През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 43 853
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
На мен днес ми се стори, че падна част от тази тапа Frowning  в 35 седмица съм и малко се стъписах. Писах на АГ каза, че щом нямам болки всичко е ок за сега, в сряда съм на преглед Expressionless

# 106
  • София
Видях, че сте писали за фотосесия за новородено. На мен ми подариха такава. Трябва да се направи в първите две седмици от раждането на бебето. Разгледах сайта на фотографът и пишеше, че идва вкъщи, не е нужно да разнасяме бебчо където и да било. Няма да има други предвидени фотосесии за деня и ще изчака колкото е необходимо ако трябва бебето да се нахрани или смени памперс. Момичето си носи дрехи и декори, общо взето от нас нищо не се изисква. Simple Smile

# 107
Видях, че сте писали за фотосесия за новородено. На мен ми подариха такава. Трябва да се направи в първите две седмици от раждането на бебето. Разгледах сайта на фотографът и пишеше, че идва вкъщи, не е нужно да разнасяме бебчо където и да било. Няма да има други предвидени фотосесии за деня и ще изчака колкото е необходимо ако трябва бебето да се нахрани или смени памперс. Момичето си носи дрехи и декори, общо взето от нас нищо не се изисква. Simple Smile

Gigi, това звучи страхотно Simple Smile Може ли да споделиш сайта на момичето да разгледам? Много се чудех, но май бях решила да не измъчвам бебето толкова малко, но ако е вкъщи може и да се размисля Grinning

# 108
  • София
https://evababydreams.com/новородени-бебешка-фотосесия/

# 109
  • София
Запознатите с подготвителните контракции могат ли да помогнат хах

Мисля че имам такава , но не съм сигурна. Започна със задъхване, продължи с втвърдяване на корема и ме втриса от студено. А до преди малко ми беше много топло …
Дали това за така наречените подготвителни контракции, болка няма, само неудобство някак си от по-твърдия корем ..

# 110

Мисля че имам такава , но не съм сигурна. Започна със задъхване, продължи с втвърдяване на корема и ме втриса от студено. А до преди малко ми беше много топло …
Дали това за така наречените подготвителни контракции, болка няма, само неудобство някак си от по-твърдия корем ..

Бих ти казала, че да, това са. И аз в момента съм с такива само дето ме боли като при цикъл също постоянно от половин час. Няма сън тая нощ.

# 111
  • София

Бих ти казала, че да, това са. И аз в момента съм с такива само дето ме боли като при цикъл също постоянно от половин час. Няма сън тая нощ.

Направо не искам да знам какво е това чувство придружено с болка. Аз в момента съм като парцал само след 3 такива втвърдявания и бонусът накрая беше и диария.

# 112
Има ли ранобудни? Grinning
Така като се събудя по никое време и като не ми се ходи до тоалетна, все си мисля, че бебето иде. Ще стане като с лъжливото овчарче, ще се събудя и няма да повярвам, че раждам 😅
Багажа е стегнат, само помпата остана да стерилизирам.
А моя малък палавник не спира да се мести. Не знам как е застанал, но до последно беше главично и си го усещах по един и същи начин. Беше заел бойна готовност от самото начало. Сега не знам какво прави, ама пак хълца на различно място. Накрая е решил да проявява характер. GrinningHeart От вчера се е разхълцал доста, поне 4-5 пъти. Четох, че това може да е предшественик на събитието.

Отделно котката капризничи нещо. Не знам как усети че съм се събудила. Flushed

Babyboo, как си сега?

# 113
Има ранобудни Grinning

Тъкмо търсех мнения за стерилизация на помпата - колко често се прави…
Моят багаж е стегнат на 70%…
И при мен Беболина е с много хълцания през деня и сега е доста активна Hug Но се надявам, да удържим още няколко седмици

# 114
Аз се събудих, бебка спи, чакам да се поразмърда, да знам, че всичко е ок. Вече всички се ослушваме за най-малкото нещо, ако забелязвате Simple Smile

Novache, помпата се стерилизира непосредствено преди всяко използване, така де частите от нея, които се стерилизират.

Аз преминах психологическата си граница на предното раждане в 36-та седмица и сега се успокоих вече, да излиза, когато реши. Все пак стискайте ми палчета за рибка след 19-ти февруари, а най-добре да докарам до март, че повече ми харесва като месец Grinning Док казва обаче, че е вероятно да е февруари. И аз май такова усещане имам. Бебка е вече 3170, след още 2 седмици ще съм бая затруднена с раждането ми се струва.

# 115
Добро утро! Аз съм с месец назад и още  нямам големи притеснения Wink Бейбибу и Мира....как сте ?

# 116
  • София
Има ли ранобудни? Grinning
Така като се събудя по никое време и като не ми се ходи до тоалетна, все си мисля, че бебето иде. Ще стане като с лъжливото овчарче, ще се събудя и няма да повярвам, че раждам 😅
Багажа е стегнат, само помпата остана да стерилизирам.
А моя малък палавник не спира да се мести. Не знам как е застанал, но до последно беше главично и си го усещах по един и същи начин. Беше заел бойна готовност от самото начало. Сега не знам какво прави, ама пак хълца на различно място. Накрая е решил да проявява характер. GrinningHeart От вчера се е разхълцал доста, поне 4-5 пъти. Четох, че това може да е предшественик на събитието.

Отделно котката капризничи нещо. Не знам как усети че съм се събудила. Flushed

Babyboo, как си сега?

Снощи беше нещо страшно хора, не знам. Имах около 10тина такива контракции ли какво бяха, много неприятни. Корема ми се стягаше в най-горната част и в същото време усещах бебо как се движи. Тресеше ме много, накрая всичко приключи към 3 и нещо 4, с едно стабилно повръщане ( извинявам се на по-гнусливите ) , и се спряха и контракции и всичко , успях и да спя даже.
Бях на косъм от това да тръгна към болницата, но в крайна сметка всичко размина. Сега все едно нищо не е било.
Майка ми каза, че сигурно някой ме е уточасаш 😂 , понеже аз не повръщам по принцип , пък няма от какво да съм се натровила тъй като всички сме яли едни и също.

Не знам , дано не се повтарят тия неща, макар че контракциите няма как да се избегнат.

# 117
Babyboo, а сега усещаш ли бебчето? Кръвно мери ли снощи? Понякога повръщането може да е от високо кръвно, а може и просто да не ти е понесла някоя храна. Температура имаше ли? По принцип трмпературата не е много ок и също може да е сигнал, че нещо става (освен ако не си е някакъв вирус). Ако ти се повторят тези неща, може би не е зле да отскочиш за едни тонове профилактично.

# 118
  • София
Babyboo, а сега усещаш ли бебчето? Кръвно мери ли снощи? Понякога повръщането може да е от високо кръвно, а може и просто да не ти е понесла някоя храна. Температура имаше ли? По принцип трмпературата не е много ок и също може да е сигнал, че нещо става (освен ако не си е някакъв вирус). Ако ти се повторят тези неща, може би не е зле да отскочиш за едни тонове профилактично.

Усещам го да, кръвно не съм мерила , температура нямам. От някоя храна ще да е, макар че, не съм яла нещо необичайно което да не ям по принцип. Ако се повторят директно тръгвам към болницата, аз и снощи бях на косъм. Бебо си шава, поне това ме успокоява.

До сега само четях коментари за тези контракции, имам познати които са ги имали от 5тия месец. Аз след седмица съм 9тия и явно и тази подготовка си започва .

# 119
Добро утро и от мен.
По принцип разстройството и повръщането може да са симптоми на предстоящо раждане. Снощи в 2ч станах пак пак до тоалетна и надникнах в темата ама не писах за да не се притесняваш излишно. Фалшива тревога е било при теб,явно е от нещо друго.
И искам да кажа, че след като станах майка и поех отговорността за грижите за дете съвсем се промених аз.Когато е болен,лошо му е,има температура и при най-малкото притеснение за него веднага ме свива корема и ходя в тоалетната и започва да ми се повръща.Възможно ли е да си се притеснила от контракциите и стяганията?

Общи условия

Активация на акаунт