КАУФЛАНД - тема 54

• 50 086
  • 766
  •   1
Отговори
# 225
  • Карлово
Може ли да споделите цените на торбичката с Мини и термочашата Бенетон?
При нас всичко беше разбъркано, а машините за проверка на цена не работеха.

Бихте ли споделили дали и при вас не работят машините за проверка на цените.
Забелязах, че при нас вече от доста време работи 1 от 3 машини, или и 3-те не работят. Thinking
И при нас не работеха.

# 226
  • София
Не видях белачки в Кауфланд.  Сутиени имаше само 3 кутии и то много големи размери. Купих чорапи 7 чифта за 5лв. И от чорапите Adidas. Имаше само един долен чаршаф. Размерът ме устройва, взех го. Но бих купила още поне 2 бр.
Купих Тинландзии. Много ги харесвам! От хранителните продукти само маслини взех.  Утре пак ще ходя. Дано изкарат още стоки с намалени цени и да е по-подредено

# 227
Зачовърка ме сега с тези белачки - дали да се пробвам да ги търся?!

# 228
За лакочистителя - щом е толкова намален, значи ще го спират от продажба, където каквото е останало.
За липсата на етикети на свършили артикули - чувала съм, че не трябва да оставят празно място и запълват с наличните продукти.

# 229
  • Стара Загора
Здравейте! Някъде в Бургас виждали ли сте от сутиените 2 броя за 10лв? В Меден рудник два дни търся и няма.

# 230
При нас онзи ден имаше белачки, но въобще не ги погледнах отблизо.😆 Сториха ми се скъпи за 5 лева, изобщо не съм разбрала, че са Бьорнер...😁 Все пак, за какво служат всичките им релефи, отделящата се част, че не мога да разбера? 🙂

# 231
  • Русе
Зачовърка ме сега с тези белачки - дали да се пробвам да ги търся?!
Не видях белачки сутринта.

Въобще... трагедия. И чорапи нямаше.

Ето положението при лакочистителите
Скрит текст:

Долче, цели 3 кашона имаше от твоята напитка. Отвътре бяха с червени капачки Взех си 1 златен буркан.
Скрит текст:

И едно кило портокали си взех и си излязох.
Довечера ще мина за арабски питки и бланширани картофи и ще огледам пак намаленията.

Ауу! Портокалите са ужасни! А уж сочни и сладки. Не знам дали си личи, ама са съсухрени. ..и са кисели
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 14:57 от viki_1974

# 232
В София има ли някъде от намаления лакочистител?

# 233
viki_1974, благодаря! Спести ми ходенето. В Дружба не ми се ходи заради една белачка.

# 234
Здравейте! Някъде в Бургас виждали ли сте от сутиените 2 броя за 10лв? В Меден рудник два дни търся и няма.
Във понеделник имаше в Кауфланд  - Изгрев бях там рано сутринта имаше дам.сутиени и потници, мъжки слипове.

# 235
  • София
В София има ли някъде от намаления лакочистител?

Сутринта имаше в Кауфланд, Люлин 6.
Днес пак ходих до Кауфланд в ранния следобед. Намерих белачките  и разбира се, взех. За котката взех една опаковка пауч на Феликс. Дано да го хареса. Сутиени вече нямаше.

# 236
Олеле, много далече. Ако няма в някой по-близък до мен район, ще взема от Джъмбо.

# 237
  • София
Олеле, много далече. Ако няма в някой по-близък до мен район, ще взема от Джъмбо.

Понеже днес ходих допълнително до Кауфланд, отпада утрешното ходене. Може би в петък сутринта  ще ходя и не проблем тогава да ти взема.

Лакочистителят от Джъмбо е в пъти по-добър от този на Кауфланд! Малко е по-скъп. С около 1 лв., но количеството е повече. Доказано добър лакочистител!

# 238
Така ли?! Аз не съм взимала от Джъмбо. Кой препоръчваш? Сигурно има различни видове, с/без ацетон...

Много благодаря за предложението да вземеш от К! Flowers Hibiscus

# 239
  • София
Така ли?! Аз не съм взимала от Джъмбо. Кой препоръчваш? Сигурно има различни видове, с/без ацетон...

Много благодаря за предложението да вземеш от К! Flowers Hibiscus

Ето този:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт