КАУФЛАНД - тема 54

• 49 887
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Да, по - гол.са дупките и могат да минат ронени подправки - чубрица, джоджен, сминдух- той е по-ситен, риган.

# 691
Колко беше срока за връщане на уред,който не ни хареса?

# 692
Трябва ни за овкусяване на месо - червен пипер (поне 0.5кг), черен пипер над 200г, както и кимион.
 В Кауф-д има ли по-големи разфасовки и ако не освен метро /далече е/ какви са вариантите?

Ако си от София, на Женски пазар. Има един големшък магазин за подправки и кафе, като застанеш на спирката на трамвая посока Кр.поляна, през улицата се огледай.

# 693
Колко беше срока за връщане на уред,който не ни хареса?

30 дни.

# 694
И аз исках тенджерка и много се учуди като не видях НИТО една от НИКОЙ вид..
Два пъти обиколих около тиганите,   когато се сетих и тръгнах по коридора с промоциите, там бяха струпани много, но само касеролата и това по- широкото и по- ниско тенджере имаше при нас..
Но не взех,  защото не са дебели..🙂

# 695
Голяма съм оптимистка да се вредя да олио чааак днес🤔😳😅
В събота олио няма да има - гаранция.
Наивно реших около 09:00 ч. да отида до Била за олио Калиакра на 3.69 лв. - Нема, зеро. Харесвам го и го ползвам - никакво намерение да се запасявам.
Персонала коментира как имало 70 човека пред магазина в 07:30 вече наредени.

# 696
И в Кам маркет 😎
Съмнявам се на тези цени да е изкупено от клиентите.

# 697
  • Русе
Наивно реших около 09:00 ч. да отида до Била за олио Калиакра на 3.69 лв. - Нема, зеро. Харесвам го и го ползвам - никакво намерение да се запасявам.
Пък аз си взех преди час 2 бутилки Кариакра Stuck Out Tongue Да ви е яд! Joy На колегата жена му го изстреля, като и каза, че съм купила, но само половин час след мен е нямало нищо. Зареждали на ден по 1 палет. Свършвало за по-малко от час.

# 698
Ей, тарикати сме повече от Габровци значи. Както и да е  - и тая истерия ще мине.
Ходих и аз да пазарувам - салати Литл джем, кисело мляко Боженци (харесвам го), Милде разбира се бяло и Грана падано. Скучно. Исках от мъжките колани, но нямаше - сетила съм се в петък.
ММ спомена Тиквички - секна му ентусиазъма на 4.99 лв/кг Simple Smile

# 699
Пък аз си взех преди час 2 бутилки Кариакра Stuck Out Tongue Да ви е яд! Joy На колегата жена му го изстреля, като и каза, че съм купила, но само половин час след мен е нямало нищо. Зареждали на ден по 1 палет. Свършвало за по-малко от час.
Късметлии 😅значи утре първи в била хаха
Наистина според вас кой го е изкупил толкова рано,рано....
Пенсионери ли или собственици на малки магазинчета и го вдигат цената още....😳🤔
Повечето хора работят,спят или се оправят за работа по това време за Бога 🤔

# 700
Очаквам скоро (освен лист със снимка на олио) да пише и "Издирва се!"...😃 Аз бих купила 1 бутилка, ако намеря на нормална цена (имаме една отворена бутилка вкъщи)- за резерва. А ако не...нямам намерение да обикалям магазини и да се запасявам на спекулативни цени, бих изчакала. 🙂

# 701
Преди малко в Била имаше заредени кашони Бисер на 4,99

# 702
Ето така от дума на дума се вдигат изкуствено цените на някои продукти и стоки. Преди няколко дни бензина, сега олиото. Хора не се поддавайте на спекула.

# 703
Ако е намалено,ако ми е близко магазина отивам разбира се,дали ще има е друг въпрос....късмет...😅🌸🌸🌸
Купуваме макс две.✅
Ето в момента имам една отворена и една в шкафа,прилично заредени ✅

# 704
Междудругото, онзи ден бях в друг филиал (Пловдив, Брезовско шосе)...и понеже тук бяхте писали как няма захар и как брашното е с двойни цени вече...загледах се и абсолютно всеки излизаше с количка за пазаруване с голямо количество захар и брашно (5 пакета по 5 кг брашно). Погледнах цената- 1,75 лв/кг брашно излизаха пликовете по 5 кг...Купувам брашно от Лидъл, тяхната марка, под или малко на 1 лев е...🤔 Вярно, друга е марката, но...

Общи условия

Активация на акаунт