КАУФЛАНД - тема 54

• 50 048
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
  • На изток от Ада
Общо взето нищо интересно за мен. Пижамите ще видя, олио... Утре пак ще видя брошурата.

# 316
Олио ще има 10л за 28.99 на лидъл , там ще ходя аз Grinning
[/b]
Общо взето нищо интересно за мен. Пижамите ще видя, олио... Утре пак ще видя брошурата.

# 317
Тъй като бях под карантина, когато пускаха детските потници, сега ги има пак Wink да не се чудите защо толкова скоро ги пускат. За големия фен на детски потници Wink

# 318
  • На изток от Ада
[/b]
Мерси! Ще видим в Лидл, последният път около Коледа не намерихме туба  и в двата ни магазина.

# 319
Ами то при тази цена е нормално   ...никъде вече няма под 3 лв за литър ,
[/b]
[/b]
Мерси! Ще видим в Лидл, последният път около Коледа не намерихме туба  и в двата ни магазина.

# 320
  • София
Другата седмица до Кауфланд ще ходя само за червени картофи. Друго не ме впечатли. Sad
Благодаря за брошурата!  Simple Smile

# 321
Аз така и не можах да я оправя тази брошура че да виждам за нашия филиал , за това си чакам към 10 да я пуснат в каталози Grinning

# 322
Брошури - https://www.kaufland.bg/broshuri.html

Горе в дясно има опции за промяна на филиал.

# 323
Ако днес отида до Кауфланд ще намеря ли някакви хубави тигани?
Може да ми препоръчате и нещо от другаде.

# 324
Ще взема ябълки, мандарини и картофи другата седмица.
Новата цена на маслините е покъртителна.

# 325
Пиик, останала съм с впечатление, че и ти си с две момчета като мен 🤩😍
Потниците следващата седмица не са ли Само за момичета🤔
Поне аз това виждам де , за нашия филиал 🙂
Иначе имай предвид, че нашия батко е на 5.6 г. И му взех 122/128, но на ширина се сви и му е тъст тамън, за есента я му е добре, я не ( то ще му е добре, ама са му трудни за събличане в детската).
Тази седмица имаше останали 134!/140 но пък трябва да се режат на дължина и оставих за наесен други ще чакаме..
Аз харесвам Лидл- ските , защото са от Рипс и се разтягат, лесно се събличат, а и имат щампички, но уви тая година не пристигнаха, там и размера ни отговаря 🙂

# 326
Пиик, останала съм с впечатление, че и ти си с две момчета като мен 🤩😍
Потниците следващата седмица не са ли Само за момичета🤔
Поне аз това виждам де , за нашия филиал 🙂

Ау, вЕрно са само за момичета... Ех, значиииии

# 327
Бях преди час в магазина на Кукуряк,  Овча купел-София- на разпродажбата са сложили две нови маси/кошове със стока за 1лв-детски летни блузки, панталончета, потници, шапки от тези с плодчетата и плюшените играчки от същата серия-по 2лв.

# 328
  • Бургас
Ако днес отида до Кауфланд ще намеря ли някакви хубави тигани?
Може да ми препоръчате и нещо от другаде.

Обади се на националният телефон 0800 12 220 и питай за наличности, аз така правя преди да отида за нещо специално.

# 329
Момичета и момчета да попитам има ли мнения за прахосмукачката- робот на Vileda ...
Някой нещо чул, видял 😁
Става ли, върши ли си добре работата 🙂

Общи условия

Активация на акаунт