Нашите second hand находки - тема 45

• 97 795
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
И аз имах такава шал мания, като си правих тюрбани. Такива хубави материи бяха.
Пийк Hug
Като се сетя, че се почва терора с шалчетата и лошо ми става. Сигурно над 50 съм натрупала вече и знам, че няма да се спра. Повечето въобще не излизат от вкъщи, ама ... да си ги имам.
И докато съм на шалове, този от мериното от какъв там остров беше ... е супер находка.

# 196
  • Карлово
И аз имах такава шал мания, като си правих тюрбани. Такива хубави материи бяха.
Пийк Hug
Като се сетя, че се почва терора с шалчетата и лошо ми става. Сигурно над 50 съм натрупала вече и знам, че няма да се спра. Повечето въобще не излизат от вкъщи, ама ... да си ги имам.
+1 и да си ги гледам, особено ръчно рисуваните ми пълнят очите и душата.

понеже много обичам птички и розово преди 2 дни взех един такъв
https://vensico.com/product/africas-legends-short-neck-or-head-s … -pink-with-birds/

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 13:21 от ДамаТрефа

# 197
Днешните ми находки от Мания Трапезица гр.Бургас   Simple Smile Зала А[/img][/img]

Потник и шорти на Найк,и едни на Адидас Simple Smile Доволна съм.Не мога да прикача всички снимки🤷🏾♂

# 198
И аз днес си имам находки.Много им се радвам. И двете нови, с етикет, якето с цена 49.90€
Бомбър яке, цветът наживо е жесток

И дънки, направо ми заспаха.

# 199
bulgari_bs, колко ти излязоха потника и шортите? Искам да сравня цените, защото и аз вчера си купих два клина -  NB и Nike, но са в пералнята още и не мога да ги снимам.

# 200
  • Sofia
И аз днес си имам находки.Много им се радвам. И двете нови, с етикет, якето с цена 49.90€
Бомбър яке, цветът наживо е жесток

И дънки, направо ми заспаха.

От къде са? Много са яки. Simple Smile

# 201
bulgari_bs, колко ти излязоха потника и шортите? Искам да сравня цените, защото и аз вчера си купих два клина -  NB и Nike, но са в пералнята още и не мога да ги снимам.

Евтино.На 42 лв кг. бяха.Но купих  и други неща от зала Б и не помня с точност цени на артикули.От Бургас ли сте?
Misguided -имат страхотни неща.Фенка съм им 😄

# 202
42лв/кг е евтино?! OMG

# 203

С отстъпките идват по-евтини цените на кг. В Зиг заг вече е 35-36лв.Същата работа Simple Smile В Хуманата,пък са на цени и реално пак кг идва скъп Simple Smile .Аз съм доволна Simple Smile Навсякъде е увеличено 😃 за съжаление.

# 204
Теда,страхотни са!Ти беше от Варна май,казвай от къде ги взе ! Grinning

# 205
Може ли да препоръчате места за second hand дрехи в София, на човек, който няма абсолютно никакъв опит с покупките на такива? Записах си по-горе тези места до пазара Димитър Петков, но ако може и други. Съжалявам, че нахлувам така, но нямам достатъчно време да поровя назад из темите, а ми е малко спешно. Много ви благодаря!
  От кой квартал си? И в Дружба 1 има голяма хубава мания. В Сухата река - по-нагоре преди няколко поста ги изредих(при питането за чаршафите). Люлин около метрото също има, но там не съм ходила, Надежда ....
   Да се включа и аз като нов любител на шалове - 4 от Искам -Дружба 1, но веднага след пералнята ги започнах. Да видят свят де ...(не мога да качвам снимки - не знам как да ги форматрам ).

# 206
512, от Гео Милев.

# 207
  • София/Севлиево
Джуд сещам се за М Пулс в Галакси трейд център и Мания срещу пазара в Слатина.Аз живеех в Изток и понякога ходех там.Преди имаше много хубава Мания на мястото на Фантастико ,което е мисля на ул.Елисавета Багряна(не съм сигурна за името на улицата)...

# 208

Там не ги знам, но може някой друг да се включи.

# 209
Теда,страхотни са!Ти беше от Варна май,казвай от къде ги взе ! Grinning
От Бултекс са

Общи условия

Активация на акаунт