Раждане в АГ болница ''Свети Лазар''- тема 2

• 45 948
  • 565
  •   2
Отговори
# 360
Видях на сайта и че има анестезиолог с 30г опит, не може ли да си избереш кой да бъде на операцията ?
Не знам да има такава опция, но може да попитате. На мен срещата с анестезиолога беше няколко часа преди секциото, взе ми анамнеза, направи бързо екг и разясни за упойката.

# 361
Здравейте! Интересувам се, ако раждането е секцио, бащата в кои случаи може да присъства, само при екипа на Олга или и при всички други има тази възможност? Също доктор Паликов, от екипа на Олга, прави ли секцио по Щарк, понеже моето първо е по този метод, ако сега пак се наложи, ми се иска пак да е, но повече искаме бащата да присъства, дори и секцио да се наложи?

# 362
Видях на сайта и че има анестезиолог с 30г опит, не може ли да си избереш кой да бъде на операцията ?

Трябва да може, аз държах на д-р Хубенова от самото начало, защото ми допадна като ни запознаха. Има успокояващо присъствие. Харесах я чисто човешки, не на база на дългогодишния опит Simple Smile Страхотна е! В Свети Лазар няма слаб специалист - мисля, че който и анестезиолог да влезе на раждането ви, всичко ще  е наред.

# 363
Здравейте! Интересувам се, ако раждането е секцио, бащата в кои случаи може да присъства, само при екипа на Олга или и при всички други има тази възможност? Също доктор Паликов, от екипа на Олга, прави ли секцио по Щарк, понеже моето първо е по този метод, ако сега пак се наложи, ми се иска пак да е, но повече искаме бащата да присъства, дори и секцио да се наложи?
Ако първото ви секцио е щарк, то и второто ще бъде такова със сигурност, както и обратно. При секцио бащите са в операционната до Вас. Моето беше планирано, след като ми поставиха упойката, мъжът ми беше през цялото време зад мен. Като извадиха бебето ми дадоха да го гушна, снимаха ни още на операционната тримата, след което таткото отиде с неонатолога в съседната стая да прегледат бебето, има стъклена преграда, така че ги виждате и там. След това веднага ме преместиха в самостоятелна стая, таткото вече ме чакаше вътре с бебето, донесоха ни легълцето, мляко, вода и биберон и до вечерта бяхме заедно, бебчо го взеха след като таткото си тръгна.

# 364
Ако първото ви секцио е щарк, то и второто ще бъде такова със сигурност, както и обратно. При секцио бащите са в операционната до Вас. Моето беше планирано, след като ми поставиха упойката, мъжът ми беше през цялото време зад мен. Като извадиха бебето ми дадоха да го гушна, снимаха ни още на операционната тримата, след което таткото отиде с неонатолога в съседната стая да прегледат бебето, има стъклена преграда, така че ги виждате и там. След това веднага ме преместиха в самостоятелна стая, таткото вече ме чакаше вътре с бебето, донесоха ни легълцето, мляко, вода и биберон и до вечерта бяхме заедно, бебчо го взеха след като таткото си тръгна.

При кой доктор бяхте? Звучи чудесно и точно това, което търсим.

# 365

При кой доктор бяхте? Звучи чудесно и точно това, което търсим.
При д-р Славкова бях. При нея направих двете морфологии, много ми хареса като излъчване и отношение, изключително топъл човек. Сега вече е минала повече от година и половина от операцията и съм много доволна, макар да съм оперирана по пфанещил. Белегът е доста изтънял, нямам придърпвания и болки, така че определено бих казала, че е добър специалист.

# 366
Какво съвпадение, всичките морфологии правих при нея с предната бременност и мислех и сега да я търся, тогава работеше във Фемина, което ни е близо и ми беше удобно. Аз също бях доволна от отношението и, много ми обясняваше и дълго време продължаваше всеки преглед, гледаше всичко подробно и много ръчка бебето да се покаже, че да имаме хубави снимки и да е измерила точно нещата, а то все се криеше и завърташе, както не е удобно, но тя упорстваше. Обаче знам, че не всички лекари умеят да оперират по Щарк, поне аз като раждах бяха по 2-3 във всяка болница, а в някои болници дори нямаше такива, ще се поинтересувам, има доста време, ще запиша час и при Славкова, директно ще я питам нея.

# 367
Здравейте, аз не се следя в Св. Лазар , ако искам да раждам там секцио трябва да си запиша час при някой лекар (сега съм 29 седмица) и да говоря с него, така ли е , до колкото разбирам ?

# 368
Здравейте, аз не се следя в Св. Лазар , ако искам да раждам там секцио трябва да си запиша час при някой лекар (сега съм 29 седмица) и да говоря с него, така ли е , до колкото разбирам ?
И аз не съм следяла бременността там, правих само морфологиите. Отидох в 36та седмица, запазих дата за секцио, подписах договор, платих капаро и последните две седмици ходих на тонове там.

# 369

Аз раждах там при д-р Николова, която е съсобственик на болницата. Много е печена и винаги ще намери добра дума, все ще ви вдигне духа с нещо. Препоръчвам я. Иначе разлгедайте сайта им, вижте и мненията тук. Мога да споделя моя опит със Свети Лазар, ако се интересувате.

# 370
И аз не съм следяла бременността там, правих само морфологиите. Отидох в 36та седмица, запазих дата за секцио, подписах договор, платих капаро и последните две седмици ходих на тонове там.
Не е ли късно 36 седмица. Притеснявам се попринцип, че нали в София всичко месеци предварително става. А тоновете там ли правехте ? Вие при кой лекар бяхте Simple Smile ?

# 371
Не е ли късно 36 седмица. Притеснявам се попринцип, че нали в София всичко месеци предварително става. А тоновете там ли правехте ? Вие при кой лекар бяхте Simple Smile ?
Бях си запазила час месец преди това, но тъй като живея в чужбина се прибрах специално за раждането, затова беше малко в последния момент. Правих там тонове последните две седмици, секциото ми беше 38+5 при д-р Славкова.  По-принцип ако няма предпоставка секциото се прави максимално близо до термин.

# 372

Не е късно, само проучете при кой лекар искате да сте. От заетостта му ще зависи всичко.

# 373
Да, това е принцип на работа и с другите лекари, не само с екипа на Олга Дукат. Извън темата за анестезиолога - ползвам педиатричен пакет в Свети Лазар и го няма сценария, в който звъня по спешност и Божинова не вдига. Жената реагира 24/7. Казвам го, защото това е поредното нещо, за което може да се разчита на тях.

Здравейте,

Можете ли да споделите малко повече информация за педиатричният им пакет -
какво включва и на каква цена ориентировъчно?

# 374
Да, това е принцип на работа и с другите лекари, не само с екипа на Олга Дукат. Извън темата за анестезиолога - ползвам педиатричен пакет в Свети Лазар и го няма сценария, в който звъня по спешност и Божинова не вдига. Жената реагира 24/7. Казвам го, защото това е поредното нещо, за което може да се разчита на тях.

Здравейте,

Можете ли да споделите малко повече информация за педиатричният им пакет -
какво включва и на каква цена ориентировъчно?

Здравейте, разбира се Simple Smile Цената мисля, че беше малко над 2000 лв. Добре е да звъннете и да попитате, защото може да е актуализирана от новата година. Иначе в пакета влизат 13 консултации, всички имунизации за първата годинка, всякакви клинични прегледи, профилактични изследвания ... На мен най-важното ми е, че д-р Божинова вдига телефон като имам проблем и е 24/7 на разположение.

Общи условия

Активация на акаунт