Нашите second hand находки - тема 45

• 97 773
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Привет Simple Smile
Някой дали "уважи" новата Хумана на Ломско шосе?Чудя се дали има интересни неща и цените какви са?

# 166
# 167
Аз вчера се сдобих с едно якенце.Тъкмо исках да си взема такова, но не бях решила какъв цвят да е.По магазините (Лидъл, Sinsay) са най-малко 25лв.Това ми излезе 5лв и нещо, защото е ново зареждане в магазина, иначе е леко като перце.Разкошен цвят фуксия, актуален сега.На снимката е мокро още  и няма вид, затова го издирих в сайта на марката.Същият модел яке 400 норвежки крони(82,30лв). Ами доволна съм 🙂

Редактирам се, че пропуснах тази ризка на H&M, в която съм влюбена.И тя от вчера.

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 17:29 от teda mars

# 168
  • Mostly in my mind
Записвам се в темата с едни нови панталони Зара. Бях ви поизтървала, но все не случвам на нещо интересно. Първата ми покупка от доста време насам. Simple Smile

# 169
Много хубави находки имате.
И аз днес минах през Мания(Бургас), има промяна в цените. В петък е зареждане и преди в четвъртък кг беше 3лв , а сряда 5лв. Сега вече в четвъртък 5лв, а сряда 8лв.
Имаше интересни неща, купих няколко клина за мен и малката, както и тези неща. Всичко за 20лв.
Скрит текст:

# 170
Умирам за дрехи с бродерия ! Ризата е разкошна!!!

# 171
Много хубави находки имате.
И аз днес минах през Мания(Бургас), има промяна в цените. В петък е зареждане и преди в четвъртък кг беше 3лв , а сряда 5лв. Сега вече в четвъртък 5лв, а сряда 8лв.
Имаше интересни неща, купих няколко клина за мен и малката, както и тези неща. Всичко за 20лв.
Скрит текст:

Много хубави неща Simple Smile Със здраве да ги носите. И съм от редовните в Манията. Кг-  на ново зареждане( с отстъпките) ,ми идва по -евтин от други магазини.А за увеличението, то къде ли няма промяна в цените.Напълно разбираемо.
,.за всеки един бизнес.С тези цени на ток, гориво.Ако и заплатите ни летяха нагоре с такава скорост 🤣🤣🤣,щеше да е 6 🤣

# 172
Потник на някоя си марка Лаура торели. Пускам картинка от гугъл, че не ми хареса като го снимах с телефона. Интересен акцент е дантелката. Всъщност, вече от доста време го имам. Взех си за последно втора употреба една блуза дълъг ръкав и едни маратонки, пак от неизвестни марки, тях по-нататък ще ги покажа, че нещо ме мързи сега. И скоро отново ще ходя да си търся тениски и потничета за топлото време. Краят на март е добро време да се помисли вече за лятото.

# 173
Привет Simple Smile
Някой дали "уважи" новата Хумана на Ломско шосе?Чудя се дали има интересни неща и цените какви са?

Аз също бих искала да знам дали някой е бил днес. Утре се готвя да отскоча, минах преди 1 ден да видя точно къде се намира и видях, че цените са на бройка, имаше някаква мъжка тениска към 23 лева. Ако никой не се отчел ще драсна мнение. Но мога да кажа, че от снимките и отвън това, което видях изглеждат свежи дрехите и доста хубави.

В търсене съм и аз на някакво преходно яке, но удрям на камък. В неделя успях да отскоча сутринта до магазина на ломско, който се намира на блока с банките. За съжаление бяха разграбили доста от нещата, но имаше наистина интересни находки. Въпреки това си намерих дънки и една блуза в доста добро състояние всяко по 1 лев. Досега ходя в центъра да пазарувам на килограм, тъй като съм страшно доволна от дрехите, които попадам. Преди някъде месец си взех едно плюшено екипче, страхотно е, ако не се лъжа излезе към 7 лева - горнище плюс долнище.

# 174
О да, определено и така цените са много добри, но не бях ходила повече от месец през седмицата и бях с представата за старите цени. И в събота ходих пак, но в друга Мания, взех някои летни неща. Дано засега така да се задържат цените. От днес имам и ваучер 10 лв, пак ще трябва да ходя Joy

# 175
О да, определено и така цените са много добри, но не бях ходила повече от месец през седмицата и бях с представата за старите цени. И в събота ходих пак, но в друга Мания, взех някои летни неща. Дано засега така да се задържат цените. От днес имам и ваучер 10 лв, пак ще трябва да ходя Joy

Хах да Simple Smile Готино е това с ваучерите.Но хубави находки сте си взели.Когато ми остане време,ще кача и аз моите 😂

# 176
  • София
Някой по-отдавна в темите дали може са обобщи , от кои магазини се пазарува най-много и има хубави неща? (Видях, че много се говори за Мания.) Не видях да е упоменато в първата страница, а старите теми са много, за да успея да ги прегледам всички. Мисля, че би било полезно на новаци по темата като мен. Благодаря!

# 177
Можете вие да следите тази тема,да преровите последните 2-3 и да съберете инфото. Като стигнем 50 страници,пускате новата тема и пишете това инфо в първия пост. Аз я пускам,но нямам време и желание да следя и записвам кой къде пазарува. Имаше в първи пост доста информация,но беше стара и предпочетохме да я махнем,защото нямаше полза от нея.
Иначе основно се пазарува в Хумана,Мания,Ремикс. Някои имат и онлайн магазини. Това съм запомнила,но най-добре пишете за кой град търсите и някой ще ви насочи.
Много хубави неща сте си купили. 🥰 Аз скоро не съм ходила никъде.

# 178
  • Mostly in my mind
Мания не я харесвам и не влизам там. Пълно е с боклуци. Поне в нашия магазин. Имат добри лов находки, обаче цените са им по-скъпи и от нови.

# 179
Малко покупки за мен от Ремикс - mom jeans (бяха сложени при мъжките дрехи), няколко поли, риза:
Скрит текст:

И няколко шала от физически магазин:

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 10:13 от Aвгустинa

Общи условия

Активация на акаунт