Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 938
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, луда съм за връзване. Днес нали е късметлийски ден, нещо ме прихвана да правя тест за Б. Последния ми цикъл беше на 28.01,знам, че е раничко, ама.. Направих един believe, с чувствителност 20, има някаква мнооого бледа сенчица точно където трябва да е втората чертичка, но като го снимам, излиза размазано и не се вижда, така че не мога да ви го покажа.
Разглобих теста и така малко повече се вижда и ми се струва, че розовее, но е по-тънка от контролната черта.
Това ли е изпарителна черта или все пак да се надявам на чудо?

Кактусче, чакаме да споделиш как мина процедурата. Не съм спирала да стискам палци.

# 616
Много ви благодаря за подкрепата, момичета! ❤️❤️❤️ Аз лично не си падам по нумерологията, но се надявам днешната дата да ми донесе късмет 22.02.2022 😍 Аз се прибирам към Бургас с едно бластоцистче в коремчето. 💕
Успех на всички! 🍀
ПП Greyspirit, стискам ти палци утре да е категорична тази чертичка! ❤️🍀🤞

# 617
Кактусче, от днес си мисля че ще започнеш да вярваш в нумерологията.

# 618
Късмет, Кактусче и от мен. Чакаме положителен тест и от теб след няколко дни Heart

# 619
Стиснати палци, Кактусче!
Тихичко честито на момичетата, видели двете черти, и нека всичко нататък да се развива като по мед и масло!
Аз имам няколко дни до М, днес ме засърбяха ръцете за тест, но нали си обещах, че този път няма да правя преди деня на М, та засега удържам. Simple Smile
Успех на всички, дано още много двойни чертички да има този месец! И другия! Изобщо, тази пролет всички да сме се изнесли в отчетната! 

# 620
  • На изток от Ада
Кактус, дано Бог ти даде бебче!

# 621
  • Nederland
Кактус , вълнувам се с теб , дано дано да бъде !! 🍀 Другите положителни твстове пуснахте ли кръвен , аз няма къде да пускам и ще чакам деня на М , ако не дойде в понеделник звъня на гинеколога ми ( като ги знам колко са бързи с часовете ) Имам утрогестан , не ми се ще да прибягвам до него без лекарско предписание , но при нас нямат такава практика ..

# 622
Много сте мили всички! Благодаря ви❤️
Мишелинка, ако преди си имала проблеми с прогестерона, започни Утрогестан. Няма да ти навреди. Аз също много се вълнувам с теб! 🍀 Чакам положителен ъпдейт! 🤞🤞🤞

# 623
Здравейте, момичета. Имам едно питане,понеже правим опити за бебе и лекаря ми изписа да пия дуфастон, но днес  леко получих зацапване, днес ми се пада точно да ми дойде Ц. Има ли смисъл да правя тест или е ядно че това е цикъла:( (да поясня, че не съм спирала дуфастона, каза ми да направя тест и ако е отрицателен тогава да го спирам)

# 624
Честити чертички момичета !
Пожелавам ви ТЛЪСТИ ЧХГта и пухкави скорпиончета !
Кактусче , честито ти бластоцистче ! Да си стои на топличко при мама до финала ! Това е твоето бебче вярвам го !
Ема ,  ако е цикъл ,дори и да продължиш дуфастона ще ти дойде.
Изчакай до утре и ако тръгне цикъл го спри .
Успех !

# 625
Честити чертички момичета !
Пожелавам ви ТЛЪСТИ ЧХГта и пухкави скорпиончета !
Кактусче , честито ти бластоцистче ! Да си стои на топличко при мама до финала ! Това е твоето бебче вярвам го !
Ема ,  ако е цикъл ,дори и да продължиш дуфастона ще ти дойде.
Изчакай до утре и ако тръгне цикъл го спри .
Успех !
Благодаря. Т.е дори и да си пия дуфастон пак може да си ми дойде цикъл, така ли? А аз си мислех, че когато го спра и до няколко дни ще дойде.

# 626
Колко много положителни тестове. Честито, момичета!
Кактусче специално за теб мятам памперси от моя младеж, който днес става на 3 месеца.

# 627
[video][/video]дано всяка една от нас скоро да види две чертички от твоя прашец и да си имаме здрави бебета успех на  всички

# 628
Дриймчеее, много ти благодаря ❤️
Адашче, да ти е жив и здрав юнакът, колко бързо минава времето. Хващам си от памперсчетата, благодаря ти ❤️😘

# 629
Кактусче, стискам палци бластоцистчето да се закрепи здраво на топличко и меко, и да се развива здраво и силно!
На всички момичета честити две чертички! Heart

Общи условия

Активация на акаунт