Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 950
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
  • На изток от Ада
Мишелинка, всичко ще е наред! Изчакай датата на М и да видим.

# 586
Ехаааа, ето че моята така наречена пожелателна орисия се сбъдна 😍 пожелах ви да има бум и ето гооо!! Много се радвам за всички ви! Лека бременност и да ни държите в течение!

Силно гуш, Кактусче! Още отсега ти изпращам положителна енергия за хубав трансфер утре! А датата си е направо магическа 💖💖💖💖🤗🤗🤗😘😘😘

Дано повлечете крак и всички да се пренесем в отчетната тема скоро! 🤞🤞🤞💕💕💕

# 587
Еха какъв валеж от +++ GrinningЧестито на виделите двете чертички 🤰Flowers Four Leaf Clover
Луничке, скорошно оздравяване 🤞Flowers Four Leaf Clover Hug
Кактусче, стискам всички палци Hug Flowers Four Leaf Clover 🤞🤞🤞 С теб съм, мисля те, изпращам ти цялата положителна енергия Flowers Four Leaf Clover 🤰♥️

# 588
Лелееее, като видях над 50 коментара все си представях, че има положителни тестове тук, ама чак пък толкова!!! Момичета, честито! Успешно до финала! Много стискам палци за вас!!!

Аз днес си получих етапната епикриза, пуснах АМХ и в петък се надявам да мога да отида да си подам документите за фонда. Лекарката ни назначи и цитогенетичен анализ, него също ще го пускаме петък. Беше дълъг ден и се радвам, че приключва. Мисля да се отдам на позитивни мисли, йога, да се възползваме от всеки хубав ден, който ще идва оттук нататък, да си спазвам нисковъглехидратния режим и да се препичам на слънце, ако има такова.

# 589
Честито на положителните тестове!
Успех на момичетата в процедура и тези които гонят яйчицето♡♡♡
Кактусче успех💕💕🤞🤞🤞 синът ми е роден на 21.01.2021 това със цифрите ще ти е на късмет 🍀🍀🍀След време ще разказваш, че детенцето ти е заченато на специална дата😁😁😁
Ние последните месеци не следим нищо...то аз бях 32 дни с гипсиран крак...ту малчо се разболее и покрай тия битовизми никакво желание.И това ще мине и ако е писано....
Търпение и спокойствие пожелавам на всички!Имайте вяра,че вашето детенце ви търси в момента.

# 590
Ей, оправихте ми деня! Ще си позволя да се самоцитирам, от вчера

Много се радвам на всички плюсчета! Лека бременност, дами.

Кактусче, стискам ти специални палци! Време е да настане и твоето чудо и да започне още по-прекрасен етап от живота ти.

# 591
Какво избухване 😁 честити плюсчета, лека бременност на всички 🍀🍀🍀
Кактусче, палчета 🤞🍀🍀🍀

# 592
Валеж от плюсове,честито момичета, успешно и до финал 🍀♥️
Аз се нареждам в редиците на чакащите,след по ранна от обичайното овулация този месец,минала преди 3 дни♥️♥️
Дано този път сме хванали яйцето 🥰Успех на всички чакащи 🎁

# 593
Не съм се включвала от предната тема, но ви чета и се радвам за всички плюсчета.И аз имам малко закъснение, но ще изчакам още малко за тест ❤️🙈

# 594
Честито на виделите две чертички!! 💞🍀
Много радостна и положителна тема се заформи!
Аз имам още 6 дни до МЦ и не го чакам…иначе симптомите са налице, чувствителни гърди, подуване, този път и с бонус крампи, които от време на време също са ми симптом на ПМС, така че и те не ме учудват. Каквото такова, имам едно хубаво усещане за месец февруари, защото много искам есенно бебе, но да видим. 🍁🧡

# 595
Момичетааа, честито за плюсчетата!!! Да се увеличава това чхг и да ви честитим пухкавите бебета след 9 месеца!!! Heart

Кактусче, стиснати палчета и от мен! Успех утре!!! Датата наистина е вълшебна!

Аз бях решили да се пазим този месец, след ковид, ама..абе не бих казала, че се получи много. Все пак пропуснахме дните около овулацията. Надявам се другия месец да сме си активни. Все пак изкарахме вируса като лека настинка...не сме пили и лекарства, освен витамини и аспирин.

Хайде дано до края темата се напълни с още плюсчета Heart Eyes

# 596
Честито момичетаа! Като видях колко нови мнения има ми стана ясно, че има нещо радостно. Пожелавам да не спират положителните тестове и да ставаме все повече в другата група. Heart

# 597
Благодаря много от ❤️ за палчетата и всички хубави пожелания! Толкова сте мили и благодаря, че ви има! ❤️😘💕
Още веднъж честито на новите бремелинки, стискам ви палчета всичко да е наред и следващото ви включване да е с туптящо сърчице. Нека имате най-прекрасната бременност! 🍀

# 598
Честито на всичките плюсчета! Стискам палци за успешен финал! Стискам палци и на другите! Има още няколко странички до края на темата. Пожелавам на всяка страничка поне по едно плюсче!
Аз съм на 6ти ден след О. След толкова неуспешни месеци не ми се вярва нещо да е станало, но все пак се надявам. Много бавно минава туй време 😟

# 599
Може ли мнение... жените които използват
/използвали/ тестове за овулация. Кои са по надеждни , или по точно от кои сте по доволни?

Общи условия

Активация на акаунт