Тлъсто ЧХГ очаквам, за да спра да се оплаквам ! ~бебеправене 402~

• 31 938
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
Ох, Кактус, това пък сега от къде се взе. Да се надяваме, че не е Ковид, и при по слаб имунитет ще се захване много силно. Абе може да си ги приказвам някакви глупости, ама съм сигурна, че ще се държи силно и ще имаш едно пухкаво бебче с голяма усмивка.

# 676
След лошото идва хубаво!
Да но бъде по-скоро за всички!
Дени, дано всичко мине най-леко за теб.❤
Кактусче,  стискай зъби,  запази спокойствие . Дано ти размине бързо!

# 677
Кактусче,ние като правихме ин витро ,бяхме някаква кекава група.10 вървяхме заедно и след трансферите почти всички вдигнахме температура .Мен гърлото ме болеше много ,не просто ми драскаше,с много запушени носове бяхме всички.
Та исла за гърлото,биозин мама,капки за нос Мукоплант.И ни разрешиха парацетамол.
Всички вече са в 8мия месец,въпреки неразположенията, които имаха.

# 678
Кактусче, съжалявам, бързо да се оправяш и дано наистина точицата е борбена и да се закрепи! Purple Heart

Дени, гуш и от мен! Бъди силна, знам много добре през какво преминаваш в момента. Наистина ЧХГ да пада е най-добрият възможен сценарий и искрено ти желая да е така и да се успокоиш, а много скоро да се похвалиш с 2 две чертички отново /казват, че след БХ става бързо/. Кученцето е разкшно!!! Heart Eyes

И ние също си проъчахме бебе кученце, вчера го платихме...полудяла съм от радост и го чакам с нетърпение, по принцип трябва утре да дойде, но...от Украйна. С днешните събития не знам какво ще стане  и съм много разочарована Sad така се бях зарадвала, че ще има нещо, което да ме прави щастлива и да ме разсейва от неприятните емоции около неуспешните опити... Все пак стискайте палци да успеят да ни го докарат Disappointed

# 679
Кактусче, ще е борбено бебето, ти също и ще се наредят нещата! Почивай си и взимай лекарствата, които е позволено.
Аз се готвя за 4-та инсеминация и ако не стане, ще мога да подам документи за фонда. Стискам ти палци.

# 680
Кактусче, дано не повлияе температурата и всичко да е наред! Взимай добавки, подходящи за бременни, както са те посъветвали момичетата. Аз моите деца ги лекувам с инхалация със сода и лайка, това също може да пробваш. Поне няма да навреди.

Licorne, надявам се да ви докарат кученцето.

So close, пожелавам ти да е успешна тази инсеминация!

# 681
Дени, пожелаеам ти накрая всичко да е наред! Кученцето хубаво ще те държи във форма и ще си готова на 100% като дойде бебчето! Заповядай при нас в кучешката тема Simple Smile

Кактусче, стискам силно палци и на краката! Кога трябва да нашравиш тест? Flowers Four Leaf Clover

licorne, и аз лежа сега на тая кълка, ще след БХ ще стане вече.

Моята овулация ще позакъснее явно. Много се надявах да е утре, както обикновено, и да се разпишем преди стресовия уикенд, ама... Утре имам час за АГ та ще видим.

# 682
Здравейте момичета, аз се разписвам с много тежък ПМС - страшни болки в гърдите, не мога да легна по корем, едвам си търпя сутиена Scream , обливат ме топли и студени вълни, замаяно ми е, едвам работя.
Лошото е, че всичко това може наистина да е редовния ПМС. Всеки момент трябва да ми дойде, може би до ден, два, изключително много се изкушавам да си купя тест, лошото е, че ако го направя сега няма да е със сутрешна урина, пих вече кафе, вода, но все се надявам, ако има нещо, ще го засече...Sweat

# 683
Много ви благодаря за подкрепата, прекрасни! ❤️ Правих бърз тест и е отрицателен, ако може да му се вярва. ММ също е леко настинал. Все още съм с 38,3, но не спирам компресите 😁 След малко ще пия още един парацетамол 😊 Аз по принцип съм си кекава. Може наистина това да е добър знак и на 5ти март да се похваля. 🍀❤️🙏 От болницата казаха да пия парацетамол и да се свържа с докторката. Трябва и в лошото да виждаме хубавото!
So close, айде да ти е на късмет четвъртата инсеминация!

# 684
Кактусче Бързо оздравяване. Не искам да те плаша, но при мен чак на 5я ден теста показа, че имам Ковид. Чакаме на 5ти март един много хубаво положителен тест за бебче.

Трополинка Честито и на теб. Успешна бременност и до финал.

# 685
Момичета, извинявайте, че пак ви спамя. Имам мнооого бледа черта, която се вижда само под определен ъгъл и то след като осветих теста с фенерчето на телефона. 😂 Много вероятно е да се престаравам и да виждам линийката отдолу, която се очаква да се оцвети. Утре сутрин ще повторя вече както си му е реда и при хубава новина ще пиша. 🥰
Хубав ден на всички!

# 686
Трополинка, радвам се, че ни навести да споделиш добрата новина!
Лека бременност ти желая и да наминаваш пак! Nature Star2

Дени, съжалявам за случилото се.. стискам палци за възможно най-добрия развой! Heart

Bellflower, amber1310, чакаме и от двете ви положителен тест утре! Nature Sparkles Nature Star2

shantall, хубаво, че вече си имате план, който да следвате!
Пожелавам ти да си бременна преди да изтекат 6-те месеца! Flowers Four Leaf Clover

stonefaced, голяма въртележка е било при теб!
Време ти е наистина за нещо отпочиващо преди пак да се качите на нея. Nature Star

Dreamer Heart, хубаво е, че сте си начертали план, нека още този месец се изненадате приятно! Flowers Four Leaf Clover

Kactus, стискам палци за борбената ти точица и след 10 дена да се похвалиш с високо ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

So close, успех с инсеминацията! Имате ли вече дата?

Аз днес си пуснах изследвания за глюкоза, инсулин и гликиран хемоглобин и чакам следобед резултатите.

# 687
Днес си пусках назначените от Калчев изследвания и май имам някаква форма на анемия заради липса на Б12. Естествено и витамин Д никакъв го няма. Хомоцистеинът ми е 6.7, а май тук бях чела, че трябва да е под 5. Б12 уж го бях навакасала преди време и октомври беше добре за разлика от желязото. Когато едното е добре като нива, другото е ниско. Не знам, може би не усвоявам нещо като хората.

# 688
  • София
момичета, гелчето за подпомагане как го ползвате? в смисъл колко време преди действието го слагате?

# 689
  • Казанлък
Кактусче, стискам ти палци да ни се похвалиш на 5 март Heart

Аз днес за съжаление се разписвам с М. Предишните месеци ми зацапваше един два дни предварително, а този месец как ме трикна и си тръгва изведнъж.

Общи условия

Активация на акаунт