Любовта като наркотик

• 6 050
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Не зная дали това е точната история за тази тема,  но ще я споделя.  С моят партньор живях 10години и 8м. заедно. Преди няколко месеца се разделихме , тъй като в постоянни спорове взаимоотношенията ни се бяха изчерпали. След около седмица от раздялата той настоятелно се опитва да се свърже с мен , съобщения и т.н и в крайна сметка решихме да имаве връзка в разстояние и време,  а именно да се срещаме в градовете,  където живеем. Връзката разцъфна , поне за мен ....но това сякаш беше прах в моите очи. Той реши отново да ме пресира да се върне да живее с мен / моите деца категорично не го приемат , аз също/, постоянно ми говори,че аз съм го наранила и ми вменява вина , караме да се чувствам като най-лошият човек...не знам какво да правя,  преди 2 дни бях на ръба да се нараня, но и това не мога да направя заради децата... да ,  любовта е наркотик и то от най-манипулативниге и лоши ... не знам какво да правя,  ще се побъркам ,

# 31
Дай си време,не прибързвай да се събирате. За да се разделите е имало причина. Не малко време сте били заедно,свикнали сте,опознали сте се добре и сте наясно какво можете и дали ще го промените във връзката си.

# 32
Eleonora,  точно това ще се опитам да направя,  въпреки че той продължава да настоява да се съберем,  накрая ще извикам полиция и ще взема ограничителна заповед... този човек е обсебен,  надрусан не с любов,  а с някакъв наркотик/ образно казано/ , не мога да разбера и аз какво му става. Ако пристигне в къщи , както току що  прочетох , аз ще се изнеса с децата

# 33
  • София
А ти искаш ли някакво евентуално събиране?
Ако си го отписала - блокриай го.

Общи условия

Активация на акаунт