КАУФЛАНД - тема 54

• 49 968
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Да го греба чисто с лъжица не мога, гади ми се.
Ела виж моето малкото как го яде... Докато мигна и го няма Wink даже нямам идея какъв вкус има авокадото

# 496
С коренчета не съм виждала. Винаги купувам от тези в мрежа, или от К, или от Лидл, Т маркетско не.
Но ако е много твърдо, чакам да омекне и някой път го забравям. Обаче най-много да потъмнее, корени чак, не.
Много го обичам Simple Smile

# 497
# 498
Ето, Пийк, ще му вземеш на човека и от Кауфланда другата седмица Stuck Out Tongue Winking Eye

За мен кафе, ако не успея да се доредя в Л.

# 499
Някой да има мнение за комплекта за душ за баня от брошурата?

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 04:46 от Val629470

# 500
Ако става дума за двата душ-гела на Палмолив, аз съм доволна от техните душ-гелове.

# 501
Май са забравили нехранителната брошура.
Ето това е най- скъпата вода с лекичък ароматен на бъз, която съм си купувала

# 502
Айде просекото на Маги и то в Кауфланд. Много готино,че вече можеш след 00:00 да разглеждаш новите брошури.
Зехтина на промоция е хубав,нали?

Много са ми апетитни пълнозърнестите филийки с авокадо по снимки, но преди години го опитах в салата и 🤮.След този опит не смея да взема пак и да си спретна един авокадо тост да влезна и аз в тренда 😁

# 503
# 504
Хайде на дебелите тигати и тенджерки от Брио...🙂

# 505
  • София
Авокадо

# 506
На мен ми се случвало авокадо като показаното, но все от този кръглият вид, с голямата ядка. Тези които са в мрежата от Лидъл в повечето време са тип крушовидни, от тях не съм попадала на такова, и по принцип ги предпочитам.
Пийкок, и аз съм купувала тази вода, в темата за виното бяха похвали ли един коктейл с нея и вино, но накрая си остана недоизпита : ))
Долче, в това отношение съм благодарна на нввмх, научи ме да съм отворена към нови храни и рецепти, да експериментирам. Много  храни въведох покрай него. 😁

# 507
Ето това е най- скъпата вода с лекичък ароматен на бъз, която съм си купувала

Не е точно вода, типична газирана напитка си е. И да, доста скъпа е, аз пих през лятото тази със смокиня и ми хареса.

# 508
  • Сливен
Грил тигана на брио хубав ли е,с дълбоки ребра ли е?

# 509
  • Пловдив
Някой да има ютията Тефал? Като параметри ок ли е?
Имам лидълска, ама много натискане иска...

Общи условия

Активация на акаунт