През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 43 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Още като видях колко нови отговора има в темата и се досетих, че имаме ново бебче! Честито Йоана! Да е жив и здрав и силен младеж Simple Smile Успех утре и на Миленка!

# 646
Yoana89, честит ти момък! Да е много здрав у да изпълва дните Ви с любов и радост!

# 647
Миленче, само спокойно ! Всичко ще е наред! Чакаме те с новини 🥰

# 648
Благодаря на всички за хубавите пожелания🤗
Да все още съм в реанимация, дават ми обезболяващи, но въпреки това си ме боли, особено при раздвижването,но и това ще мине🙂

# 649
Успех днес на Миленка, нищо чудно вече да гушка бебе.
Таня бъди спокойна, днес да мине бързо 💕
Нямаше ли още някой за днес или утре 😊

# 650
Успех на Миленка днес! Стискам силно палци да мине по вода!❤️🍀

Танче, недей да се разстройваш, защото предстои най-хубавото! ❤️

# 651
Успех момичета! ☝️💖 Също така честито на всички, които са станали Мами!

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 17:01 от « Benedetta »

# 652
Yoana, честит да е Младен! Да е много здрав, а на теб бързо възстановяване! 💙

Миленка, стискаме ти палци! Нека всичко да мине възможно най-безболезнено и леко! Чакаме да се похвалиш с пухкава госпожица! ❤

Танче, не остана, да мине днес и утре вече ще се гушкате с бебче! Най-хубавото те първа предстои! 💕

# 653
Май сериозно е започнал бебевалежа тук Simple Smile Честити нови бебчета на всички родили мами! Останалите тръпнем в очакване!
Тази сутрин като разбрах за нападенията в Украйна толкова се разстроих, разревах се и съответно бебчо веднага реагира и започна да се бошува. Явно не му харесаха моите чувства, тъга и притеснения. Работила съм с украинци, много работливи и добри млади хора, толкова мъчно ми стана че преживяват война, предполагам че и хормоните ми си казват яко думата в случая, за да реагирам така емоционално.

# 654
Днес в 9:04 провлака Карина! Heart 3450, 50см, много хубав глас има, но не плака много! Аз съм в реанимация и ще ми я донесат към 17ч.

Благодаря на всичкви!

Ако иамте въпроси по - късно ще отговоря, като съм по на себе си :*

# 655
Честито и тук, Миленка! Да е здрава и усмихната малката принцеса Карина!❤️❤️❤️

# 656
Миленка, честита дъщеря! ❤️ Да расте много здрава и борбена! 💐💐💐 Бързо възстановяване на теб!

Танче, прегръдки! Стискам палци за утре! 🤗🤗🤗

# 657
Честита да е Карина! Нека да е много здрава и борбена, да обича да си похапва и да си поспива! На теб бързо и безболезнено възстановяване и много скоро да се гушкате с беболина! ❤

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 12:37 от Габка Жабка

# 658
Честито и тук,Милена!❤
Да ви е жива и здрава, Карина 🥰 Да ви е много кротичка и послушна и да ви създава само поводи за радост и щастие 😘
С перфектни мерки е госпожицата ☺️

Танче,стискаме палци и за теб!

# 659
  • sofia
Честит Младен 💙
Карина е сред любимите ми имена, нека е здрава!
Момичета, бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт