През МАРТ има празник всяка мама, и ето идва бебче за награда! ❤💙 Тема 9

• 44 184
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Отслабнаха малко тея болки след но-шпа. С големия не си спомням да съм имала 🙄 чудих се дали пък не е вече от силното напрежение и предишното секцио ... днес имам да свърша доста неща, само днес да мине и да не тръгва 🙈🤣 после вече да прави каквото иска 🤣 и без това до края на седмицата ще съм с бебе на ръце 🤣

# 481
Момчета изписаха ми протеин,защото не съм качила килограми от предишния преглед та имам спомен,че коментирахте вкусовете - изписаха ми Biogame и не помня за каква разновидност споменхте,че е гадна на вкус.

# 482
Аз снощи бях с контракции, но пак се размина. Иначе съм доволна, че добутах до "рибка". Сега, ако успея да избутам и до 1-ви март поне, ще е супер Grinning, но когато тогава.

# 483
Момчета изписаха ми протеин,защото не съм качила килограми от предишния преглед та имам спомен,че коментирахте вкусовете - изписаха ми Biogame и не помня за каква разновидност споменхте,че е гадна на вкус.

А бебчето наддало ли е? Аз също не съм качила, но нищо не ми казаха. Thinking

# 484
И аз за две седмици съм същите кг, но бебчето е качило около 300гр. и док. каза да не се притеснявам. Важно е бебето да расте Simple Smile

# 485

Аз пиех с вкус на ягода, не е лош не е и вкусен Simple Smile , като го разтварях в мляко беше по вкусен Simple Smile

Танче ние нищо чудно да станем заедно мами Simple Smile. Пу пу ! Мен тази нощ ме събуди менструална болка... шашнах се, но мисля че беше от газове ... ддз мина за около 30мин. Таткото каза само да изчака до сряда, като те приенат в болницата Joy

Алмонд и аз чаках за рибка и вече съм спокойна Simple Smile

Аз кг от 1 месец не съм качвала, но беба си расте Simple Smile

# 486
Здравейте момичета,

Термина ми е 06.03.
Днес доктора ми определи дата за секцио 04.03.
Малко ме притеснява, че бебчето вече не наддава... Миналата седмица беше 3539 гр., а днес го измериха 3593 гр.
В момента съм в 38+1 г.с.
Отначало вървеше 2 седмици напред.
Нормално ли е според вас?

# 487
  • София
А продължавате ли да пиете магнезий и но-шпа? Моят АГ ми каза да ги пия 3х2 до края на 38-ма седмица. Аз нямам болки и контракции и сама си ги намалих на 2х2 от седмица насам и в събота официално ги спирам и започваме да чакаме бебето като се надявам да влезе в март. Коремът ми си е високо горе ако има някакво значение и много се движа - за миналата седмица съм минала 40км. АГ ми каза ако искам да вляза в март да си почивам повече. Мен ме е страх, че бебето си върви малко повече от седмица напред и ще ми бъде трудно да го родя. Слушате ли АГ на 100% или слушате тялото си?

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 12:43 от gigi91

# 488
Ами магнезия скъсява уж шийката и също намалява контракциите. Реално обаче контракциите, ако те започнат, никакъв магнезий не може да ги скрие. А за шийката, ако си над 37-ма седмица е все тая вече. Мое мнение де, не твърдя, че е правилно.

# 489
Аз пък последните 2 седмици нямам апетит и не хапвам кой знае колко,разхождам се...а качвам по 1кг на седмица.Утре съм на преглед да видим какво се случва.Мъжа ми иска да раждам вече,няма търпение и събота и неделя ме води на разходка и пътувахме по над 100км 😄 Много съм доволна от уикенда, прекарахме си чудесно,ама нито болки нито индикации за раждане 🤷‍♀️ момата си кротува ,а днес съм 38+3

Танче,Миленка,успех момичета!Съвсем не остана да се похвалите.Всичко да минава бързо и безболезнено и да си гушкате мъничетата ❤
Предполагам колко ви е голямо напрежението и вълнението,ама поне си знаете датите 😏

# 490
  • Враца
И аз съм 38+3, нямам болки или индикации за скоро раждане, надявам се да изчака да дойде март месец 😁
Някои от вас писаха, че са използвали подложката за ваничка на Sevi baby. Бих искала да питам тя може ли да се пере в пералня? На опаковката нищо не пише, как трябва да се почиства!

# 491
Ако става дума за мрежата, аз я изпрах в пералнята заедно с няколко чаршафчета. Нищо й няма Simple Smile

# 492
Аз я пера в пералнята, даже и в сушилнята я бях пуснала веднъж по грешка, макар че тя е от дунапренени топчета и изсъхва бързо, не й трябва сушилня. Много е сполучлива тази подложка, аз по-удобна не съм срещала досега.

# 493
Танче, Миленка, не остана 🤗 Сигурно много се вълнувате, като знаете точния момент. Успех ви желая! ❤️

Maya, аз взех мрежата на Sevi Baby и аз като Nova я изпрах с други бели неща. Супер си е.

Gigi, аз до 37+0 трябваше да спра магнезия.

Вчера ви писах за кръвното и главоболие. Общо взето същото каквото и Алмонд беше описала. Днес продължава да е 130-135 горната граница, също ме боли главата, но в предната част. Забелязах и няколко спукани капиляра на бедрото (едва ли има връзка, но не е невъзможно) Мисля си че от спирането на магнезия може да повишавам кръвното и АГ го потвърди. Пих това което ми каза (допегит) и сега чакам да видим как ще подейства. Имам алергии към медикаменти и мразя да включвам нови. Ще записвам стойностите 3 дни и трябва да й ги изпратя  

Иначе бях на тонове при израждащата АГ, каза че са ок. Провери за разкритие - нямам. Та и тук си чакам. Joy

# 494

А бебчето наддало ли е? Аз също не съм качила, но нищо не ми казаха. Thinking
Бебчето на феталната миналата седмица го изкараха 2634 гр, днес АГ ми каза 2800. На миналия преглед ми се скара,че съм качила 3 килограма, сега пък - диета ли пазиш,защо не качваш…напрегнах се.

Общи условия

Активация на акаунт