Раждане в АГ болница ''Свети Лазар''- тема 2

• 45 969
  • 565
  •   1
Отговори
# 330
Аз бях секцио, възстанових се доста бързо то си е до оргазъм също, но и като цяло при мен имаше и необичайна ситуация по време на нея и се справиха доста професионално (мъжа ми присъства). Около 10 месеца по-рано бях на коремна операция в многопрофилна болница, беше ужас. Хубавото е че избираш екипа и хората не са претоварени със сто пациента на ден и се стараят. Все пак е частна болница Simple Smile При кой лекар се следиш също е важно.

Как е секциото в Св.Лазар ? Има ли доволни или недоволни ? Притеснява ме, че не е многопрофилна болница, а това все пак е операция, но пък е по-малка и може би повече персонално внимание ще обърнат и ще са по-внимателни ? Не знам.

# 331
Аз бях секцио, възстанових се доста бързо то си е до оргазъм също, но и като цяло при мен имаше и необичайна ситуация по време на нея и се справиха доста професионално (мъжа ми присъства). Около 10 месеца по-рано бях на коремна операция в многопрофилна болница, беше ужас. Хубавото е че избираш екипа и хората не са претоварени със сто пациента на ден и се стараят. Все пак е частна болница Simple Smile При кой лекар се следиш също е важно.

Как е секциото в Св.Лазар ? Има ли доволни или недоволни ? Притеснява ме, че не е многопрофилна болница, а това все пак е операция, но пък е по-малка и може би повече персонално внимание ще обърнат и ще са по-внимателни ? Не знам.
Благодаря! Те и Токуда и Надежда са частни, но си имат по много пациенти на ден и не е така персонално отношението.

# 332

Най-доброто място за перфектното секцио- по метода Щарк. За персоналното отношение можете да бъдете сигурна, че го има. Плюс комфортна среда, любезен персонал и съвети от екипа за следродилна грижа. Говорим за специализирана болница, където отношението към пациента е налице, не сте на конвейр.

# 333
Димитров е най-добрия, само заради него бих избрала болницата.

# 334
Ох, много сериозен ми изглежда на снимките, ама ако е за секцио все пак е важно да е добър хирург.

# 335
Уникален е, при него секцио, пациент съм му от 15 години.

# 336
Ох, много сериозен ми изглежда на снимките, ама ако е за секцио все пак е важно да е добър хирург.

Да, изглежда сериозен, но е душа човек. И голям професионалист. Всички са добри хирурзи и пак казвам, че секциото там е по метода Щарк. Малко си гинеколозите, които го практикуват. Плюсовете от този метод са доста от гледна точка възстановяването на майката.

# 337
С Ла Вита Нова анестезиолога не става, така че по - добре избирайте друг екип, ако решите да сте в тази болница със секцио.

# 338
С Ла Вита Нова анестезиолога не става, така че по - добре избирайте друг екип, ако решите да сте в тази болница със секцио.

Всички анестезиолози в болницата работят с Ла Вита Нова. Няма конкретен, който да е само с тях.

# 339
Ох, защо не става ?  Но то навсякъде не можеш да си избираш анестезиолог и реално е който се падне.

# 340
Ох, защо не става ?  Но то навсякъде не можеш да си избираш анестезиолог и реално е който се падне.

Не знаех. Едно от момичетата ползваше услугите на анестезиолога и не ѝ улучиха подходящият нерв, та беше обездвижена от вратът надолу (трябваше от кръста надолу), а била готова вече да ражда. Та, чакали да я отпусне, за да роди.

# 341
Кой е бил анестезиолога? При мен беше д-р Хубенова, моят д-р много държеше тя да присъства на секциото и с нея си правих и консултацията преди това. Като цяло идваше да ме види всеки ден след операцията, и съм доста доволна.

# 342
Кой е бил анестезиолога? При мен беше д-р Хубенова, моят д-р много държеше тя да присъства на секциото и с нея си правих и консултацията преди това. Като цяло идваше да ме види всеки ден след операцията, и съм доста доволна.

Нямам идея, беше млада. Аз също имах предварително консултация с жена-лекар, която бе около 40 годишна. На нея бих имала доверие, иначе - не.

# 343

Нямам идея, беше млада. Аз също имах предварително консултация с жена-лекар, която бе около 40 годишна. На нея бих имала доверие, иначе - не.

Не сте запомнила името на анестизиолога? Аз помня имената на всички, които бяха в екипа ми за раждане. И няма как да има парализа от врата надолу, говорите глупости.

# 344
Здравейте, да попитам някоя скоро раждала мама в св Лазар при Олга и екипа на “Ла вита нова” дали има и по - важното - раждала след секцио и/ или увита пъпна връв около плода. Ще се радвам някоя да сподели опита си от там

Общи условия

Активация на акаунт