КАУФЛАНД - тема 54

• 50 082
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
  • На изток от Ада
И в Кичука няма инка, а миналата седмица имаше страшно много.И черен сусам не видях.
Пак ли има евтин лакочистител, аз пак забравих да си взема.
За лакочистителя, беше много намален, 0.53 лв за 200 мл, че какво ще стане с него, не знам 🤔. Аз го купих за 1,50, скоро.

# 211
И аз си взех сутиени, не са моите, но ще ги понося за тази цена. Най-ценното забравих, моливник във формата на кофа за боклук😀, намерих го хвърлен из рафтовете и излезе 1 лев на касата.

# 212
Искам и аз такива сутиени, че съм бременна и си карам с един от Л.
Ако някой види в Бургас да пише.

# 213
  • Русе
В неделя специално бих път до магазина, заради лакочистителите, ама няма. Нямаше дори и етикет, а в четвъртък поне етикет имаше + празно кашонче.

# 214
Етикет и при нас няма. Добре, че знаех от темата какво да търся.

# 215
При нас няма такива намалени лакочистители.

Инката може поетапно да я изтеглят. Във филиала, в който проверявах за Долче, имаше, а в кварталния ми днес - не. Ако утре стигна до другия, ще погледна пак дали не са ги прибрали вече.

# 216
Соул, толкова много бяха при нас бурканите преди седмица, че направо реших, че са ги пуснали на разпродажба (в зоната за намалени хранителни стоки преди касите)...🤔
Утре мисля да им звънна на националния телефон и да си поговорим за този техен артикул. Винаги са много любезни, интересно ми е какво ще кажат. И за лакочистителите. Дали ще е необходим номер на артикул, баркод, как мислите? 🤔

# 217
В този филиал, където ги имаше, бяха около 7-8 бройки. Ако имам път утре, ще вляза да проверя. Hands V

# 218
Ако отида до края на седмицата отново дано не забравя пак лакочистител, но май няма да намеря евтин.На тази цена съм сигурна,че няма да има.
От тези намаления на мен нищо не ми хвана окото и бързо ги поминах тези кошове.Бяха и много разхвърляни трябва да родиш като кокошка, за да откриеш нещо.

# 219
При нас днес нямаше нищо смислено. Излиза, че всичко е било разграбено в първия ден. Не знам дали ще дозареждат.

# 220
трябва да родиш като кокошка, за да откриеш нещо.
Ох, телефонният ти редактор ме накара да се усмихна...🙂☺

# 221
  • Русе
Етикет и при нас няма. Добре, че знаех от темата какво да търся.
Ама при нас бяха останали само синият и черният лакочистител на цена 2,99 лв. Нали розовият е намален?

# 222
При нас имаше 2 броя от розовия лакочистител на 38 стотинки.

# 223
От бомбастичните взех стол за кола на Лорели до 36 кг за 50 лв ,същия го бяхме взели от Метро на промоция 89 лв преди година

# 224
При нас имаше 2 броя от розовия лакочистител на 38 стотинки.

Е, ти съвсем ме разби! Sunglasses
Ще ходя след малко, после ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт