Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 32 113
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Мими тихичко честито !
Мишелинка стискам палчета!
Кактусче стииискам всички палци!!
При нас положението е такова,ще изчакам следващото ЧХГ и чак тогава ще кажа на половинката .Че ако тръгне да пада ,няма смисъл да го тормозя и него!

# 571
  • Замък сред облаците
Дени, гледам ти на предните постове, че сте се "отчели" на 9 февруари си писала. Колко ти е ЛФ? Мисълта ми е, че датата за М може да е не утре, а вдругиден или четвъртък и да ти кажа тогава ЧХГ си е съвсем наред.

# 572
АА може и да си права,теста за овулация ми беше положителен на 7ми,ще видим!Лутеалната фаза ми е 14 дни .Когато сме правили фоликуметрии,винаги 14 дни след спукването на фоликул ми е идвало.

# 573
  • Замък сред облаците
Това ЧХГ отговаря на около 1-2 дни след имплантация, имай предвид. Вярвам, че ще се увеличава, пусни и в сряда и пусни и прогестерон, заради миседите. Там пускала ли си тромбофилии да проверяваш?

# 574
Еха, честито на всички с две чертички! 😊 Днес някакъв бум на плюсчета има Grinning

# 575
Ще пусна прогестерон,имам придобита тромбофилия. И предписание за включване на Фраксипарин 0,4.

# 576
  • Замък сред облаците
Фракси още няма по аптеките, но може да вземеш Клексан 0.4 също, поне в момента има, ако не - от аптека Промахон да поръчаш, цената е сходна като на повечето аптеки.

# 577
Аз да се разпиша с МЦ ( два дни по рано ) зацапа ми преди час и половина. По принцип след зацапване ми идва , идва до 4-5 часа ..сега нищо нямам. Нямала съм до сега т.н. "имплантационно кървене" така че ..но не се и надявам 😑
Следващия месец

# 578
Еха, честито на момичетата с плюс тестчета, да ви е лека бременността и до  финал. ❤️❤️❤️

Кактусче Силно стиснати палци!! ❤️😍

# 579
Ей, така ми харесвате 👏
Честито на всички с + лека бременност и до финал!
Специално за Дени, много се зарадвах на предишната ти бременност и ти пожелавам тази да е до финал!❤
Кактусче,  датата за трансфер е супер! Резултат ще бъде +сигурна съм!🥰

# 580
Ехх, колко хубави двойни чертички!! Heart Eyes Тихичко честито, момичета, и до успешен финал. Heart
Кактусче, стискам всички видове палци и през моя любим месец да се преместиш в другата тема! HeartFlowers Four Leaf Clover

Аз вече нямам търпение да идва и да минава моята лапароскопия...

# 581
  • София
Дении тихичко честито! Пускай както каза АА и прогестерон и стискам палци да се удвоява Two Hearts

# 582
  • Nederland
Аз засякох О с тестове на 11.02.
Моята лекарка каза видя ли положителен тест и да звъня , но ще изчакам датата на М и тогава ще звъня. Ако не цъфна де , много ме е страх , не мога да си представя още един мисед , ако се случи и ще се откажа , едва се събрах след първата загуба .
Стискам палци на всички да се захванат точките и да има скорпиони ревящи ❤

# 583
Еххх че хубави новини само!!! Момичета, тихичко честито и желая на всички ми щастлива бременност до финал! 😍😍😍

# 584
Малеее, само като видях колко коментара имам в известията и беше ясно какво е. Ама много радост носите, на всички ви честито, да имате успешен финал и лека бременност! Хайде повлечете крак, дано!

Общи условия

Активация на акаунт