През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 43 997
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Не си сама babyboo 😁 паля за секунди и аз, е да багажа и всичко за бебо ми е готово, но нервичките са като струни опънати.
Броя до 10 няколко пъти и дишам дълбоко, че иначе ще се скарам с всички 😂🙈

# 586
О и аз съм нервна, всичко си го изкарвам на мъжа, че няма на кой друг. Тамън се успокоя за някой ден и пак се намира нещо да ме ядоса. Миналата седмица така се бях ядосала и се бяхме скарали, направо за развод се готвех. Няма да изпадам в подробности, но ми е много напрегнато общо взето. Радвам се, че някои неща станаха преди раждането, за да взема някои окончателни решения, така че всяко зло за добро.
Иначе и на мен днес ми беше много жега, по едно време едва стигнах до прозореца да го отворя и стоях там 1 час да си поема дъх.

# 587
  • София
Направо не знам от хормони ли е какво е .. но на моменти хич не ми влиза в положение. Понеже имаме 2 кучета вкъщи и казах сто пъти, че кучетата няма да се катерят по новият диван и новото легло. Каквото ще да става. Какво ми били виновни кучетата нали, щяло да се сложи нещо си да покрива дивана, за да не се цапа. Пак казах, не ме интересува, кучетата няма да се катерят там където ще слагам бебето , а и най-малкото искам да запазя новите мебели възможно най-дълго време. Не са евтини все пак. Направо е такива разговори ме карат да си изляза от кожата, ремонт за две седмици, стана ремонт за месец. Не знам, ох няма да мрънкам, че като ми се вдигне кръвното и бебо започва да рита и той.

Още малко момичета и нови нерви ще дойдат, по-важни 😅

# 588
И мен нервите ме тресат, добре че вечер има разни неща за гледане по тв, та малко да се "изолирам" и разпусна, че иначе ще ги овикам. Нещо търпението ми рязко се изчерпа, искам да ме разбират от раз, да не се налага да повтарям и обяснявам по сто пъти. Пфуу, че темерут съм станала или просто момента си наближава и това също е сигнал Grinning

# 589
  • София
И мен нервите ме тресат, добре че вечер има разни неща за гледане по тв, та малко да се "изолирам" и разпусна, че иначе ще ги овикам. Нещо търпението ми рязко се изчерпа, искам да ме разбират от раз, да не се налага да повтарям и обяснявам по сто пъти. Пфуу, че темерут съм станала или просто момента си наближава и това също е сигнал Grinning

Добре, че излязох в болничен от начало. Просто не знам с тия нервни състояния сега как щях да изкарам до майчинството 45 дни преди термин 😂😂😂 Къде не съм особен фен на екипа ми, сигурно щяхме да сме се избили 😂😂😂 Ужас ужас

Момента наближава и сме обтегнати явно, поне се успокоих , че не съм само аз ❤

# 590
Babyboo, не си сама. Ние сме в ремонт също. Ремонт за няколко дни заминаха 3 седмици и повече. А аз съм 37+4 и на човека си му е спокойно... Ако съм почнела да раждам и докато съм в болницата трябва щял да бъде готов докато се приберем. Сиииииигурно Joy Нито леглото сме нагласили нито нищо.. Както и да е.

# 591
Аз, също както съм весела, чак малко на истеричен смях ме избива, като гледаме някои от новите предавания... И изведнъж, съм супер нетърпелива, ислам детето да ме чува от един път, а то се налага да повтарям, от там лесно се изнервям.... Сега според вас моя бебан не е ли малък... Вярно, че както казва докторката няма как да очаквам 4 кг бебе като сме слаби с мъжа ми, но все пак... Сина ми беше най стандартен размер малко над 3 кг... Сега не знам при вас как беше в тези седмици ама 2.400 за 35+4 ми се струва малко малък... Аз се храня и протеин пиех... Сега го спрях малко, защото ми омръзна.... Реално 400гр е качил за 3 седмици, което е ок...
Другото тези, които сте с планово секцио роднините ви знаят ли датата.... Аз хич не искам да я знаят.... За приятели нямам проблем, но свекърите, колкото и да ги обичам са супер емоционални, като всяка майка е супер притеснена свекето, не искам да ми пращат без да искат кофти енергия. Миналия път успяхме да скрием ама сега... Не знам

# 592
Никой близък, роднина или приятел не знае датата за секцио, само аз и ММ. Така си решихме, за да не стои никой( освен ММ де 😁) на телефона и да чака, да ме мисли, да призвънява и тн. Като има резултат ще разберат всички 😁

# 593
Честити бебчета на Mira8925 и li92. Да са Ви много здрави, да ви радват! От тук започва купона.
Зная, че на приказки само е лесно, но се постарайте да сте по-спокойни, за да може и бебчетата да са кротички. А и с нерви няма да стане по-бързо. Мислете само за положителни неща. Опитайте се да поспивате повечко. Не остана.
С пресния пост забравих да напиша, че на мен корема така и не ми се смъкна. Дори и с болезнените чести контракции.
С едното око съм - 0.5, но очилата изобщо не ги нося. За това понякога ме наболява окото. Ей, сега след раждането е ужасно. Все едни не е моето. Боли при всяко мигане, чувствам го сухо и виждам леко размазано. Дано мине бързо.

# 594
Добро утро и добре дошли на София и Калоян ! Да са здрави и много послушни бебчета ! Мира и Ли...бързо възстановяване и много позитивна енергия !!!!
За жалост аз нямам от позитивнана енергия , все ми е напрегнато, тъжно, нервно. Избухвам от нищото и за глупости предимно. И аз викам по детето примерно защо не са му на място дрехите, а той с телефона и не ме отразява и аз пак ...и пак. И така...страха ме е обзел и не разбирам , че никой не ми е виновен....но живот!
Весник, относно кашлицата...и аз съм такя от Ковида  от 1.11 насам. И хрема...и кашлица и вечер Олинт хидра...иначе няма дишане. Ще видя как ще се кашля със секцио. При мен ще е средата на м.март. В 35 г.с съм и има време....но то това е от ноември, не мисля да мине. Днес ще си взема носен секрет, да видим какъв бацил ще излезне Wink Иначе днес съм за пръв път на тонове. Багажа е на 80% подреден, къщата на 60% Wink Мъжа....трепери, повече се панира от мен и аз така не мога да споделя моята паника, коята е Огромна. Как ще работя и гледам бебе едновременно, вярно че от вкъщи , но ще е всекидневно, ще нареждам банкови плащания...дали няма да се омотам....сили ще имам ли да се оправям....нерви...ми голямото дете...от сега е тъжен че ще е номер 2 и не знам как ще се оправям с неговите чувства, а го обичам безкрайно и не искам да страда и да се чувства пренебрегнат. На  10г.е. Със свекървата не сме ОК от 2 години насам...как ще се оправям с нея, ще ми се влачи с лицемерната усмивка.... Куче и коте вкъщи....трябва да вардя врати, креватче....пълна лудница и мармалад ми е в главата...педиатър за бебето не съм  намерила, вчера не можах да влезна в нито едни обувки и се разревах, продължавам да ходя на работа и да шофирам по 5км в посока. Правя се на мъж , а всъщност съм толкова слаба и изплашена ....подаръци за АГ и израждащия още не съм взела....ей такива неща...дето вече ме тормозят страшно и някак не мога да се отпусна и примиря. ....и кажа ...БЕ КАКВОТО ЩЕ ДА СТАВА.... ЩЕ СЕ  ОПРАВЯ!.
А нашия...паника....тресе...и само неорентирани въпроси задава. Аз като една ДЕВА.....не спирам да го хапя....и така....оплаках се

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 07:47 от Free2020

# 595
  • Варна
Не сте сами, момичета ... и на ММ му е много спокойно,  а 100 неща има да се свършат... И ние сме с коте вкъщи, навсякъде косми (ами не мога да се разделя с нея, като първо детенце ми е), затова чистя и пера като луда. Свекито само ме пита какво да прави - "ами нищо", дето ще вървя после зад нея и ще дооправям, не мисля да си/ни го причинявам... Започва и мен да ме обзема страх,  на моменти , но си повтарям, че и това ще мине (надявам се по-бързо и леко).
Ох, много е зле положението с хемороидите, не болят,  не кървят, не ги усещам много, но така ми е цъфнал задн*ка, като розичка Disappointed Relieved
Ужасно грозно е... мажа с Проктен , но файла не виждам вече,  никаква.

# 596
Free, собствена фирма ли имате, че си решила да продължаваш да работиш? Аз с баткото доста време работих хоум офис и сама с него вкъщи и е много трудно, а той си е по-голям. С бебе, не знам...обмислете вариантите, защото накрая човек трябва да се съхрани в крайна сметка, за да функционира нормално и да е полезен на тези деца Simple Smile

# 597
Пробвай със свещички Цикатридина за гемороидите. На мен ми помогнаха, но трябва да мине и време.

Не сте сами, момичета ... и на ММ му е много спокойно,  а 100 неща има да се свършат... И ние сме с коте вкъщи, навсякъде косми (ами не мога да се разделя с нея, като първо детенце ми е), затова чистя и пера като луда. Свекито само ме пита какво да прави - "ами нищо", дето ще вървя после зад нея и ще дооправям, не мисля да си/ни го причинявам... Започва и мен да ме обзема страх,  на моменти , но си повтарям, че и това ще мине (надявам се по-бързо и леко).
Ох, много е зле положението с хемороидите, не болят,  не кървят, не ги усещам много, но така ми е цъфнал задн*ка, като розичка Disappointed Relieved
Ужасно грозно е... мажа с Проктен , но файла не виждам вече,  никаква.

# 598
li92, честито бебче! Да е много здраво, а на теб бързо възстановяване! 💕

Аз ходя всяка седмица на преглед и тонове. МБ пусках в 37 г.с. и е чиста, олекна ми малко. Мен единствено ме изнервя чакането, че нямам никакви симптоми за предстоящо раждане, даже стягане нямам на корема, през цялата бременност съм усетила сигурно 3 стягания, а лекарят ми предложи да съставим някакъв план ако започна да преносвам, може би се притеснява, че натам отиват нещата. Другата седмица ще ме гледа за разкритие и се надявам на някакъв прогрес. Ям фурми, ананас, пилатес топка, минимум 1 час разходка на ден, от вчера още повече се активирах с тези неща, дано да помогнат и другата седмица да си гушна вече момченцето 💙

# 599
Здравейте, момичета Simple Smile
Добре дошли на новите бебоци ❤

Днес ме изписват, бебка ще  остане още малко. Мъчно ми е много, цяла сутрин плача, но знам, че ще се грижат добре за нея тук.
При мен остана проблемът с високото кръвно, но казаха, че ще отшуми лека полека.

Общи условия

Активация на акаунт