Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 943
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Дами, честити, честити плюсчета. Силно стискам палци всичко да е наред до сладурест финал ! Animal Hatching Chick

Кактусче, датата наистина е вълшебна дано да ви е на късмет!! Успех!

# 601
  • На изток от Ада
Може ли мнение... жените които използват
/използвали/ тестове за овулация. Кои са по надеждни , или по точно от кои сте по доволни?
clear 5 теста за О и един за Б.

# 602
/използвали/ тестове за овулация. Кои са по надеждни , или по точно от кои сте по доволни?

Аз си кушувам на Clear Blue дигитални тестове. Безбожно скъпи, но не се чудя дали е достатъчно наситена чертичката и дали е положителен.

# 603
Честито на всички с 2 чертички, нека се насищат и да гушка те пухкави бебчета след 9 месеца 🤞🍀🤞🍀🤞🍀

Аз ползвам Clear test - 5 лентички + 1 за бременност.
Следя ги и с приложението Premom. Там има опция да се качват снимки и ти изчислява цикъла и показва Пика на хормона и така. Още нямам положителен тест и не знам колко съм доволна, но ще стане ясно до другия месец най-вероятно. 🤞

# 604
Честито на всички момичета видяли двете чертички .! 🥳🌷
 Лека и успешна бременност до финал .👶🏻
Кактусче , стиснати палци , показалци ... абе всички пръсти 🙂 , този път всичко ще бъде наред ! ❤
На останалите момичета да НЕ им идва М, а да пълнят темата с ++++

Моят втори цикъл след А и хистерото е накрая ( 6-ти ден ) и скоро се вклюмвам в темата практически 😁, а не само на теория. Всеки пък когато си купувам превръзки си казвам дано за е за последно 😃. Тези дни ще звънна на АГ-то да проследим овулацията и ще пусна контрола на тсх.., инсулин ...

Хубав ден !

# 605
Цитат на: andi_bb link=topic=140
9919.msg44337491#msg44337491 date=1645514356
Използвам Folium и съм доволна. Струват 8 лв за 7 бройки и дават ясни и отчетливи черти. Вземам ги от Медея.

# 606
Кактусче стискам ти силно палци днес!!
Днес ми е любим ден и е ражден ден на ММ 🙃

Иначе при мен нещо интересно-утре съм на лекар да видим къде се образува фоликул и така...на път за трета инсе.

# 607
Колко хубаво! 🥰 Честито на + четата. Лека и безпроблемна бременност!
🤰🤱❤️ А на чакащите(като мен) 😁😇 дано скоро ни пропусне М за 9 месеца🙏😇 стискам палчета.
Аз имам още 4 д до М, но вече имам и ПМС(болезнени гърди) . Нямам големи надежди, защото изкарахме лек ковид, имах засякана О, ноо... Този месец станаха 6 м. от както не се пазим, но от 2 м. е следенето на О. Другия месец вече мисля да пратя ММ за изследвания. Само се надявам скоро да се получат нещата. Леко ми е притеснено, но гледам да се успокоявам малко и да не си мисля най-лошото, защото без изследвания реално нищо не се знае.
Иначе си ви чета с интерес, доста неща ми се изясниха от престоя ми тук. Simple Smile
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам! 🌞

# 608
Здравейте, момичета ❤ Сутринта си направих тест, пак имаше втора бледа черта, днес ми е 40ти ден от цикъла. Отидох да си пусна кръвен, за да съм сигурна и стойността е 27.3mUI, което до колкото разбрах се води 3та седмица. Дали е нормално да е толкова 40ти ден от цикъла?
Извинявайте, ако въпросът е глупав.

# 609
Здравейте, момичета ❤ Сутринта си направих тест, пак имаше втора бледа черта, днес ми е 40ти ден от цикъла. Отидох да си пусна кръвен, за да съм сигурна и стойността е 27.3mUI, което до колкото разбрах се води 3та седмица. Дали е нормално да е толкова 40ти ден от цикъла?
Извинявайте, ако въпросът е глупав.

Късна овулация вероятно, няма причина да се притесняваш. Честито!

# 610
Мими, още един тест след 48 часа и ще знаеш как върви. Честито!

# 611
Много ви благодаря! ❤

# 612
Мишелинкаа, тихичко честито! Да се насища чертичката и да расте ЧХГ-то! Nature Sparkles

denni82, радвам се, че отново се появяваш с положителен тест!
Чакаме ЧХГ-то с нетърпение, да се удвоява добре и до пухкав финал! People Baby

Mimird, тихичко честито и на теб! Каква хубава изненада сте си направили!
Пожелавам ти след два дена да се е удвоило ЧХГ-то! Nature Star2

Kactus, много стиснати палци имаш! Чакаме те след 2 седмици с високо ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

_Amira_, честит рожден ден на ТМ и успех на прегледа утре! Nature Star

# 613
  • Казанлък
Аз предлагам заглавието на темата да си остане така завинаги, че като гледам е доста късметлийско ! Heart

Честито на момичетата с положителните тестове и дано скоро да се присъединим и ние към вас Heart Eyes

# 614
Аз пък се надявам никой да няма нужда от тая тема. Да се изпразни, да се забрави и никой да не си помисля, че трябва да се отвори нова.

Общи условия

Активация на акаунт