Нашите second hand находки - тема 45

• 97 759
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Привет на всички
Дали някой знае актуалните седмични ценорасписи на магазини Мания в София , щерка ми планува да прави разни екперименти с дрехи и плана ми е да я пусна в най-бюджетните дни да вилнее за една седмица по обектите? В сайта им намирам кой магазин кога му е зареждането , но никъде не пише как им е ценоразписа.

# 136
  • Варна
Здравейте!

Пристигнаха ми роклите от Ремикс. Супер са и ми стоят смея да кажа идеално. Само, че до сватбата не трябва да качвам и гр.

От днес от Хипер маркета на колхозния си взех този шлифер. Не знам оригинален ли е, но като за 12,71 лв. ...

Направи ми впечатление, че има доста неща с етикети. За разлика от Хуманата. Цената на кг. днес е 19,99 лв.

# 137
Днес си взех дънки , всеки чифт по 6лв. Черни и сини. Много съм доволна, защото отдавна не съм си вземала дънки.

# 138
И аз искам дънки, но да са изцяло тъмно индиго, равен цвят без изсветляване, без цепки и т.н. ... и не мога да намеря. Някой ако види някъде по сайтовете евентуално, да пусне линк, моля.

# 139
Днес си взех дънки , всеки чифт по 6лв. Черни и сини. Много съм доволна, защото отдавна не съм си вземала дънки.
Откъде? 🙃 Днес по обяд ще излизам

# 140
Откъде? 🙃 Днес по обяд ще излизам
Мпулс. Няма нищо интересно иначе. В момента бежанците пазаруват от там

# 141
Здравейте ! Нова съм тук -споделете мнение за сайтове от които пазарите аз днес си поръчах един сак на адидас от  www.shopmiks.com и една тениска  на lebek barbara lebek  от www.plus-outlet.bg.

# 142
  • София
Здравейте изпратих на една некоректна дама зимно яке. Пратката е в офис на Еконт гр Враца площад Руски и не е взета, до 3 дни ще ми я върнат. Якето е много хубаво и запазено. Размер L е по етикет, но е умалено и според мен си е M. Наложения платеж по пратката е 30лв, но може да коментираме цената при интерес на някой да спаси пратката.

# 143
Аз напоследък нямам муза да обикалям по любимите магазини, но си имам две любими находки от последното ми ходене.
Кецове Hummel. Днес ги разходих за сефте, много са удобни.

И едно риза-яке.Отвътре е с подплата като за яке и за пролетта ще ми е супер.Взех го от мъжката секция дрехи, ама на кой му пука, аз ще си го нося

# 144
  • София
Миналата седмица отстрелях един пролетен The North Face, без никаква забележка/следа от носене. От Мания Зона лов за находка, излезна ми към 35 лева.

# 145
Дами, имам два кода за маниа. Ако някоя от вас има интерес предоставям ви ги :

# 146
# 147
Аз вчера си взех обувки за 14.10 понеже килограма беше доста, ама те са леки, малко са странни на цвят, но нещо ми се е сменил вкуса само такива нямам 😁една тениска са 3.80 на евтина марка Primark, ама пък ми хареса цвета трябваше ми за едни панталони 🙄и блуза за 7.30 заради надписа я харесах, абе луда работа, като цяло от един магазин в Силистра Мъпет Маг се казва.

# 148
  • София/Севлиево
Влюбих се в обувките.Обожавам такива весели цветове.Навяват ми на пролет и хубави неща.

# 149
Благодаря за новата тема! 💐 Мания аутлет в кои дни са на 5 и 3лв този месец, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт