КАУФЛАНД - тема 54

• 49 948
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Леми, намирала съм филе, има месо за готвене на парченца от бут, има кюфтета и кайма. Най-често кайма съм взимала, това имаше налично.

# 571
Кога правят това голямо намаление на плодове ,зеленчуци и подправки,все не съм виждала в  някой от  магазините  в Бургас?

# 572
Около час преди да затворят.

# 573
  • Русе
Божее! С тез цветя на входа - какъв рай? Жив кошмар си е. Не можеш да влезеш в магазина.
Едвам намерихме преди малко място да паркираме. Не, че в 8 часа сутринта беше по-розово. Едвам пресякох през паркинга без да ме блъсне някой.
Народа пазарува като за последно захар по 4-5 стека.
Купих си филтри за каната, 2 саксии за орхидеи, 1 пакет тор за разсадите, 12 пакета оризовки и се изнесохме. Всъщност не се изнесохме, щот' на каса се оказа, че са ни маркирали хем 12 пакета оризовки, хем 1 кашон. Та се редих на Информация да си взема обратно 15+ лв. Там пък 10 човека опашка... ММ пишман стана, че пожела да отидем в понеделник за обяд. Joy

# 574
Народа пазарува като за последно захар по 4-5 стека.
При положение, че преди 2 дни ми свърши захарта и като видях в кварталния магазин цена от 2лв за 1кг захар или 500гр на 1,09лв. Как да не се запаси човек. И аз си взех 5 пакета захар. Хем не ползвам много,  само за сладкиши. А има хора ще им трябва за зимнина, за ракия....Има и такива , които по принцип ползват много захар.  С тази разлика в цената няма нищо странно в това човек да купи една идея по-голямо количество.

# 575
  • Русе
Ами, то няма лошо. Ама и аз исках да си купя 1-2 пакета и нямаше точно, заради тези, чиито колички бяха пълни със стекове.
И ние правим ракия. Ама сега не е време за ракия. А, докато дойде, с това положение в което се намираме - "Я, камилите, я камиларя".

# 576
Момичета, какви други цветя имаше, освен показаните в брошурата..
Трябва да взимам за госпожите и за лелите в детската..
Имаше ли доволно от тенджерките на Брио 😁

# 577
Леми, режа пак чой към салатата. Не ми е хрумнало да го ям по друг начин и не знам дали може да се готви...🤔
Софи, имаше достатъчно тенджери при нас в Пловдив, но обикновено точно те не свършват в първия ден от промоцията...🙂

# 578
Нашият Кауфланд е голям и има много стоки, има и пространство. Единствено на едно нощно пазаруване го видях претъпкан и избягах. 😂 Тенджери има, а ако свършат, дозареждат. Не се сещам какви цветя има в брошурата, но на място запомних лалета различни размери, рози различни размери, букети аранжирани с различни цветя, саксийни всякакви - орхидеи, теменужки и какви ли не дребни и едри, на които дори не им знам имената. 😃

# 579
И при нас на входа се водеше войната за кофата, или да отидем в Кауфланд за цветя и да огледаме всяка китка, във всяка кофа.
Букетите лалета при нас бяха само няколко броя, и не изглеждаха добре. От другите цветя имаше много - рози, гербери, единични лалета, големи, аранжирани букети, саксии... Нищо не взех, голяма лудница беше и не ми се тъпчеше в калабалъка.

# 580
Ах, така се радвам, че минах вчера късно вечерта, при това положение. На практика бяхме аз, още 2-3 клиента, цветята и служителите, които обаче не се занимаваха с цветя, имаха си друга работа. Беше толкова впечатляващо, че една жена снимаше клипче. 😃 Май по-добре днес да не ходя по магазини въобще.

# 581
Tова някакъв вид тор за почва ли е (трябва ми почва за подправки на мен, май не е моето)?

# 582
Като ви чета то 08.03. станало като Нова година...

# 583
Като ви чета то 08.03. станало като Нова година...
Всяка година е така. Други години стоя пред магазина рано сутрин за лалета, блъсканица чудо. Тая година - букет от сапунови цветя , нали сега са модерни и толкова

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 16:47 от PeacockLove

# 584
Преди 2 часа беше нормално натоварено, ама с тая стока на пътеките не може да се разминеш. Захар доста хора взимаха.
Моркови исках, ама изобщо не са хубави, ще чакам да изкарат други.
Хванах последни бройки слънцезащитен лосион от 10 лв на 50 ст. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт