КАУФЛАНД - тема 54

• 49 940
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Кутията за киви е страхотна! Накара дъщеричката да си яде и носи и в училище киви, аз само измивам и подсушавам плодовете. 😀 Няма нужда вече да ги беля и да режа на парченца, а и в случай на неизядено, няма какво да се разтича и да пуска сок, плодовете си остават цели и свежи. 😍 А и тя се забавлява много с кутията. 🙂
Може ли да споделиш снимка на кутията. Нещо специално за киви ли?
Тара, разбира се! На страница 27-ма от тази тема съм пускала снимки на кутията за киви, публикация номер 396. 🙂 Слагам кивитата в найлоново пликче или в друга кутия, иначе по 1 брой киви се побира в кутията. А аз искам по 2 броя да яде😆, че напоследък е много капризна за кутията за училище...🤐
Прави сте, ужасно много хора имаше и при нас, но успях да се добера до заветния тиган за палачинки и съм супер щастлива! 🤩 Толкова пъти не успявам да си купя, или свършват, или не мога да отида в понеделник, или са дефектни...То и сега имаше поне 2 с дефекти, все едно са падали...други с ожулено по ръба (а аз го искам перфектен😆)...Взех няколко тигана и в един спокоен ъгъл си ги оглеждах и избирах...Взех още китайско зеле, моркови, спрейчета за ВЦ (ароматизиращи мини), чудесен спанак, както и една черна чиния, да си имам. 😅

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 23:31 от dolce miele

# 601
В 19ч нямаше и прашинка захар на прИмоция.

# 602
Долче, я покажи спрейчетата за WC?

# 603
Дидичка, така изглеждат, 3 броя мини спрейчета по 15 мл са, 3,49 лв:

Досега купувах Океан, сега реших да разнообразим малко с лимонов аромат. Дано да не е много натрапчив. 🙂 Има и пластмасова дозатор за стена+ 1 бр спрей за 1,59 лв, но ние пластмасовата джаджа си я имаме.
Всъщност, май не пише никъде, че са за ВЦ, но аз не се сещам къде другаде бих ги сложила...може би някъде в близост до входната врата, евентуално, иначе за стаите не използваме спрей аромати, понякога по някоя свещ и това е.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 23:12 от dolce miele

# 604
  • shumen
Аз ще пратя утре някой да ми пазари,че съм с болно дете вкъщи.Дано има захар при нас,че ще ми трябва.

# 605
Може ли снимка на дозатора,  с батерия ли е ?
При нас в 6 няма и помен от захарта , нямаше и формите за печене Frowning1

Дидичка, така изглеждат, 3 броя мини спрейчета по 15 мл са, 3,49 лв:

Досега купувах Океан, сега реших да разнообразим малко с лимонов аромат. Дано да не е много натрапчив. 🙂 Има и пластмасова дозатор за стена+ 1 бр спрей за 1,59 лв, но ние пластмасовата джаджа си я имаме.
Всъщност, май не пише никъде, че са за ВЦ, но аз не се сещам къде другаде жих ги сложила...може би някъде в близост до входната врата, евентуално, иначе за стаите не използваме спрей аромати, понякога по някоя свещ и това е.

# 606
Пебълс, най-обикновена пластмасова джаджа е:

Спанакът е страхотен, направих чудна спаначена супа. Взех моркови уж за готвене, че нямаха много вид, но са сладки и сочни.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 23:14 от dolce miele

# 607
Леми, режа пак чой към салатата. Не ми е хрумнало да го ям по друг начин и не знам дали може да се готви...🤔
Софи, имаше достатъчно тенджери при нас в Пловдив, но обикновено точно те не свършват в първия ден от промоцията...🙂
Долче, аз го сотирам леко и после го запичаме набързо с пармезан/ кашкавал.
И аз идвам с въпрос за бок чой от Кауфланд обаче 😁 Къде се намира точно?
Зная, че го има, чела съм и от други хора, че оттам купуват, но никога не съм го виждала.

# 608
И аз ползвам тези за тоалетна. Лимонът много повече ми допада,  океан ми идва доста тежък като миризма. Преди купувах от Лидл ама те нямат дозатори, а само основната джаджа със спрей в комплект.

# 609
  • На изток от Ада
И в дм има такива спрейчета. А тези от К, дозатора с батерията ли е?

# 610
Хм , искам за 00 някакъв спрей че яко мирише канала хем е запушен с тапа .... НО каква е разликата от този ароматизатор и обикновен флакон на ероик примерно

# 611
VYX, а от известно време в Лидъл даже и комплекта с джаджа+ пълнители го няма...😬 Имаха повече видове аромати иначе от кауфландските- с цветя, ванилия, нещо като бриз/океан и май и нещо лимонено имаше...Но наистина нямаше само пълнители /което не ми допадаше/.
Ким, пиша "пак чой", защото така пишеше на екранчето с цената...но на пликовете може и бок чой да е...😃 Или са различни неща? Отдолу са бели стъблата и обемни, нагоре листата са зелени? 🤔
Наси, най-обикновено дозаторче е, само натискаш, няма батерии.
Пебълс, това ти е залепено на стената, нашето е много близо до тоалетната, до стенната поставка за тоалетната хартия даже е. И е мъничко. Изобщо не се натрапва. Не си представям да използвам по-голям флакон, а и няма къде да го държа точно в тоалетната.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 08:26 от dolce miele

# 612
За тоалетната съм вземала спрей на кауфландската марка - струваше под два лева, имаше два вида, жълт и светло син.
Държа го или на мивката, или върху казанчето.

# 613
При нас няма място нито на мивката, нито на казанчето. 🙂 От обикновените им флакони държа един в кухнята, но рядко го ползваме.

# 614
  • Русе
В 19ч нямаше и прашинка захар на прИмоция.
Ти, пък... Аз ти казах,че още в 12 часа нямаше. Къде си тръгнала в 19 часа захар да търсиш? Чух едно момче от персонала (нещо като началник сектор да беше) звъня някъде да пита дали има в склада още един палет захар или е свършила. После докладва на бабите, които го изчакваха, че е свършила. Надявам се в следващите дни да заредят.

Общи условия

Активация на акаунт