През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 43 971
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Х Е Р А Главично е, той много много рано се обърна, почти от началото все си е така. Права си, реално при всички случаи ще мине 2.500 защото сега е почти толкова. Не знам защо го мисля, толкова при положение, че не съм искала никога голямо бебе... Явно хормони си ме друсат и се чудя за какво да се ядосвам, а като знам колко тежки бременности карат някои момичета... Точно както казваш нямаме право на чак толкова мрънкане😄😊😄

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 22:03 от Eli Zdravkova 615285

# 631
Здравейте мили дами,
Днес с планово секцио се роди нашия първороден син Младен🤗
Тежи 3900 кг. и е 51 см. Всичко мина добре. Не мога да си кривя душата, боли си, но се надявам лека полека да отслабва болката.
Успех на всички, които им предстои раждането, дано да бъде леко и безпроблемно☺️

# 632
  • Варна
Yoana89,  честит да ти е Младен Blue Heart
Да е здрав, щастлив и игрив  Blue Heart
Бързо възстановяване ти желая!

# 633
Честит юнак Младен!
Честито момченце Калоян!
Честита дъщеричка София!
Здрави и щастливи да ви бъдат! Пожелавам им бъдеще, по-светло от слънцето!
Майчета, надявам се бързо да се възстановявате!

Малките бебчета, които останаха в болницата - надявам се вече да са вкъщи. Ако ли не, да му се вижда края, защото колкото и крехки, доказват и колко са силни!

Аз днес бях на преглед. Махнаха ми серклажа почти без болка. Просто леко придърпване. Шийката ми била вече наполовина отворена.😳 Фуниевидна. Ако има някой по-запознат - фунията е с широкия отвор отвън навътре или наобратно?
Аз усещам бебка как удря директно в шева. Вече ходя всеки ден до тоалетна по голяма нужда. Дните ми са преброени... Мъжа ми ще успее да си вземе 3 седмици отпуск през март, та ще има кой да помага.
Днес ми дадоха и направлението и документите за раждане и съм малко по-спокойна.
И накрая пак хубави новини: За времето от 9.02., когато минах на протеинова диета до днес, 23.02. , съм качила само 800гр, но бебето е качило 700гр. Щастлива съм😊, че има ефект. Така бебка влезе в нормите, не изостава.

Тази нощ паднах от леглото😳. В съня си ми се схвана крака. Скочих от леглото, все едно не съм +15кг, залитнах и се подпрях на ръката, която също се оказа схваната. Добре, че не паднах от високо😂. Док ми каза да мажа с магнезиево олио, за да не се схващам.
И тази нощ ми се очертава безсънна, на само масаж🤭

# 634
Yoana89, честит син! Да бъде много здрав! Heart

Миленка, как си? Утре е големия ден Simple Smile

# 635
Честито бебче, да е жив и здрав!
Ти не си ли все още в реанимация? Нали ти дават обезболяващи?

Здравейте мили дами,
Днес с планово секцио се роди нашия първороден син Младен🤗
Тежи 3900 кг. и е 51 см. Всичко мина добре. Не мога да си кривя душата, боли си, но се надявам лека полека да отслабва болката.
Успех на всички, които им предстои раждането, дано да бъде леко и безпроблемно☺️

# 636
Yoana89, честито Blue Heart Blue Heart Blue Heart
Да сте живи и здрави с бебе Младен InnocentMisc Baby Bottle
Бързо възстановяване на теб Hug

# 637
Честит да е Младен! Здрав и благословен да бъде!🍀

И аз чакам включване от Миленка да каже как е.

# 638
Йоана,честито бебче!Да ви е жив и здрав юнака,много да ви радва и да ви създава само поводи за радост и щастие ❤

Миленка, стискаме палци и ти изпращаме много положителна енергия и мисли 😘

# 639
Честит да е Младен, много здрав, усмихнат и послушен! 💙🍀

Миленка успех за утре, всичко да мине бързо и леко!

Аз утре сутринта отивам в болницата и вече направо всичко ми се е свило .. одеве пак ревах просто така, от нищото 😁 само веднъж всичко да мине и да сме добре. Тогава ще се успокоя

# 640
Честито бебче, Йоана! Да е жив и здрав Heart
Май сме основно мъжки майки тук Simple Smile

# 641
Честит да е Младен! Бързо въстановяване Йоана89! Искай си обезболяващи! Heart

Аз съм в Надежда вече от днес към 14ч, много мили проверяват ме, разпитаха ме, получих обяд (хубав), а вечеря кисело млекце Simple Smile
Утре съм първа, малко ме е страх разбира се, ама предстой на хубава среща Heart
Лекарите при приема бяха 4ма но 2 по млади ме преглеждаха и  5мин гониха крачето на моята бебеолина с трансфьсера, тя неспрв да шава хаха, а те търсят и а да стопират и тя пак мръдна Joy , аз им казвах къде е хаха щото си я познавам вече Heart
Тоновете бяха чудесни, само имах контракции.
Благодаря ви момичета. Давате ми много кураж HugHeart EyesHeart
Утре живи и здрави ще имаме и момиченце Simple Smile

# 642
Стискам палци утре всичко да мине гладко, Миленка! ❤️

Палмичка, представи си, че ще използваш фунията по предназначение Grinning Това което са ти казали, означава че има заглаждане, тоест тесния отвор на "фунията" се изравнява с широкия. Надявам се разбра какво искам да кажа Grinning Гледах го в една лекция на Елена Василева.

# 643
Стискам палци Миленка. Няма нищо страшно. Ще усещаш допир, но не и болка. И накрая ще видиш най-съвършеното създание ❤️
Йоана 89 - честит бебок ❤️ Бъдете живи и здрави и бързо възстановяване.
Аз вече влизам тук не да видя дали има родено бебче, а колко са се родили ❤️

# 644
Честито бебче, Йоанка!
Милена на теб късмет, стискам и аз палци всичко да си мине по план и чакаме да ни се изфукаш утре 😁

Общи условия

Активация на акаунт