Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 936
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
Трополинка, тихо честито и до пухкав финал 🍀🤞

Аз пък нали се хванах да следя О с лентички, ми вече ми е 17 ден и О няма 🤷‍♀️ (знам, че винаги може и по-късно)
Веднага след М имах типичните за Ову ЦС и болки, също така и сексуалното желание беше огромно (което за мен е напълно нетипично точно след М, ама нали сега всичко ми е ново 🤦‍♀️)
Слава богу се отчетохме и тогава, но вече започвам да си мисля, че наистина О е била точно след М и за това нямам + тест все още 🤷‍♀️
Просто през 2 дни се редуват симптоми на О и симптоми на филмарството ми и вече не знам 😁 да идва датата на М да правя тест, че ще лудна вече хаха

# 661
Трополинка , честито мила ! Sparkling Heart

Дени , стискам палци да бъде наред всичко.

Аз на своя глава докато чакам андролог и уролог да мине ММ поръчах едни билкови неща.

# 662
Честити чертички момичета !
Пожелавам ви ТЛЪСТИ ЧХГта и пухкави скорпиончета !
Кактусче , честито ти бластоцистче ! Да си стои на топличко при мама до финала ! Това е твоето бебче вярвам го !
Ема ,  ако е цикъл ,дори и да продължиш дуфастона ще ти дойде.
Изчакай до утре и ако тръгне цикъл го спри .
Успех !
Здравейте, отново. Днеска пак имам леко зацапване. Според вас да спра ли дуфастона. Не знам дали да направя тест, че всеки път е разочарование. Днес трябва да ми е 2 ден на Ц

# 663
  • София
Трополинка тихичко честито

Ема направи тест и ако няма чертички го спираш.

# 664
Дами отбивам се да ви пожелая късмет ии УСПЕХ най-вече !! Честито на дамите с + тестчета. На Кактус ѝ стискам палци здраво.❤❤ Аз утре съм на втория си преглед от както видях двете черти. Голямо повръщане му хвърлям ама предполагам че е за добро😄  Целувам ви всички💚

# 665
  • В страната на мечтите.
Благодаря на всички за пожеланията. Вярвайте - мечтите се сбъдват!
Аз още не мога да повярвам, защото бабата на ММ почина наскоро, майка му и брат му са болни за трети път от ковид (направо имах чувството, че само лоши неща се случват и че не заслужаваме нищо хубаво) и не бяхме много редовни, а аз тотално се бях отказала, че този месец може да е станало.

Даже имах толкова идеи как да кажа на мъжа ми, но нищо не се получи, защото не издържах и просто му изпратих снимка на теста и чаках да види и да ми се обади, а той изобщо не разбрал за какво става дума и само ми написа "добре", защото си помислил, че е снимка на тест за овулация и аз такъв рев му дръпнах, защото си помислих, че не се радва. 🤣🤣 Исках да му направя хубава изненада и да го шокирам, а накрая той шокира мен 🤣

# 666
Ох, голям екшън беше при мен. В понеделник ходих при лекарката ми след четвъртата неуспешна инсеминация. Първо, че чаках рекордно много време, а бях без час и можеше във всеки един момент да ме викне. Следователно седях мирно пред кабинета в продължение на 3 часа, което бяха 3 часа без тоалетна. Както и да е, по едно време ме викна, искрено се разочарова, като ѝ казах, че и тази инсеминация е била неуспешна. Даде ми документи за фонда - декларации, етапна епикриза, спермограмата на половинката от последното инсе. Иска да направим цитогенетичен анализ и двамата. Вероятно щеше да иска и тромбофилии, и генетични, но тях ги имам вече. Прати ме на АМХ и там вече беше екшънът. Уж щеше да излезе в четвъртък, още във вторник се появи. Толкова висок, че апаратурата не го е хванала. Уплаших се. Аз съм със СПКЯ и по принцип знам, че е нормално при нас да е по-висок, но чак пък толкова... беше по-висок от този, който излезе преди 3 г.

На другия ден звъннах на клиниката, те ме свързаха с лабораторията, от там пък бяха възмутени как така подлагам под съмнение резултата. И помолих лекарката да се свърже с мен при възможност. Обади се, успокоява ме дълго време(страхотна жена, страхотен човек!!!), според нея е грешка на лабораторията, не си били калибрирали уредите според нея, иска да пусна пак, както и още един хормон, с които да отида при нея, след като излезе решението на фонда. Но всичко е наред. Утре отивам да подавам документите и времето до решението мисля да го посветя само на себе си - йога, разходки, филми, разкрасителни процедури, шопинг.

# 667
Трополинка , честита радост !
Момичета аз имам един въпрос.
Решили сме този месец да е последния в който правим стимулация, и ако не стане да преминем към инвитро. (Ще се самофинансираме)
Въпроса ми е колко се бави самия процес и какви изследвания трябва да си направя ? Когато попитах Шефкетова колко струва, ми каза 4800-5000 лв , но забравих да попитам в тази сума включени ли са изследвания.Искам да съм напълно подготвена за да се случат по-бързо нещата .
Успех на всички! ❤

# 668
  • София
Дриймър, моето ин витро на ЕЦ ( без стимулация) излезна около 3000лв в Щерев с включени изследвания и всичко. Те самите изследвания не са толкова скъпи, лекарствата, пункцията, оплождането и трансфера оформят скъпата част

# 669
Трополинка,тихичко честито и до финал!
Dreamer мисля ,че всичко влиза в тази сума.Ние по фонда правихме,плащахме си само предварителните изследвания.
Аз утре ще пускам ЧХГ и за пръв път в живота си ще се моля да пада .Доки каза ,че така ще е най добре.Да пада и да идва цикъл.
Тази година ни тръгна отвратително,януари дъщеря ми изкара много тежък ковид.Пневмония ,припадъци и накрая за капак енцефалит.Сега и това.Но се надявам ,да минава лошото и да идва хубавото вече.Не само за нас, а за всички!
И накрая нещо хубаво ,че много черен пост излезе.Имаме си бебе-куче Blush

# 670
Дени, съжалявам миличка. Прегръщам те силно❤️. А кученцето е душичка 😍❤️.

# 671
Трополинка,тихичко честито и до финал!
Dreamer мисля ,че всичко влиза в тази сума.Ние по фонда правихме,плащахме си само предварителните изследвания.
Аз утре ще пускам ЧХГ и за пръв път в живота си ще се моля да пада .Доки каза ,че така ще е най добре.Да пада и да идва цикъл.
Тази година ни тръгна отвратително,януари дъщеря ми изкара много тежък ковид.Пневмония ,припадъци и накрая за капак енцефалит.Сега и това.Но се надявам ,да минава лошото и да идва хубавото вече.Не само за нас, а за всички!
И накрая нещо хубаво ,че много черен пост излезе.Имаме си бебе-куче Blush
Честит нов член на семейството !
Много е сладичко , направо искам да го нацелувам !!
Много искам кученце , но мм е твърдо против.

# 672
Дени, много сладичко кученце имате, да ви е живо и здраво! Ние чакаме скоро да си вземем котенце (още суче). Мисля, че много добре ще ни подействат тези животинки. Носят радост.

Стискам ти палци всичко да мине леко и да продължите смело напред! ❤

# 673
denni, много сладко кученце имате, да е здраво и игриво. Хайде, нека ти идва, да не е извънматочна и скоро напред с нови сили. След лошото идва хубаво. При вас вече е дошло хубавото на 4 лапички.

stonefaced, супер план имаш. Посвети се на себе си, релаксирай, разкраси се, а после ще имате едно много чакано и обичано бебе с красива и доволна майка.

Кактусче, стискам палци да се закрепи здраво едно силно и здраво бебе и скоро да се похвалиш с отлично ЧХГ и после със сърдечен ритъм

# 674
So close, много ти благодаря ❤️ Ти как си?
За съжаление в момента съм с 38,3 и всичко ме боли. Гърлото леко ми драска и друго няма. Дано моята точица се окаже борбена! 🙏🙏🙏
Дени, много съжалявам, миличка 😔 Прекрасно кученце. Пожелавам ти само щастливи моменти от тук насетне!

Общи условия

Активация на акаунт