КАУФЛАНД - тема 54

• 50 112
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
Вики, даже и в Кауфланд съм виждала. За килими, дамаски и т.н. Шампоан/пяна, втрива се в тъканта, после се изчетква или обира с прахосмукачка, според указанието на препарата. Трябва да видя дали има при мен останало нещо, да ти снимам. Май на Астониш последно купувах. Обаче дали ще изчистят бяло до бяло, не знам. 🤔
Тези за килими ги знам. Имам такъв лидълски, купуван преди години. Мислех,че за обувки ще е нещо специално.

Долче, не сме пробвали с магическа гъба. Но аз имам едни бели кецове и съм пробвала да ги чистя с нея. Подметката си остава мръсна. Та затова и не сме опитвали.

А ръкавиците си ги пера на ръка. Не се свиват.
Велурено яке съм пускала в пералнята веднъж. Стана малко по-твърдо, но после се очупи.

# 181
  • На изток от Ада
Да, торбичката с Мини е 5 лв. Дисни са скъпи...

# 182
И при нас торбичките с Мини бяха в коша от 5 лв...

# 183
  • На изток от Ада
Долче, няма Инка в К. Може да й сменят опаковката.

# 184
Дано това да е причината...освен да правят капачките от по-биоразградима пластмаса...🙂

# 185
В магазина на Кукуряк3 ( Овча купел-София) в 17ч нямаше нищо интересно от разпродажбата( по мое мнение)
Скрит текст:

# 186
В някои филиали на старите опаковки ли ще е "инката". 🤔Понеже не е изтеглена.

# 187
  • На изток от Ада
При нас няма ни една инка, дори етикет

# 188
При нас няма ни една инка, дори етикет
И при нас е така. Ни с червена, ни със златиста капачка...и никакъв етикет или празно място. Показах снимка снощи...
Соул, пастата за зъби Хомеопатика е намалена на 3,99 лв- само вариантът с кокос, всички други вкусове са по 4,99 лв в Кауфланд.😉

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 20:37 от dolce miele

# 189
  • На изток от Ада
Долче, и лакочистител няма, има много намален етикет за без ацетон

# 190
Пастата за зъби я намаляват над 30% при кампания, така че дори при това увеличение ще я чакам на около 3,50. Ако не, по другите вериги и дрогерии.

# 191
Белачката на Бьорнер е жестока! Добре, че една служителка вчера ми  каза, изобщо да не се колебая, че аз й се кумех на 5 лева😀 И нормалната цена си заслужава!
https://www.topshop.bg/belachka-6v1-boerner

# 192
  • оттам, откъдето започва България
Може ли да споделите цените на торбичката с Мини и термочашата Бенетон?
При нас всичко беше разбъркано, а машините за проверка на цена не работеха.

Бихте ли споделили дали и при вас не работят машините за проверка на цените.
Забелязах, че при нас вече от доста време работи 1 от 3 машини, или и 3-те не работят. Thinking

# 193
  • Пловдив
Може ли да споделите цените на торбичката с Мини и термочашата Бенетон?
При нас всичко беше разбъркано, а машините за проверка на цена не работеха.

Бихте ли споделили дали и при вас не работят машините за проверка на цените.
Забелязах, че при нас вече от доста време работи 1 от 3 машини, или и 3-те не работят. Thinking
При нас работят, днес проверявах цени,че не им вярвам особенно на етикетите.

# 194
Днес не работеха при нас, нито една. Попитах една служителка и тя се направи на ударена, после касиерката каза, че цял ден се оплакват много хора.

Общи условия

Активация на акаунт