КАУФЛАНД - тема 54

• 50 074
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
Долче, купих си като твоите ръкавици. Имаше и черни, доста се чудих дали да си купя и от тях, но имам много тъмно сини и се отказах. Обаче не ми се струват да са от естествена кожа? Не съм чела етикети. Бързах и не погледнах за лакочистител, но ти снимах Инката.
Има и Цикория, но тя е скъпа.

Нямаше маслини Услу? Сега ще ходя пак.

# 256
Аз бях също вчера, но цветята не бяха намалени при нас ( предиобяд). Обаче си взех бели минзухари.
От намаленията си взех страхотен тиган и термо чаша на Бенетон. Друго не си харесах Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 10:18 от JustMila

# 257
Може ли някой да снима тази чаша на Бенетон 😁🙂

# 258
Може ли някой да снима тази чаша на Бенетон 😁🙂
Заповядай

Някой виждал ли е друг цвят чаша? да взема и на половинката

# 259
Това в кой филиал? При редовното зареждане имаше от тези чаши в зелено и в още един цвят, но явно нямат останали от тези цветове. И аз исках друг цвят.

# 260
Кои луковици са подходящи за засаждане сега навън? За градинката пред блока ми трябват евентуално.

# 261
Това в кой филиал? При редовното зареждане имаше от тези чаши в зелено и в още един цвят, но явно нямат останали от тези цветове. И аз исках друг цвят.
Солу тези на бенетон ги взех от филиала в Хаджи Димитър. Ще помоля ако някой види друг цвят направо да ми вземе( за София) или пише. Незнам кога са ги пускали, нито колко са стрували Sad иначе със сигурност съм щяла да си взема.
Цветята са от Каблешков

# 262
Благодаря ти много JustMila, за бързата снимка..😉
А на каква цена е чашата 🙂

# 263
Благодаря ти много JustMila, за бързата снимка..😉
А на каква цена е чашата 🙂
И чашата и тигана бяха по 10 лв

# 264
Някой купи ли си слушалките на Сони, дали са хубави?

# 265
Ходих пак. Оказа се, че маслините Услу не са намалени за всички филиали.
Лакочистител евтин няма, само син на Бевола, съвсем  на друго място го намерих този път.
Купих черни ръкавици, ще ги подаря на сестра ми.

# 266
Ходих пак. Оказа се, че маслините Услу не са намалени за всички филиали.
Много странно...за един и същи град. Всъщност, пише отзад на брошурата за кои филиали важи промоцията, но не очаквах артикул като маслини да не е намален навсякъде. 🙂 Това в кой филиал е?
Има си обозначения за ръкавиците, а също и описание отзад от каква точно кожа са. На мен пък не ми приличат на изкуствена кожа, по-различно е някак усещането...
Моите ръкавици са черни, тези на майка ми са кафяви- и двата ми харесват много и бяха последни бройки при нас.

# 267
  • в кукувиче гнездо
Търся си термочашата на Бенетон в Бургас. Ако някой я види в някой от магазините нека да пише. В този в Славейков я нямаше.

# 268
Ясно е, че за всеки филиал е различно, и че се разпродадат изостанали ( полу-живи в повечето случаи ) бройки, но все пак дали някой е видял намалени цветя днес 😶
В понеделник при нас имаше доста повехнали орхидеи, а една дори извадена от саксията 😥 но си бяха на редовна цена 11.99 лв.
А за по 2 лв. Бих си взела 10 😊😆

# 269
  • Карлово
Аз сутринта видях куфар на колелца, малък около 50 см , от пластмаса за  50 лв.  След обед пратих дъщеря ми да го вземе, ако го одобри, но нямало.
Във вашите филиали засичалили сте?

Общи условия

Активация на акаунт