Правим опити от година и 4 месеца. В началото на декември миналата година започнахме да се тестваме. До тук имам правени микробилогия, тестван прогестерон, HOMA-index, пролактин, тестостерон, Анти мюлеров хормон, NK клетки и всички хормони покрай щитовидната жлеза. Това, което засега ми е извън нормите е само ТСХ-то и съм с диагноза автоимунен тиреоидит. По последно изследвание е 3,32 mkIU/ml след месец лечение с терапия. Съпругът ми засега има пусната само обикновена спермограма, но всичко изглеждало добре при него, спред АГ-то и еднокриноложката (която работи в репродуктивен център).
Имам добри приятелки, с които мога да споделям. Също така съпругът ми е много подкрепящ и даващ кураж, но истинско разбиране на ситуацията намирам при вас. И в моменти на отчаяние ви пропрочитам и бързо влизам в релси.  Изумих се каква сила имате и от сърце желая на всички успех, а на момичетата с бледа втора черта - тихичко честито! Flowers Sunflower

# 72
Ех че хубаво! M-angel честито и до щастлив финал!
Лютиче, все още не пускам палците!

Много ме нахъсахте за Лисичков. Ще си запиша задължително час, още повече че сега сега се замислих как и по бащина и по майчина линия има инфаркти...звучи ми плашещо и не е зле да обсъдим и това.

# 73
Лютиче, сигурна ли си, че е изпарителна? Може пък...

По-сигурна никога не съм била. А и се появи след времето за отчитане така че не я броя. Май се отказах да пробвам след два дни. Ще чакам закъснение или поне датата на М.

Лютиче, да не давам големи надежди, ама аз правих 4 дни по-рано тестове и чертите се появиха малко след времето за отчитане. Пък ей го - корема ми първи влиза в стаята Simple Smile

m-angel, тихичко честито! Heart

# 74
калъм, все така добри новини да имате и много скоро да се гушкате вкъщи! Heart

лютиче, и аз не пускам палците докато не се оплачеш с М Flowers Four Leaf Clover

Huggable, добре дошла и за кратко да е!

m-angel, честито и до успешен финал! Hug

Общи условия

Активация на акаунт