През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 44 026
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
kremenu6a, какво показва втората колнка? През колко време са контракциите или в колко часа? А сега видях отгоре, че пише average frequency 7:54. Според мен трябва да се запътваш към болницата. Леко раждане Simple Smile После ще споделиш кое е приложението Stuck Out Tongue

# 151
Кременуша, според мен си за болница, вземи си и багажа. По-добре да отидеш и да те върнат, че е рано, отколкото едвам да се добереш.
Но мисля, че си за преглед, щом са регулярни, болезнени контракции( болката при всяка се засилва) и тапата е паднала.
Леко раждане!

# 152
Кременуша, ако имаш възможност отиди за преглед, нямам опит, но като съм чела мамите така описват истинските контракции. Стискам ти палци и всичко да е наред!

# 153
Танче, аз имам от известно време такова изтичане, седмици наред, през ден-два. Прозрачно, като вода, без цвят и мирис. Шийката си ми е затворена и не са води

И аз имам МБ е чиста. Въпреки това слагах полижинакс...

Кременуша, и аз съм на същото мнение като момичетата. Нямам опит, но така звучи като да започва екшъна. Леко раждане! ❤️ Да ни се похвалиш при първа възможност!

# 154
Стискаме палци и чакаме да се похвалиш с добри новини, kremenu6a! 💕
Много кураж и се опитай да се насладиш на момента!

# 155
Кременуша, Танче, ако е настъпил момента при Вас, леко раждане.
Ето за това най-много се шашкам и аз. При предното раждане нямаше как да ги сбъркам: тапа, силно втвърдяване на корема с невъзможност да се движа, изтичане на води. Сега, ако се влача няколко дни така направо незная. Както и болницата ми е на час път Astonished

# 156
Кременуша, предвид, че си спомням как бяха контракциите от първото раждане, да трябва да отидеш на лекар. Успех ти пожелавам и всичко да мине леко и бързо, ако е започнало раждане! 😊
При мен не е дошъл момента. 😁 предполагам и чувствам, че може би ще е тези дни, но за момента спря и течението и болката утихна, имам си само подготвителни контракции както всеки ден. Първия път на единия ден ми падна тапата, а на следващия ден ми изтекоха водите. Ще видим, добре че от утре съм уговорила майка ми да стои по цял ден с мен и детето докато се прибере мъжа ми.

П.п прилагам снимка на приложението, което е използвала и Кременуша. Много е удобно за засичане на контракциите

# 157
  • София
Като отворихте темата за контракциите и аз да се включа (първо раждане ще ми е и грам не знам какво трябва да е и какво да очаквам) Sad От няколко дни главно вечер се появяват болезнени контракции, понякога за на често, друг път 5 за цялата вечер. Обаче тази вечер към 21 бяха през 4,5,6 минути. След 22:00 почнаха да се разреждат и сега са много на рядко, все пак се изкъпах и подготвих (той багажа от 25 седмица си е готов, защото лежах за задържане - скъсена шийка с фуния (сложен песар)).  От последните два прегледа си седя на 8мм шийка с 1 см разкритие и не бях мръднала миналия четвъртък и лекарката каза, че за момента е стабилно положението. Но тази
вечер болката беше в повече.
Та въпроса ми е докато се чуя с АГ, мога ли да си карам така (като вече почти няма болка), трябва ли сега да ходя към болницата и има ли и други дами с конктракции повече дни, и какво да чакам - падане на тапа, изтичане на води, повече часове контракции ? Pensive

# 158
Ехее, ще започва бебевалежа май! ❤️
elasmen стискам палци да мине леко секциото, да си спокойна и да се появи едно пухкаво бебоче!🍀

Танче, Креми, ако е дошъл момента при вас - нека да е леко и безпроблемно! И при всички останали разбира се!🍀

# 159
sunshineee_1 по правило е че за да тръгнеш към болницата контракциите трябва да са на равен интервал от време примерно на всеки 10-7 мин. Ако усетиш изтичане на водите също веднага се тръгва към болницата без да се чака да започнат контракции. И аз съм с шийка 9мм и се радвам че избутахждо тук 35г.с вече си чакам спокойно и даже нямам търпение че не издържам три месеца на легло

# 160
Как ползвате препаратите за измиване на съдове ? Вчера се зачетох в този на Фрош и Бочко, че са разтворими и хич не ми звучи удобно

# 161
Sunshine този, който аз съм взела на Фрош си е като веро. Не е разтворим.

# 162
Sunshine този, който аз съм взела на Фрош си е като веро. Не е разтворим.
Дали може да ми покажеш кой е. Имам на Фрош от кутията на Хипп, вчера купих Бочко и на двата пише, че се разтварят

# 163
Разтворими ли? Аз с първото дете използвах Бочко препарат за бебешки съдове, но си го използвах като веро 🙄

Сега отворих в интернет да прочета Бочкото, пише си, че съдържа биоразградими съставки, които се разтварят напълно във вода. Не, че препарата се разтваря във вода. Миеш си с него както с обикновено веро, няма какво да разтваряш.

# 164
Даа, точно Бочко😁
Ето тук е описано :

Ето и Фрош, който имам :

Последна редакция: пн, 14 фев 2022, 09:24 от SunshineP

Общи условия

Активация на акаунт