През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 43 924
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Честито тук и от мен! Да е жива и здрава Карина и много радости да носи Heart Страхотно име сте и избрали Simple Smile

# 661
Честита Карина Heart Да е жива и здрава малката бонбонка и много да ви радва! Бързо възстановяване на Миленка!

Аз продължавам да се влача, гърлото премина, но хремата ме почна и всичко тече, очи, нос, едвам гледам Sad И нещо съм се притеснила да не родя, докато съм още болна. Стискайте ми палци да устискам още малко.

# 662
Честита дъщеричка Карина! 💝
Пожелавам й да расте здрава, щастлива и всичко, което пожелае, да постига от първия път!
Бързо възстановяване, Миленка и още по-бързо да се съберете!💐

# 663
Milena Stoyanova, честита госпожица! Много да радва мама и тати.

# 664
  • Варна
Милена,  честита дъщеричка Heart
Да е много здрава,  щастлива и с късмет в живота  Heart

# 665
Честита да е Карина. Прекрасно име ( на нас това ни беше единият вариант). А на мама пожелавам бързо възстановяване.

# 666
Здравейте мили Мами. След вчерашното шоу, което ми направи моя юнак Божидар, днес вече е в ръцете ми и даже се нахраниме 💙💙💙. В 36 +4 дни (вчера) ми изтекоха водите в 2 през нощта. Приеха е в болницата, решихме с доктора да се борим за нормално раждане, но след 13 часа, с едва 2-3 см разкритие и никакви наченки на силни родови контракции, доктора реши да минем на спешно секцио. И така в 15.13 се роди моята първороден син Божидар, 50 см и с тегло 3390 гр. От термин 19.03, станахме февруарчета. Честито на всички мами във форума, бързо и безпроблемно възстановяване и страхотни бебчета. А на бъдещите мами желая успех и май страхът е по-голям💙❤️💙❤️💙

# 667
Честити бебчета Младен, Карина и Божидар! Живи и здрави да са ви, много да ви радват и бързо възстановяване на мамите!

Темата бързичко се пълни с бебоци, а сме още във февруари Heart
Аз след като вчера чистих, подреждах и готвих цял ден, през нощта изпитах първата си контракция, в 38 седмица Grinning Беболина вече голяма я усещам, чак ме боли като направи някое по-рязко движение, и се надявам вече скоро да си я видя Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 668
Милена,
Честито бебенце Карина💗
Да е жива и здрава🤗
Бързо възстановяване на теб🌹

# 669
Честити да са Младен, Карина и Божидар! Simple Smile
Нашата племенница се казва Карина и е невроятна фурия, винаги съм се надявала  и нашето момичнце някой ден да е будно като нея.
Да са здрави, поспаливи и ядящи бебебоците! Както е тръгнало мартенската тема, ще е преобладаващо февруарска. И аз имам чувството, че съвсем скоро ще се срещнем с нашето момиченце Simple Smile

# 670
Хайдее, започна бебевалежа! ❤️
Честит да е Божидар! Да бъде много здрав и палав! 😉🥰

Аз бях на преглед - 2900 гр е малчото (37+5). Въпреки кръвното кръвтоците са добре и папка. 🙂 За кръвното увеличихме дозата на хапчетата, пък да видим. Надявам се закрепим положението.

# 671
Честити бебчета на всички💕💕💕, наистина имам чуството, че много малко мартенски бебета ще има от тази група. Темата почти я изядохме, а Танчето едва ли ще и е до това...
Тези дни трябва да мислим за нова тема.
Днес бях си възложила почти непосилна задача.....
...
(да си изрежа ноктите на краката) ахахахаха шегата на страна, но то все по трудно с този тумбак. Така ме стегна корема, поспах малко и съм по добре. На вас пукат ли ви се вени и капиляри по крачетата, аз вече имам няколко синини, мажете ли с нещо? Останалите момичета, как сте?

# 672
  • София
И друг път писах в темата за вените. Излезнаха ми нови по краката и капилярчета колкото искаш по глезените. Сега всеки ден нося компресиращи чорапи и капилярите са намалели, а като сваля чорапите вечер, вените се виждат, но са прибрани, а не изкочили и е много комфортно с тях. Единствения минус е, че имат нужда от по-специална поддръжка и се обуват трудно, особено с корем, но се свиква. Дори съжалявам, че ги взех чак в 8-мия месец, а не по-рано.

# 673
  • София
Честити да са Карина, Божидар и Младен❤️❤️❤️❤️❤️. Да растат много здравички и щастливи. Бързо възстановяване на мамите 🤗

# 674
Момичета благодаря на всички за пожеланията, в болницата съм, доста прегледи, изследвания и живи и здрави утре ще се срещнем с малкия човек. Ще ви помоля само някоя от вас да направи нова тема, защото като гледам може да се изпише тази доста скоро, а аз сигурно няма да имам възможност да направя нова. 😊🍀 надявам се утре да се похваля с добри новини 🍀

Общи условия

Активация на акаунт