Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 32 103
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви за куража, дами! Малко ми потънаха гемиите, но съм абсолютно наясно, че е прекалено рано. Особено след като се поразтърсих и намерих следната табличка за концентрацията в урината.

А моята черта е твърдо изпарителна. Никой не може да ме убеди в противното, колкото и да ми се иска Grinning След четири дни ще ви се похваля с истинска!!!!!!! Вярвам! Stuck Out Tongue Winking Eye

Едит: Мери, не видв ли заглавието? Няма да се оплаквам! Няма! Отказвам! Grinning

# 76
Искам да попитам момичетата, които се тестват по-рано от датата на цикъла - от нетърпение ли се тествате или имате някакви симптоми? Аз също се изкушавам, но пък не искам да се разочаровам.

# 77
Аз лично се тествам по-рано по лекарско предписание Simple Smile Но с кръвен тест 3 дни преди Ц ми е казал. А домашни тестове вече правя абсолютно безсмислено от нерви (просто не ме свърта) Sad

# 78
  • Замък сред облаците
Искам да попитам момичетата, които се тестват по-рано от датата на цикъла - от нетърпение ли се тествате или имате някакви симптоми? Аз също се изкушавам, но пък не искам да се разочаровам.

Заради необходимостта от започване на терапия при положителен тест.

# 79
Ейнджъл честито!Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!!🍀🥰

# 80
При мен също се налага терапия, но не знам дали тест би показал по-рано от 1-2 дни преди закъснение. А за кръвен не е ставало дума, то и без това вените ми вече са на решето..

# 81
Аз се тествам понякога по-рано от нетърпение.
Момичета, този цикъл наблюдавам странни явления или по-скоро искам да си мисля, че са странни, може и друг път да са се случвали ама да не съм обръщала внимание. Днес ми е 24ти ден от Ц и все още имам ЦС, както и менструални болки ниско в корема и в кръста, които започнаха след О и не са спирали. Всеки ден имам чувството, че всеки момент ще ми дойде, а спрямо днес имам още 5 дена до М.  Някоя от вас имала ли е подобни случки?
На забременелите честита радост, лека бременност и пухкав финал!

# 82
Доживях и аз да видя положителен тест, но не този на който се надявах, с мъжа ми и детето сме с ковид, та ще се отлага бебеправенето поне 1 2 цикъла. Успех на всички този месец. 💗

# 83
summery123, при мен се случи така този месец. Сигурно повече от 2 седмици се чувствах подута, с болезнени гърди и болки ниско в корема, че даже и отекли пръсти и това ме заблуди, че току виж съм хванала, ама не- дойде си ми...

# 84
Аз този месец също си имам ЦС, също ми остават 5 дни до цикъл (имам потвърдена овулация от АГ). Също имам като предменструални болки, гърдите не ме болят. Но вътрешното ми усещане е, че и този месец едва ли е станало.

# 85
И аз не смея да се надявам, а и щом не е нещо несрещано, няма да му отдавам значение. Благодаря ви за отговорите! Все пак силно стискам палци за всички нас.

# 86
m-angel ,честита радост !
Пожелавам ти лека и спокойна бременност ти го заслужаваш!
Ами тези дни чакам и Лютичето да се похвали + още няколко девойки .
Аз от както правим опити винаги се тествам по-рано от любопитство и най-вече от нетърпение . Имало е и случаи в които М ме изненадва по-рано отколкото очаквам и не стигам до тест .
Въобще не ми се влизаше в аптеката ,но дуфастона ми свърши и нямаше как да я отмина , и вече знаете какво следва.
Взех си easy test(20miul) , clear test(25miul) и lady test (10miul) .
За лейди теста вече знам от опит, че дават изпарителни черти, но за другите 2 марки не съм чувала и не съм си правила до сега. Казах си че днес няма да правя тест ,но като вече ги имам вкъщи не ме свърта на едно място и си направих изи теста, и нали съм си карък на около 5тата мин излезе някаква черта ,която ми се вижда като изпарителна ,пък ще видим имам още 3 дни до Ц.

# 87
Честита ни нова темичка,да се напълни с плюсчета!
Рейв чудесна е ,взимам си розов прашец и благодарности за орисването!
Ние имаме зелена светлина за опити този месец,отчетохме се  пък да видим.От имунологичната биопсия излязоха някакви неща .И сега освен фраксипарин, ще пия и медрол по схема.От другия месец мисля да стартираме ин витрото,че заповедта ни е до юли.
Аз използвам Експрес тест,не са ми давали изпарителни .И двете ми неуспешни бременности засякох с тях на 11ти ден след доказана овулация.
Стиснати палчета на всички!И бързо оздравяване на момичетата с коронки!

# 88
Аз не гледам марката, но харесвам да са тест лентички. Тея касетъчните изобщо не мога да ги разгледам обстойно както съм свикнала от 150 различни ъгъла и светлини 😁

# 89
Благодаря за новата тема и за орисването Simple Smile и аз се записвам в нея с карантина от вчера и положителен тест на ММ за Ковид. Моят е още отрицателен, но и аз вече имам симптоми. Много готино заглавие на темата Hug
Лютиче стискам палци!
На другите болни - скорошно оздравяване

Общи условия

Активация на акаунт