КАУФЛАНД - тема 54

• 49 902
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
От замразените риби сме взимали 3 вида хек, сьомга котлет, скумрия, пангасиус. Пангасиусът не е моето...Дребният хек с кости- също. Филетата хек са супер за нашия вкус, сьомгата на шайби също, на мен и скумрията ми е ок. Мерлузата не съм я пробвала, но май и тя е поне 2 вида...едната изглеждаше дребна и костелива.

# 91
  • София
Маслена риба съм яла печена на скара.
Но беше купена размразена от рибния магазин срещу пазара в Младост 1.  Влязох да купя за ММ печена скумрия, видях маслената и инвестирах. Одобрихме я и двамата, но после така и не случих на нова доставка. Не знам замразената в К. как ще е.

# 92
Идвам да благодаря на Долче и на Насето, за коментирания лакочистител! Flowers Hibiscus
Имаше един, единствен, без цена. Сканирах го, излезе 0,75 лв. Супер, ще имам за доста време. Simple Smile
Другата седмица също ще има доста неща за мен, доволна съм Simple Smile Маслини Услу, ще се заредя подобаващо, че и цената им е съвсем нормална, зехтин може, въпреки, че имам. Домати Рома, на нормална цена, дано са хубави.

# 93
Долче, златна си! 🌼 Пазарувах от Т-маркет.

# 94
  • София
Момичета от Варна, моля ви, ако видите някъде този шкаф за баня, но в бял цвят, пишете ми на лични.
Скрит текст:
Снимката е направена вчера в магазина на ул.Девня, а гледам другата седмица са официално в брошурата. Преди ги пускаха в бяло, а сега са сиви. Надявам се все пак да има някъде изостанала бройка в бяло.

# 95
Долче, златна си! 🌼 Пазарувах от Т-маркет.
И аз ще ги посетя утре или в понеделник да си заредя рикота и авокадо. 🤩
Дева, при нас има само няколко броя сини лакочистители, розов и черен няма...и някои други продукти от серията на Bevola са по много малко...🤔

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 00:12 от dolce miele

# 96
  • Бургас
Момичета от Варна, моля ви, ако видите някъде този шкаф за баня, но в бял цвят, пишете ми на лични.
Скрит текст:
Снимката е направена вчера в магазина на ул.Девня, а гледам другата седмица са официално в брошурата. Преди ги пускаха в бяло, а сега са сиви. Надявам се все пак да има някъде изостанала бройка в бяло.

Препоръчвам Ви да звъннете на безплатния потребителки телефон 0800 12 220 и да попитате.

Аз доста пъти съм звънял да питам за наличности.

# 97
Моля ви да споделите ,някой ползвал ли е тигани на Spice&Soul . В брошурата на следващата седмица ги рекламират. Евтини са ,та затова се замислям дали са качествени.Приемам с благодарност всяко мнение.

# 98
  • Бургас
Моля ви да споделите ,някой ползвал ли е тигани на Spice&Soul . В брошурата на следващата седмица ги рекламират. Евтини са ,та затова се замислям дали са качествени.Приемам с благодарност всяко мнение.

Аз си взех един тиган за 10лв Cast Aluminum Pan на Spice&Soul (от бомбастичните намаления). Все още не съм го пробвал, но коментарът ти ме накара да го изпробвам сега за вечеря, и затова реших да видя как се "season a pan" (подправяне на тиган на български ми звучи странно, но явно така е превода). И след като потърсих видео в Ютуб и попаднах на това, в което се казва, че алуминиевието тигани не са за препоръчване, тъй като са токсични. Ще си купувам само Cast Iron тигани занапред.

# 99
Аз търся лек тиган,посоченият от вас Cast Iron са мисля от чугун -тежки са за мен ,(за мъже са..хахах )а и искат по- специална поддръжка.

# 100
А този зехтин  Коста Д'оро от брошурата за 10 лв,нов ли е ?Хубав ли е,не съм го виждала май до сега .

# 101
И на мен ми изглежда нов?
Купувам Коста Д'оро, но точно такъв не съм.

# 102
ВсеТая си е купил алуминиев тиган, не чугунен. Той е лек. Но алуминиевите съдове не са особено добър избор, така е. Ползвай го на по-ниска температура, за да не отлепиш покритието. Както и внимателно с приборите - дървени и силиконови са подходящи. Сезониране/омасляване не е необходимо. Уж може да подобри незалепващите качества, но то покритието, ако е читаво, си ги има.

# 103
  • Бургас
Моят Cast Aluminum Pan от Spice&Soul има PTFE покритие(от външната страна), което казват в клипа, че е токсично когато температурата достигне 572 градуса по Фаренхайт (300 градуса Целзий). Не става ясно от клипа дали има значение при PTFE покритие от външата и от вътрешната страна.

П.С. Не знам колко достоверен източник са създателите на клипа. Всеки сам си преценява как да действа Simple Smile

Едит: Сега го разопаковах. Има книжка с указания:

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 21:10 от ВсеТая

# 104
572 по Фаренхайт е 300 по Целзий. Ако тръгнеш да нагряваш празен тиган, за да метнеш върху него пържолата, може и да я достигнеш. Ако има мазнина, ще започне да пуши и ще разбереш, че нещо не е наред с Т. Но нали идеята е да няма мазнина. Тъй като съм опушвала мазнина и дори запалвала на тиган, знам, че може да се развие страховита Т.

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 21:13 от soul81

Общи условия

Активация на акаунт