През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 44 034
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
li92, честито бебче! Да расте много, много здрав! Самичък е избрал една прекрасна дата Simple Smile

Vesnik, преди няколко години бях по същият начин. Влачиш ужасна кашлица месец и половина. Пих 3 АБ от различни групи (хубаво се насадих с кандида), АЦЦ-та и какво ли още не. Посетих пулмолог, който тогава ми изписа два сиропа и се оправих за 3 дни, но не са подходящи при бременност. Има вариант геломиртола и тавипека да те разкашлят повече. Моят съвет ако само ЛЛ те лекува до сега да идеш на специалист.

Pepity007, телата срещу ковид не са константа понякога по-малко, понякога повече, особено ако си била в контакт.

# 571
Честити бебчета София и Калоян🍀
Да са живи и здрави, бързо възстановяване на мамите🌹

# 572
Мира, честита дъщеричка Heart
Да е много здрава и щастлива Heart
Днес пусках  изследвания,  имам следи от белтък в урината  (кръвното ми е нормално/освен на прегледите/, нямам отоци) , но започвам да се притеснявам. Левкоцитите са на горната граница,  а антителата за Ковид19 са се увеличи  (от 131BAU/ml на 255 BAU/ml). Чудя се дали има връзка между трите показателя...
На ЖК съм чак на 04.03, тогава ще ми дадат всички документи и ще ми пуснат микробиология. За тонове нищо не сме говорили.
Аз имах следи от белтък миналия месец, а този месец пак пусках урина и  нямах. АГ каза, че има нормални стойности при бременност, но не помня какви бяха, така че може и да не е проблем изобщо.
Честито на всички за бебчетата! Да са са ви живи и здрави! За мен стана много вълнуващо да чета темата, откакто започнаха да се появяват бебчетата. Другата седмица влизам в 9ти месец и аз вече нямам търпение.

# 573
Честито бебчета! Живи и здрави и скоро в къщи! На мамите бързо възстановяване!

# 574
Честити бебчета Li & Mira! да са ви много здрави, усмихнати и да растат щастливи и любознателни Heart

Миленка, стискам палци да мине бързо и безболезнено Simple Smile Ще чакам да споделиш кой лекар ти е правил секциото в Надежда и дали си доволна Simple Smile Аз се готвя уж за естествено раждане, но знае ли се.

Аз днес бях на първия си преглед за разкритие..четейки неща из форума се бях наплашила, но често да си кажа миналата седмица взимането на микробиология беше по-дискомфортно Grinning разкритие няма, две контракции имах на тоновете, но неболезнени, та си чакаме..

На мен миналата седмица(бях 37-ма) ми взеха микробилогия за последно и бях на последна женска. Сега ходя измежду пациентите само на преглед за разкритие и преди това тонове, но при тоновете не са при АГ, той само ги преглежда после. Дано господина реши да излиза вече, че нямам тъпение да го видя Heart

# 575
  • sofia
Честити да са София и Калоян!!! Здрави и щастливи

# 576
Bubbless, бях и на пулмолог, и нищо.  Пих  АБ. На моменти все едно не ми стига въздух и нещо ми е заседнало.
След 1 ден ми е секциото и се притеснявам, отделно, че днес ми се гади и напраяо не знам какво ще правя. Да не се разболявам.

# 577
Честити бебчета! Heart Blue Heart
Ех, така да мечтая и на мин да ми изтекат водите. Grinning Ли, ти беше казала, че около 3700гр. го мери доктора, значи мери точно и да не се надявам на по-малко бебе. Дано и аз да си видя бебето тези дни вече и да не мине датата на термин, че ще полудея.

# 578
Честити бебчета! Heart Blue Heart
Ех, така да мечтая и на мин да ми изтекат водите. Grinning Ли, ти беше казала, че около 3700гр. го мери доктора, значи мери точно и да не се надявам на по-малко бебе. Дано и аз да си видя бебето тези дни вече и да не мине датата на термин, че ще полудея.

Благодаря!
Пожелавам ти от сърце да гушнеш бебчето си в най-скоро време!
Вълшебно е! ❤️
Относно грамажите, да явно д-ра измерва точно - реалните размери съвпаднаха с тези от ехографа. Предния ден бях на преглед и на другия ден се появи щастието.

# 579
Честити бебчета София и Калоян! Да са много здрави, послушни и да хапват лакомо ! А на мамите пожелавам бързо възстановяване! ❤💙🍀

Тези от вас на които им остават 1-2-3 дни до секциото, как се чувствате? Емоционално ? Страх ли ви е? Какво си мислите?
Аз днес цял ден рева ... много ми е притеснено... хем искам да идва и да минава по-бързо, хем си умирам от страх ...

# 580
И аз съм по същия начин. Много ми е притеснено, страх ме е, и нищо чудно от това да ми е лошо днес.

Честити бебчета София и Калоян! Да са много здрави, послушни и да хапват лакомо ! А на мамите пожелавам бързо възстановяване! ❤💙🍀

Тези от вас на които им остават 1-2-3 дни до секциото, как се чувствате? Емоционално ? Страх ли ви е? Какво си мислите?
    Аз днес цял ден рева ... много ми е притеснено... хем искам да идва и да минава по-бързо, хем си умирам от страх ...

# 581
    Честити бебчета Li & Mira! да са ви много здрави, усмихнати и да растат щастливи и любознателни Heart

Миленка, стискам палци да мине бързо и безболезнено Simple Smile Ще чакам да споделиш кой лекар ти е правил секциото в Надежда и дали си доволна Simple Smile Аз се готвя уж за естествено раждане, но знае ли се.

Аз днес бях на първия си преглед за разкритие..четейки неща из форума се бях наплашила, но често да си кажа миналата седмица взимането на микробиология беше по-дискомфортно Grinning разкритие няма, две контракции имах на тоновете, но неболезнени, та си чакаме..

На мен миналата седмица(бях 37-ма) ми взеха микробилогия за последно и бях на последна женска. Сега ходя измежду пациентите само на преглед за разкритие и преди това тонове, но при тоновете не са при АГ, той само ги преглежда после. Дано господина реши да излиза вече, че нямам тъпение да го видя Heart

Моник, аз се разбрах с моята лекарка тя да го направи Simple Smile тя е на кабинет тогава и за това тогава ми избра датата. Да видим дали ще е тя. Иначе съм при д-р Ралица Христова.

Танче аз се лутамнв емоциите, но вече съм по - спокойна, карам го ден за ден, сега ми е стегнато под лъжичката хем от нетърпение, хем от страх Blush
    Глава започва да ме боли... ама ще мине няма как.

Li Честити да е Калоян! Blue Heart
    Много бързо възстановяване и безболезнено, както казва Люба исках си обезболяващи ако имаш нужда. Виж вчера тревоги дали всичко ще е наред, а днес вече с бебчооо !

# 582
    Li и Мира , да са честити бебчетата Калоян и София! Нека да са здравички, лакоми и благословени!🍀❤️

Аз днес ходих до АГ , предписа ми да пия протеин и ме вика на 7 пак на преглед. Термина ми е на 18, та ще видим до 7 дали ще устиска бебка и предполагам, че тогава ще изберем дата за секцио в следващите дни след това. 😁

# 583
    Честити да са София и Калоян. С толкова родени бебета нещата стават все по-реални Simple Smile
    Аз съм за средата на март, но днес май ми падна част от тапата.... минах на преглед и според лекаря е по-вероятно да не дочакам до термин.
     Куфара е в колата, таткото през час-два пита как съм, а мен ме държи някакво ледено спокойствие 😆

# 584
    • София
    Честити бебчета ❤❤❤

Аз съм супер изнервена тези дни, времето си минава, ремонта още не е готов , багажа все още не е подготвен (заради ремонта). Опитвам се да не се напрягам и с това да не взема да предизвикам преждевременно раждане, но няма как да не го мисля. ММ само ми мрънка, да не давам зор и всичко ще е готово на време, ама как да му обясня, че ако малкия реши да тръгне по-рано аз нямам нищо събрано. Просто съм си казала ако не се вижда края до средата на другата седмица, събирам всичко и отивам при наще да пера и подготвям багаж. Поне да знам, че това е готово. Не знам, започват ми всякакви притеснения вече, до скоро бях много спокойна … Сега направо всичко ме побърква, напряга ( особено липсата на организация ) .. не знам а днес в този дъждовен ден в София ми е мега жега, преоблякох се няколко пъти и се задъхвам постоянно от нищо.

Тааа помрънках … не знам дали има някой като мен 😂

Общи условия

Активация на акаунт